2022-06-14 653 瀏覽
打破傳統素食,將素食融入在新時尚美食☺️極力打造無蛋奶素新派素食品🌱🌱已經第三次去素年食晚餐了,每一次去食都會叫佢哋嘅不可能漢堡包,我發現三次食都有不同,就係佢地嘅純素車打芝士,相信佢地不斷改善及研究素食配方,一次比一次做得更更迫真👍🏻👍🏻 係一間好細心同用心嘅一間餐廳,希望素年可以創造更新嘅菜式😋😋⭐️ 不可能漢堡包無論係外觀定味道,都做得好出色👍🏻外脆內軟嘅麵包,配上用植物肉製作嘅漢堡扒,食落去又唔會太乾,再加上純素車打芝士,洋蔥&意大利黑醋,令到成個純素漢堡包有獨特嘅風味😊再加上配菜係番薯條,代替咗傳統嘅薯條,有豐富嘅纖維、維他命C同埋鈣質,健康又好食🤤💰$128⭐️日式咖喱豬扒意大利飯炸到外脆內Juice嘅新豬肉吉列豬扒,而豬扒上面會放上幾片蘋果,而每一粒米飯都有滿滿的日式咖喱嘅味道,甜甜地又唔會好辣,意大利飯會連埋蘆筍、雞髀菇同車厘茄一齊煮,所以食落去會令到成個飯都特別開胃又唔會太膩👍🏻🍚💰$108

不可能漢堡包

⭐️ 不可能漢堡包