呢間係流浮山嘅神話屋 外型好靚好有度假feel好似去咗個小旅行咁✈️🥰 藍白色小屋上面印有調希臘神話造型嘅畫像 仲有藍色小貨車同埋花圈等多個打卡位!📸可以坐戶外或者室内 我哋揀咗坐室外感覺上chill啲😆 餐廳門口有免費車位先到先得 如果餐廳門口泊滿可以到餐廳左手邊停車場(財記)泊 攞票比餐廳蓋印會有優惠🚙 我哋星期六下午三點去 成功係餐廳門口免費泊車😎𝓐𝓯𝓽𝓮𝓻𝓷𝓸𝓸𝓷 𝓣𝓮𝓪 𝓜𝓮𝓷𝓾 $568/2供應時間:15:00- 17:00Tea set 架造型好特別 好似一棵樹仔咁✨職員會先用小木盤放啲食物 等客人影完相之後再逐一放上Tea set 架 而且仲會好細心講解每一件食物😚💙 總共有二款鹹點 四款甜點 同二款鬆餅🧁鹹點✻牛肝菌撻葛瑞爾乾芝士、洋葱、羅勒、牛肝菌、煙肉牛肝菌撻撻皮整得幾好食❣️ 芝士同牛肝菌味好match💫✻特色腐乳貝殼蛋糕第一次食腐乳味嘅蛋糕🤣 好特別真係有淡淡嘅腐乳味 㗎蛋糕口感鬆軟~甜點✻ Rose Blueberry Cheese Cake玫瑰牛油忌廉、藍莓忌廉、藍莓芝士慕絲、果仁曲奇賣相好靚嘅蛋糕仔❤️ 玫瑰牛油忌廉真係成朵玫瑰花咁好靚🌹 藍莓芝士慕絲好c

𝓐𝓯𝓽𝓮𝓻𝓷𝓸𝓸𝓷 𝓣𝓮𝓪 𝓜𝓮𝓷𝓾 $568/2
供應時間:15:00- 17:00

Tea set 架造型好特別 好似一棵樹仔咁✨

鹹點

✻牛肝菌撻
葛瑞爾乾芝士、洋葱、羅勒、牛肝菌、煙肉
牛肝菌撻撻皮整得幾好食❣️ 芝士同牛肝菌味好match💫

✻特色腐乳貝殼蛋糕

甜點
✻ Rose Blueberry Cheese Cake
玫瑰牛油忌廉、藍莓忌廉、藍莓芝士慕絲、果仁曲奇
賣相好靚嘅蛋糕仔❤️ 玫瑰牛油忌廉真係成朵玫瑰花咁好靚🌹 藍莓芝士慕絲好creamy

✻ Passion Fruit Chocolate Mousse
法芙娜66%朱古力慕絲、熱情果忌廉、果仁曲奇
朱古力同熱情果味估唔到咁夾!味道酸酸甜甜幾特別💛同樣賣相都好靚,有朵花仔喺上邊🌼

✻ Lemongrass Green Apple
香茅青蘋果醬、香茅慕絲、果仁曲奇
第一次是香茅味嘅甜品🤣💚好清新 賣相成個青蘋果仔咁好得意!🍏

✻ Exotic Fruit Mousse
芒果果醬、熱情果果醬、椰子慕絲、椰絲、果仁曲奇
咁多份甜點個人最鍾意呢個🤍椰子味好香 🥥

新鮮烘焙鬆餅

✻ 原味鬆餅
新鮮烘焙鬆餅口感鬆軟 外面微微脆
都幾香牛油味 配佢自製嘅新鮮玫瑰花草莓果醬一齊食好夾❣️

✻黑蒜鬆餅
很香黑蒜味!第一次食黑蒜味嘅鬆餅好特別😆 配傳統奶油忌廉一齊食好正😋

Coffee or Tea
餐飲我哋揀咗伯爵茶同埋茉莉花綠茶
佢個茶壺同埋杯都好靚!🫖☕️ 打卡一流

✻愛琴海($68)
我哋另外叫咗一杯特飲💙🤍漸變嘅藍色好靚飲落係乳酸味 酸酸甜甜咁幾好味😚 同樣影相好靚🌊
愛琴海

愛琴海