Park café

新年咁開心嘅日子又點少得美食呢? 見到位於尖沙咀香港百樂酒店做緊限時優惠又有我最愛嘅法式x意式風味就一家人嚟試試啦😋唔好諗住超值晚餐款式唔多,但款式都幾多,除左西式甜品有埋中我最愛嘅中式養顏甜品😍每位客人仲可以食到法式牛油香蒜焗龍蝦乙客‼️🦞法式牛油香蒜焗龍蝦肉質彈牙,濃濃嘅牛油香同龍蝦真係完美組合。♥️仲有充滿層次感嘅法式香草牛油焗田螺酥盒,鮮美白酒忌廉煮蜆,濃濃🍷紅酒燴雞同埋黑松露野菌海鮮意大利飯同埋我嘅最愛飲完超暖胃嘅法式洋蔥湯同埋中式蟲草花燉湯。平時自助餐比較少見嘅威靈頓豬柳同埋冰鎮麵包蟹蟹腳海鮮拼盤呢到都有得食🍖🦀 仲有得任食香煎羊架,餐廳員工全程會一邊煎一邊比我地拎,煎到啱啱好,肉汁Juicy。食完主菜點會少得甜品?除左平時會見到嘅西式蛋糕,呢到仲可以任食瑞士MÖVENPICK雪糕 🍨仲有養顏桃膠燉蛋白🥹 飲品除左一般茶同咖啡,仲有無限供應果汁和啤酒🍻♥️ 惠顧自助餐,12歲以下小童可享半價優惠;一位6歲以下小童隨付費成人惠顧可免費用餐♥️Park café (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南61-65號香港百樂酒店4樓

每位客人仲可以食到法式牛油香蒜焗龍蝦乙客‼️

仲有養顏桃膠燉蛋白🥹

飲品除左一般茶同咖啡,仲有無限供應果汁和啤酒🍻

Park café (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南61-65號香港百樂酒店4樓