🧚🏻‍♀️🎠🥞【 𝗣𝗛𝗜 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 & 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲 】 🥞🦄🎡⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄🦄甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘🥞成世人食過咁多疏乎厘,呢個賣相絕對係數一數二最靚🤩非常夢幻嘅配色,除咗有三大嚿極富空氣感、軟綿綿、震騰震嘅皇牌梳乎厘,仲有自家製芋泥奶、棉花糖、麻糬等材料,太豐富😋💕粉紅吞拿魚貓耳朵粉🐱粉紅色嘅醬汁來自紅肉火龍果,貓耳朵粉口感煙靭,配上Creamy醬汁、鹹鹹香香嘅吞拿魚肉,食到停唔到口🤤🪄獨角獸魔法三明治🥪三文治非常厚重,集合晒我最鍾意嘅食材:芋泥、肉鬆、雞蛋,兩塊多士烘得香脆可口,極富牛油香🧈我覺得係是日MVP🏆😍💜仙氣獨角獸乳酪碗🍦乳酪碗嘅淡紫丁香色冇得輸,表面鋪有藍莓、桑子、士多啤梨等水果,輕盈之選🍓🫐☕️繽紛獨角獸咖啡🌈🪽綿棉獨角獸沙冰🍧兩款飲品都非常打卡able,一款係沙冰,一款係咖啡,迎合唔同人嘅口味💗⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🦄甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘🥞($158)💕粉紅吞拿魚貓耳朵粉🐱($112)🪄獨角獸魔法三明治🥪($85)💜仙氣獨角獸乳酪碗🍦($98)☕️繽紛獨角獸咖啡🌈($62)🪽綿棉獨角獸沙冰🍧($68)⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖

⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄

🦄甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘🥞

💕粉紅吞拿魚貓耳朵粉🐱

🪄獨角獸魔法三明治🥪

💜仙氣獨角獸乳酪碗🍦

☕️繽紛獨角獸咖啡🌈

🪽綿棉獨角獸沙冰🍧

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

🦄甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘🥞($158)
💕粉紅吞拿魚貓耳朵粉🐱($112)
🪄獨角獸魔法三明治🥪($85)
💜仙氣獨角獸乳酪碗🍦($98)
☕️繽紛獨角獸咖啡🌈($62)
🪽綿棉獨角獸沙冰🍧($68)

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

📍地址:PHI Coffee & Pancake (九龍灣MegaBox)
九龍灣宏照道38號企業廣場5期MegaBox 5樓3-4及9號舖

🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami九龍灣

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #九龍灣美食 #PHI #Phicoffee #phi #coffee #Souffle #Pancake #Cafe #打卡 #Chill #coffeeshop #dessert #hkcafe @phi.coffee.pancake

2024-03-25