一直想試呢間甜品好耐!!每次唔係太多人無位,就係食飽飽先黎,一直未有如願。今日難得有位又未食到好飽,就黎試下啦!!廚窗入面有幾款蛋糕,樣樣都好吸引!尤其是呢個迷你蜜瓜蛋糕,望見就流口水!餐牌上樣樣都好吸引,想試晒甘多款!其中一款我想試好耐既就係蜜瓜芭菲!見過好多人食,所以我地最後決定試一試佢!有半個蜜瓜,中間吱左北海道牛乳雪糕!係食過最好食既雪糕!雪糕望落去好軟滑!食落去都一樣!好滑,好creamy!有別於一般既雪糕,平時食既會有啲沙冰既感覺,呢個完全無,好滑溜,好香牛乳既味道,甜甜的!正!超正既軟雪糕!蜜瓜日本直送!超市一個賣幾百蚊!所以一直想試下!呢個好香蜜瓜味,較平時食開既清甜,唔會剩係得甜味。皮唔厚,可以食到好深!yummy!仲有其他推廣既雪糕供應,都幾多人買!下次再試下其他先!

餐牌上樣樣都好吸引,想試晒甘多款!

有半個蜜瓜,中間吱左北海道牛乳雪糕!
蜜瓜芭菲

係食過最好食既雪糕!

正!

超正既軟雪糕!

yummy!

仲有其他推廣既雪糕供應,都幾多人買!
下次再試下其他先!

蜜瓜芭菲