2015-10-02 2312 瀏覽
朋友介紹尼到佐敦試呢間無煙火鍋-尚鮮火鍋海鮮料理, 地點好清晰啦幸福商業大廈1樓,係SEVEN望過對面馬路就會見到.雖然打邊爐嘅味道比燒野食輕,但係呢啲野可免則免啦呢間店面積吾大,不過每張枱位置好寬敞,我地總共5位,俾左張圓枱我地可以好舒服咁用餐我地點左蟲草花花膠燉雞腳湯及4款刺身先到嘅。。當然係刺身啦呢到嘅刺身新鮮,好鮮甜爽口特別推介 聖子刺身為保持新鮮,你可以尼前早兩日打電話尼Book定食哂刺身馬上就出個湯個湯包括有蟲草花,花膠(夠滑有咬口),雞腳,豬骨同埋瘦肉,個湯底咁足料.絕對香甜,連男士都飲到兩碗侍應加入清湯為我地準備開始打邊爐火鍋配料我地叫左特尚手切牛,鮮炸響鈴,蟹皇餃$88,午餐肉,生菜呢碟牛比較少筋,所以口感好好,好軟。而且配搭芝麻醬可以提升牛肉香味,超讚呢到嘅響鈴係即叫即炸, 好香脆 蟹皇餃有6隻 餃子皮不厚,滿滿饀料,蟹味濃郁呢一餐真係好滿足,水果結尾。吾好睇小 裡面有3種水果(青蘋果 哈蜜瓜 梨)希望能夠保持食物質素
朋友介紹尼到佐敦試呢間無煙火鍋尚鮮火鍋海鮮料理, 地點好清晰啦幸福商業大廈1樓,係SEVEN望過對面馬路就會見到.雖然打邊爐嘅味道比燒野食輕,但係呢啲野可免則免啦

我地點左蟲草花花膠燉雞腳湯及4款刺身
先到嘅。。當然係刺身
鱆紅魚刺身
生蝦刺身
聖子刺身
象拔刺身
呢到嘅刺身新鮮,好鮮甜爽口
特別推介 聖子刺身

為保持新鮮,你可以尼前早兩日打電話尼Book定

食哂刺身馬上就出個湯
侍應加入清湯為我地準備開始打邊爐
鮮炸響鈴

呢到嘅響鈴係即叫即炸, 好香脆
蟹皇餃有6隻 餃子皮不厚,滿滿饀料,蟹味濃郁

希望能夠保持食物質素
題外話/補充資料: 一直忘記提及呢到嘅侍應,服務好好,好貼心
2015-09-23
鮮炸響鈴