又俾我揾到一間無限時任食火鍋‼️仲要送蒸海鮮及雞煲,一次過滿足你三個願望🤩,必須立即同大家介紹一下。無論你叫什麼套餐,也會送雞煲😍。日式和風雞煲雞煲食得多,但這個雞煲醬汁確實一絕👍🏻,濃稠適中,惹味香濃。雞件嫩滑得來啖啖肉🤩,配料十分豐富,有芫荽、紫洋蔥及最特別的豆卜。豆卜吸盡醬汁的精華,非常入味,真的食到我吮晒手指😍。新鮮籠蒸海鮮只需打卡就免費送5款海鮮❗️這樣的優惠,當然不可錯過。五款海鮮非常新鮮,包括大大隻扇貝、生蠔、帶子、鮑魚及蝦,以大量蒜蓉鋪面,放於竹籠上蒸熟。店員非常貼心,協助計好時間,令客人吃到最鮮嫩爽口的海鮮,值得讚賞😁。澳洲M4-M5和牛套餐 $298火鍋並沒有限時,真的十分超值🤩。當中包括任吃澳洲M4-M5和牛、牛白肉、頂級牛肉、牛肩胛、保濕豬豚肉和雞肉。全部牛肉呈鮮嫩紅色,肉質非常漂亮。我最愛的是澳洲M4-M5和牛,燙三至五秒,肉味濃且鮮嫩多汁,入口即化,滿滿幸福感❤️。牛肩胛油花分佈平均,牛味濃又有油脂的軟嫩口感,好食😋。比較特別的是牛白肉,真的第一次見,十分爽口。自助區超過50款配料、40款以上飲品及啤酒任飲。而最特別的是,他們提供自家製涼茶,燉蛋及龜苓膏等甜品,都

無論你叫什麼套餐,也會送雞煲😍。

澳洲M4-M5和牛套餐 $298

澳洲M4-M5和牛套餐

自助區超過50款配料、40款以上飲品及啤酒任飲。而最特別的是,他們提供自家製涼茶,燉蛋及龜苓膏等甜品,都是非常少見。

🤩而家優惠真係有好多🤩

🔸優惠1: 打卡免費送新鮮籠蒸海鮮‼️
只需要讚好專頁,分享以及留言,即刻拎到❗️每日數量有限,送完即止。大家可提早預約,會幫你優先安排‼️

🔸優惠2: 二人同行,一人半價‼️

🔸優惠3: 所有套餐冇限時‼️

🔸優惠4: 壽星優惠‼️
現凡當月生日嘅客人,以WhatsApp提早預訂及說明該優惠,4人或以上同行,壽星即可免費❗️享用$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐‼️

餐廳如此多優惠,無論係二人晚餐,定係一大堆朋友,都能享用,大家快啲訂位啦😁。

想睇更多介紹,歡迎馬上關注我😁。big_big_foodie| OP: biu1115