招聘中
$15,000
月薪
2023-12-10 262 瀏覽
係沙田新公園玩完,又唔想係新城市食咁貴就搵左呢個係偉華既台式便當🍴椒麻豬柳配肉燥湯麵肉燥既分量比較小,而且都係肥豬肉黎,而呢間店寫明係手工麵,個麵又真係幾好食,幾掛湯,有咬口,唔會太淋,湯底亦都唔錯,唔會覺得味精好重椒麻豬好食👍🏻椒香重味道偏甜,幾惹味,係會想一口接一口,豬柳都算軟淋🍴士林鹽酥炸雞腿便當炸雞腿個炸粉好厚,而且成隻腿好乾,咬左落去完全冇肉汁,而個飯既配菜係好豐富,但唔知點鮮好似唔太新鮮,整體好一般,唔推薦另外叫左兩樣小食🍴梅香脆地瓜落單時走左地瓜粉,所以係原味黎,呢個幾好食,上枱時熱辣辣,做到外脆內軟既口感,而且地瓜唔係空心,係好紮實既🍴五味醬拌茄子麻麻地,五味醬唔係我杯茶😂食完有種唔知食左咩味既感覺,木魚碎又唔係好夾整體都係一般,但要講店員好細心,見到我有小朋友都主動準備多分餐具比我食物方面麵食係比較出色,小食脆地瓜都係唔錯既選擇

🍴椒麻豬柳配肉燥湯麵

🍴士林鹽酥炸雞腿便當

另外叫左兩樣小食

🍴梅香脆地瓜

🍴五味醬拌茄子

食物方面麵食係比較出色,小食脆地瓜都係唔錯既選擇
2023-12-10