2023-08-29 56 瀏覽
返到 🇭🇰 香港又去食,今晚去咗TST食台式臭臭鍋 @8鍋 8potshk 🥘🥘🥘 以一人一鍋型式嘅台式口味嘅一品火鍋,有9款湯底口味選擇 🥰🥰🥰 套餐$168/set, 可以揀湯底 & 肉份量,+ 飯或麵,+ 台式飲品1杯,另外仲可以加$ 追加配菜….. 係一個人少時想過下邊爐癮嘅不錯選擇 🔥 🔥 🔥 今次我哋試咗以下2個鍋set 🥘🥘🥘 :🧀🥛🥛 芝士牛奶鍋 配白豚 + 滷肉飯 + 水蜜桃紅茶 🧋🧋🧋 + 追加鴨血 🩸 : 個湯底幾香 & 麵上面滲咗熔芝士幾時味 😋😋😋 滷肉飯肉汁均勻 👍👍🥓🥓🥓 蒜香肥牛鍋 + 王子麵 + 荔枝梳打 🍹🍹🍹 + 追加鹵大腸 : 鹵大腸好入味😋😋😋,肥牛亦唔錯,湯底走咗辣有啲淡 👌👌👌 其他底料菜🥬 & 丸都係正常嘢 👌👌👌 份量1人正常會夠食,因為我哋有食剩少少~

今次我哋試咗以下2個鍋set 🥘🥘🥘 :

• 芝士牛奶鍋