2009-12-02 41 瀏覽
我約咗朋友,一行6人嚟呢度食lunch,今次坐bench,不太舒服,但仔仔就好開心,因為可以一邊食一邊睇溜冰。我order咗 EXP 拼盤兩客($65)、蝦天婦羅烏冬($58)、Pizza($78)、帶子墨鱼麵($72)、大蝦麵($68)、Jelly Bricks($25) 和Creme Brulee($26)EXP拼盤 - 有墨魚餅、庶蝦、串燒、軟殼蟹卷和豆腐。墨魚餅爽口好味,庶蝦都好味道,仔仔仲吸埋的庶汁,佢話條庶好甜tim,串燒雞和串燒牛味道就一般啦,舊豆腐就麻麻哋。蝦天婦羅烏冬 - 烏冬口感麻麻哋,炸蝦和牛肉卷都OK嘅Pizza - 今次個pizza幾脆喎,味道也不錯,可惜隻蝦喺冰凍嘅,食到蝦時就覺得怪怪哋。帶子墨鱼麵 - 墨鱼麵好味道,個sauce幾好,帶子冇甜味,加埋啲sauce一齊食都OK嘅。大蝦麵 - 大蝦爽口,麵質也不錯,個sauce 好好味喎,香濃番茄味加上蝦膏味,正!Jelly Bricks - 有咖啡味、芋頭西米和柚子,我只試了咖啡味,咖啡味香濃,幾好味道Creme Brulee - 細細杯有原味、芝麻和朱古力味,三種都不錯。

,庶蝦都好味道,仔仔仲吸埋的庶汁,佢話條庶好甜tim
,串燒雞和串燒牛味道就一般啦,舊豆腐就麻麻哋。

蝦天婦羅烏冬 - 烏冬口感麻麻哋,炸蝦和牛肉卷都OK嘅

Pizza - 今次個pizza幾脆喎
,味道也不錯
,可惜隻蝦喺冰凍嘅,食到蝦時就覺得怪怪哋。

帶子墨鱼麵 - 墨鱼麵好味道
,個sauce幾好
,帶子冇甜味,加埋啲sauce一齊食都OK嘅。

EXP拼盤
蝦天婦羅烏冬