招聘中
4天前
4天前
11天前
11天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2023-07-26 249 瀏覽
譚仔雲南米線係一間位於旺角嘅麻辣米線餐廳,我試咗佢地嘅水煮軟殼蟹米線、避風塘豬扒件同蘆薈特飲,係既惹味!水煮軟殼蟹米線嘅蟹肉鮮嫩多汁,配上辣椒同香料,味道麻辣香辣,令人回味無窮。米線本身口感彈牙,好好吸收湯汁,令整體味道更加豐富。避風塘豬扒件亦係一絕!豬扒煎得香脆,外脆內嫩,肉質鮮美,加埋避風塘醬汁,鹹香味十足,令人食得停唔到口。蘆薈特飲清涼解渴,飲落口感滑順,帶有淡淡嘅蘆薈香氣,非常開胃。整體而言,譚仔雲南米線嘅食物質素高,份量十足,價錢亦相宜,係一個值得推薦嘅麻辣米線餐廳。