2022-12-15 1991 瀏覽
上次食過牛大人火鍋放題非常之唔錯,今日趁住天氣涼涼哋又口痕痕,約咗朋友再來到銅鑼灣店😂 我哋今次食極上和牛吃到飽套餐,五點鐘食價錢係$298/人,非常之親民😌 呢個餐可以歎盡每一款人氣澳洲和牛及美國特級安格斯,而且每位仲送2粒限定澳洲M9和牛牛丸,超濃牛味,係真材實料😍 🌟湯底一共有十種選擇,我地加50🦟鴛鴦鍋,一邊係唔辣嘅阿嬤養生鍋,一邊係牛大人秘方麻辣鍋中辣,簡直係絕配😎 一邊清香鮮味十足,一邊辣中帶有麻香,好開胃😍 🌟肉類有十幾款豐富選擇,牛肉,豬肉,雞肉,我就最鐘意澳洲和牛M5牛肩卷同埋美國PRIME極級肩裡肌。和牛M5牛肩卷牛味香濃脂肪均勻,入口即溶😘 🌟美國極級肩裡肌有啖啖肉,牛味好濃香👍 🌟除咗肉類仲有各種台灣直送美食,台式小吃,台式火鍋配料。 🌟特別推薦期間限定黑鬆露海鮮漿,花枝超鮮,鬆露超香,口感爽彈,口齒留香絕對一食就愛上😎 🌟鹽酥雞小食酥脆👍 甜不辣煙煙韌韌👍 全部好有台灣風味,材料新鮮👍 🌟最後甜品都好正,可以每人揀一杯雪糕或台式芋頭仙草凍,我地揀台式芋圓,好好味,又好解膩👍 下次有朋友聚會都會想再黎食,上餐速度快!開心😁

🌟美國極級肩裡肌有啖啖肉,牛味好濃香👍

🌟除咗肉類仲有各種台灣直送美食,台式小吃,台式火鍋配料。

下次有朋友聚會都會想再黎食,上餐速度快!開心😁
2022-12-12