🍅🌽【 𝐏𝐨𝐤𝐞 𝐆𝐨 】🥒🐟⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄識我嘅朋友都知道我係勁鍾意食Poke Bowl💛💚繼Poke Go深水埗、尖沙咀分店後,今日幫襯埋灣仔店,終於成功將三間分店解鎖🔓🎉 佢唯一嘅缺點只係唔近我屋企‼️💔🥹Lunch時段嚟幫襯,門口大排長龍,大家果然都識貨🙈 朋友揀咗Signature Bowl : OHANA,所有配料已經固定好,係廚師認為最佳的配搭👍🏻 不但色彩繽紛,而且健康美味,仲送飲品,係選擇恐懼症人士的福音🤗我決定要自選,由base到toppings、醬汁、調味料,集合晒我最喜歡的食材❤️🥰 推薦鍾意食辣嘅朋友加辣椒碎,味道層次更豐富,好過癮🌶️❤️‍🔥飲品推介紅火龍果汁🩸用新鮮水果打成,絕不加糖,真材實料✨配上店家自己風乾的果乾,超美味又健康👏🏻佢地依家仲有party到會服務,啱晒聖誕節想搞聚會,又想食得健康啲嘅朋友👫🌱⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄▪️◾️𝗦𝗜𝗚𝗡𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️🍅OHANA🥗($118)(三文魚,沙律菜,櫻桃番茄,溫室青瓜,甜粟米,蜜糖芥末醬,芝麻,果仁)▪️◾️𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗢𝗪𝗡 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️🐟MAIN PROT
🍅🌽【 𝐏𝐨𝐤𝐞 𝐆𝐨 】🥒🐟

⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄

識我嘅朋友都知道我係勁鍾意食Poke Bowl💛💚

Lunch時段嚟幫襯,門口大排長龍,大家果然都識貨🙈

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

▪️◾️𝗦𝗜𝗚𝗡𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️
🍅OHANA🥗($118)

▪️◾️𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗢𝗪𝗡 𝗕𝗢𝗪𝗟◾️▪️
🐟MAIN PROTEIN : 三文魚($118)
🥬BASE : 沙律菜
🌽TOPPINGS : 甜粟米、芝麻海帶、豆腐(無醬)
🫘TOP-UP : 赤道紅海帶(+$16)
🍯DRESSINGS : 果仁芝麻醬
🧄SEASONING : 全部配料(果仁、木魚絲、辣椒碎、岩鹽、脆蒜、紫菜絲)

▪️◾️ 𝗦𝗡𝗔𝗖𝗞◾️▪️
🍤黃金蝦卷($48)

▪️◾️ 𝗖𝗢𝗟𝗗 𝗗𝗥𝗜𝗡𝗞◾️▪️
🍎冷壓蘋果汁($32)
🍉紅火龍果汁($42)

⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄

📍地址:Poke Go (汕頭街) (灣仔)
灣仔汕頭街5-7號地舖

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #ccrreami灣仔 #灣仔美食 #pokego #pokebowl @poke.go_hk
2023-12-17