放假想搵一間靚和牛慶祝,係Openrice search下,搵到這間。見到D食評好似勁好,即刻電話book位啦,點知由打開鋪頭門嘅瞬間就後悔。入到去,發現一個人都冇,星期六夜晚!八點!包晒全場!?都知係伏啦,即刻由套餐轉做散嗌,捻住食少幾樣即閃,點知都勁差!簡單來講,看評價麻煩仔細篩選,仔細看D相可以看出間舖通常都係冇人幫趁,特別將這段寫高D,請大家一定skip這間廢野,相信我,哩個價錢你值得食到更好嘅一餐,以免影響心情!和牛鵝肝多士:500兩件,薄到細件到多士一半都唔夠⋯不過已經係全場味道最易接受嘅一款,起碼自助餐質素有達到,幾香口⋯和牛拼盤:598,有四個部位,牛舌,西冷,肩胛同三角腩(如冇記錯)其中有兩個部位咬落全!部!都!係!筋!!!根本咬唔到!!!不知所謂!同店員投訴,還算客氣,補左三片,但係雪到硬邦邦⋯⋯⋯多謝嗮⋯⋯⋯最好食係兩塊粟米,都算甜。蟹腳鍋:598左右,記唔到detail。算係少人提到嘅款,亦係最伏果個,大家睇相就知。全部D海鮮都係霉嘅,唔新鮮過D佳寶冷凍貨!個湯一D鮮味都冇!價格配埋咁嘅質素,係想打去消委會投訴果種!