2024-01-27 67 瀏覽
透過大玻璃一邊睇住出面嘅靚景一邊食米線真係爽,路過睇見出咗新品,拿拿臨去試翻碗😆🍜香辣豬紅鳳爪麻辣湯米線聽到口水都要流出嚟啦!鳳爪好大只又入味🤤香辣豬紅duang duang嫩滑,下次我要多加一份😋五小辣嘅麻辣湯底就算我呢種廣東辣都覺得好過癮😝🐷香烤豬大腸豬大腸有分原味同辣味,最愛豬大腸,兩款都點咗試下水😝豬大腸外面有一層香氣四溢嘅烤皮,內部仲保持嫩滑嘅口感☺️同酸菜和椒鹽一起上,搭配豬大腸嘅噍勁,突然就惗起暴龍哥嗰句話🤣即叫即烤,可能會耐d😆🧋荔枝雪碧特飲/奶蓋西檸伯爵茶配蜂蜜爆珠雪碧嘅氣泡同甜味好大程度上減輕辣味,搭配面和豬大腸,清爽嘅口感瞬間好幸福🥰杯底下嘅爆珠真係多😍甜甜咁好好飲,就係希望奶蓋多d,哈哈😆下午慢慢品嘗一碗米線,睇住出面嘅景色好舒服,出面有好多人喺度放狗狗,狗狗都好得意哦,話時話,哩度d靚姐都態度好好,好耐冇享受到溫柔嘅服務啦🤣

🍜香辣豬紅鳳爪麻辣湯米線

🐷香烤豬大腸
豬大腸有分原味同辣味,最愛豬大腸,兩款都點咗試下水😝

🧋荔枝雪碧特飲/奶蓋西檸伯爵茶配蜂蜜爆珠
杯底下嘅爆珠真係多😍甜甜咁好好飲,就係希望奶蓋多d,哈哈😆