2022-07-24 833 瀏覽
之前都食過幾次外賣,都係好麻麻地不過佢近我屋企才幫襯,上海粗炒完全冇味我覺得自己炒好食過佢,小籠包厚皮完全唔似小籠包,之後又試過一次食水餃麵,見到個麵個人呆咗,係四隻鍋貼放入個麵上面,然後我再問侍應你確實呢個係水餃麵嗎?佢話係佢哋係用煎餃,大佬呀有冇咁出色呀水餃同鍋貼都係兩個名啦,根本就係水餃賣曬就放四隻鍋貼落去,真係離譜,麻煩你改返名叫鍋貼麵唔好叫水餃麵喇,今次食麻婆豆腐飯,全部都係豆腐,肉碎好難先搵到,味道簡直笑咗甜嘅同埋怪怪的味道,有炸菜同冬菇碎,大佬呀唔知咩叫麻婆豆腐上網都查到喇,麻煩叫你廚師上網學下先出嚟做廚師啦,我覺得呢間店好古怪,又唔正宗,表面餐廳門口好似好正宗,行過真係會被騙,我真係原諒唔到自己所以我唔會再畀機會自己去幫襯呢間垃圾店,希望你唔好再呃人自己係上海菜啦
外賣送餐