唔知大家燒肉嗰陣聽到滋滋聲會唔會覺得好治癒呢🥰呢間韓式石燒和牛漢堡專門店,有得食仲有得玩😆同朋友一齊去食,叫左個兩人套餐 ($366)⟐ 菠蘿煙肉和牛漢堡扒⟐ 芝士蛋蒜和牛漢堡扒⟐ 芝士泡豚丼飯⟐ 飲品x2⟐ 麵豉湯、胡麻醬沙律、泡菜小食🍍菠蘿煙肉和牛漢堡扒餐點會先用鐵板及熱石送上,每張枱都會放置一個抽氣嘅系統,係燒嘅過程中確保盡量減少油煙,幾貼心👍🏻和牛漢堡扒肉質鮮嫩,擺落熱石大概1-2分鐘就可以食得,記住每3秒就要反一反佢,如果唔係好易燒焦🤣呢款漢堡扒加咗菠蘿同煙肉,令口感多啲層次變化,而且菠蘿中和漢堡扒嘅膩,整體感覺多了份清新~每個餐都會附上煎好嘅蛋,只要翻熱一下就可以同漢堡扒一齊食🔥🍳芝士蛋蒜和牛漢堡扒呢款漢堡扒就比較邪惡,混合芝士蛋同大量蒜片😍和牛漢堡扒混合蒜片,香味會再突出啲,不過相對上會比較膩,如果偏重口味嘅朋友都不妨可以一試😆🧀芝士泡豚丼飯呢碗飯份量十足,完全唔怕食唔飽🤣大量芝士碎鋪喺面,配搭泡菜及豚肉,係一款正宗嘅韓式飯,配埋漢堡扒一齊食更添風味😆泡菜唔會太辣,芝士熱溶後仲可以拉絲添!🍹百香果特飲|巨峰提子特飲 (+$18)特大size嘅飲品,見到都有小嚇親🤣不過最後
唔知大家燒肉嗰陣聽到滋滋聲會唔會覺得好治癒呢🥰
⟐ 菠蘿煙肉和牛漢堡扒
⟐ 芝士蛋蒜和牛漢堡扒
⟐ 芝士泡豚丼飯
⟐ 飲品x2
⟐ 麵豉湯、胡麻醬沙律、泡菜小食
菠蘿煙肉和牛漢堡扒

🍍菠蘿煙肉和牛漢堡扒
每個餐都會附上煎好嘅蛋,只要翻熱一下就可以同漢堡扒一齊食🔥
芝士蛋蒜和牛漢堡扒

🍳芝士蛋蒜和牛漢堡扒

🧀芝士泡豚丼飯
呢碗飯份量十足,完全唔怕食唔飽🤣

🍹百香果特飲|巨峰提子特飲 (+$18)
特大size嘅飲品,見到都有小嚇親🤣
不過最後竟然都飲得哂,非常清新完美解膩😆
百香果酸酸甜甜,巨峰提子唔會太甜~
燒到熱熱地再飲返凍飲超爽!

總結:二人餐份量超級多,食到捧住個肚走😋

菠蘿煙肉和牛漢堡扒
芝士蛋蒜和牛漢堡扒