2022-07-20 186 瀏覽
成日好掛住台灣好想食返D台灣野🤪 之前試過呢間一起食堂既觀塘店🤨原來仲有間更就腳既中環店‼️ 價錢合理而去便當份量豐富🍱岩曬Lunch Time 諗唔到食咩既你🤣可以試下高質既台灣菜⭐️ 特濃豆乳雞烏龍麵 🍼湯底好似豆乳鍋咁濃郁但清甜🤍加上油豆腐索曬湯汁好有日式感覺🇯🇵 係台灣菜比較少食到既清新口味😋⭐️ 蔥油土雞肉飯 🍗土雞肉比較瘦但雞味濃郁☺️ 每一口飯都好油亮💫 充滿蔥油既油香 🥗⭐️ 府城蝦捲 🍤⭐️ 鹽酥雞 🐔⭐️ 吉列炸蠔 🦪炸物同樣好有水準🥳 炸得香口而唔會太硬😬 特別鍾意蝦捲😛 蝦肉夠爽口有台南食到既感覺⭐️ 仙草冬瓜茶 🍵⭐️ 冷泡白桃烏龍茶 🍑仙草同冬瓜茶既配搭係好古早味既清甜🖤味道唔會太人工🥳 烏龍茶既茶香比較重 帶一絲絲淡淡既白桃香💕
特濃豆乳雞烏龍麵

⭐️ 特濃豆乳雞烏龍麵 🍼