2022-04-03 73 瀏覽
$128 貝汁鹽味拉麵🍜$115 豚骨辛拉麵🍜$39 蘋果焙茶🍎只有幾款日式茶類或汽水選擇,加一服務費第3️⃣次食金色不如歸,建議大家唔好太早試,因為呢間拉麵🍜食過一次之後保證唔會搵到第間好食過佢,絕對稱得上係米之蓮一星🌟【味道】 • 貝汁鹽味拉麵🍜超讚👍🏻一試難忘嘅三重湯底(蜆🐚+豬骨🦴+魚🐠),再加牛肝菌醬,白松露油,京蔥,同香草🌿,呷一啖湯真係可以嚐到呢7隻味(聲稱無msg)!塊豬肉好soft,肥瘦恰到好處,麵既份量岩岩夠,佢仲有張紙教你點捧個拉麵係手,感受下佢既溫度同氣味,不過呢啲整色整水野黎,無特登跟 • 豚骨辛拉麵🍜呢個少少辣偏唔辣,都好食架,不過比起貝汁鹽味明顯貝汁鹽味較好,個人覺得辛辣拉麵同出面街食個啲差唔多,可能呢到好少少,但呢個價錢可以試其他 • 蘋果焙茶🍎真係飲到蘋果🍎同焙茶味,不過好怪唔太鍾意個配搭,還可以吧…… 可惜呢到無乜飲品選擇睇黎米之蓮既食物係要做到層次分明,齒頰留香,佢的確呢幾款食物都做到【環境】尖沙咀呢間感覺大過IFC,一出地鐵站就望到,不過佢個出口唔係大街,人流唔算旺服務員有禮貌嘅,不過唔知係咪疫情好多餐廳都cut人手,待應係廚房忙緊都見你唔到點都好,
$128 貝汁鹽味拉麵🍜
$115 豚骨辛拉麵🍜
$39 蘋果焙茶🍎

只有幾款日式茶類或汽水選擇,加一服務費

【味道】

【環境】

點都好,我已經book mark左金色不如歸入我open rice既常去餐廳
貝汁鹽味拉麵

豚骨辛拉麵