呢排天氣咁凍,個人成日都手腳冰冷,係時候又要食番d暖笠笠既野驅下寒、暖下胃😜小朋友先做選擇,秋冬必備既羊腩煲、雞煲、打邊爐我都想食,點算好🤣好彩九龍城有間餐廳可以滿足哂我呢幾個願望👍🏻👍🏻佢入面有個限時100 分鐘既放題本身$399 一位 ,而家做緊買一送一,人均都只係2百蚊咋 🤣呢100分鐘內可以無限追加古早秘製羊腩煲、台式麻辣雞煲、台式南乳豬手煲之外,仲有其他火鍋配料、台式小食同甜點都係可以任食加多幾十蚊仲可以享受埋台式飲品任飲添👍🏻真係超抵👍🏻今日既主角:✨秘製古早羊腩煲✨煲入面既羊腩系採用嚴選過既紐西蘭羊,羊羶味唔太重,全部大大舊啖啖肉;食落膠質豐富,肉質緊實有彈性得梨完全唔韌👍🏻燜到好夠火候入哂味;仲要唔肥唔瘦啱啱好👍🏻湯底仲用左台灣江記既豆腐乳同竹蔗調味,腐乳味好濃之餘又帶d甘甜味,滋味到冇得彈👍🏻👍🏻✨台式香辣雞煲 ✨呢個雞煲系用左秘制麻辣醬加上新鮮三黃雞、洋蔥同指天椒煮成;雞肉鮮香嫩滑好入味;佢個麻辣醬麻辣兼備、唔系死辣個種,食落幾過癮,超惹味👍🏻其他可以無限追加既食物包括有:美國肥牛、台式芋頭條、士林鹽酥雞、一口麻辣鴨血、白蘿蔔、萵筍、澎湖花枝丸、萬華街小碗蚵仔滷肉飯

加多幾十蚊仲可以享受埋台式飲品任飲添👍🏻真係超抵👍🏻

今日既主角:✨秘製古早羊腩煲✨

✨台式香辣雞煲

其他可以無限追加既食物包括有:

美國肥牛、台式芋頭條、士林鹽酥雞、一口麻辣鴨血、白蘿蔔、萵筍、澎湖花枝丸、萬華街小碗蚵仔滷肉飯、爆汁貢丸、秘製冰豆腐、西洋菜、唐生菜、娃娃菜、新鲜腐竹、台式水餃、阿宗麵線配阿宗辣椒醬、台式仙草手工芋圓…⋯種類都幾豐富😀

而家出街剩係食煲羊腩煲都幾百蚊落樓啦,所以呢個價錢可以任食到咁高質重料既羊腩煲之餘,仲可以任食埋雞煲火鍋配料同台式野,真系抵到爆😍食完之後真係好滿足,當堂成個人都暖哂☺️

臨走既時候見到佢地而家仲有埋新年聚會唔少得既盤菜可以訂,價錢唔貴、料又多,睇落好吸引🤩;等我都訂番盤同屋企人開心share先😚

🎑等等HEA

📍九龍城福佬村道41號地舖