第一次入去叫外賣,都係正常唔係特別多人,但就叫極都冇人應。終於有個職員有反應,我話叫個炸雞比煎蛋飯外賣,點知有個內地堂食客叫職員話要加野,個職員就立即掉頭走左冇再理我。可能要專心照顧尊貴的內地旅客,本地人都唔駛理。算,終於叫到另一個職員應我話要炸雞比煎蛋飯,個職員好似有燥狂症,不停好燥咁喝住我,要我指住個餐牌話即係叫邊個。又問我要飲咩,我問係唔係雞比飯送野,佢話係。咁比完錢叫佢比張單,佢話“冇呀!”。我照企喺度等到佢比單我。一睇完來飲品另計,同佢再講話佢頭先話叫雞比飯包埋嘅?佢反口話冇咁嘅事。原來外賣有9折,可能見多左內地客人幫襯就唔歡迎本地人買外賣。屈我叫左杯飲品就底消左個折仲比突。好無良。咁嘅服務態度,入去仲要比人屈比人串。唔好再幫襯。

咁嘅服務態度,入去仲要比人屈比人串。唔好再幫襯。
外賣自取