餐廳: 沙田凱悅酒店咖啡廳
資訊:

【沙田區】【沙田凱悅酒店咖啡廳】喺 1am1267 嘅時候,我寫咗我去沙田凱悅酒店住宿嘅經歷。喺我寫呢篇嘢嘅時候,我嘅世界已經變得唔再一樣,之但係既然我開設咗呢個平台,而亦都有部份讀者一直都 keep 住支持我,我都唔可以令大家失望,點都寫埋佢。上次寫到住宿裡面係包埋「自助早餐」,個早餐就係喺佢哋酒店大堂嘅「沙田凱悅酒店咖啡廳」進行,熟悉我嘅朋友都知我真係好少咁早起身食嘢,然而我係願意為咗呢件事而修正自己嘅習慣,做到嘅咪盡力做,無愧於心嘛。佢哋嘅早餐都係正常酒店自助早餐,加入咗益力多呢啲神州客嘅需要係特色嚟,仲有麥精維他奶,正。而廚師製作係奄烈,我都整咗份,熱辣辣又香噴噴,幾好。烘多士嘅話周圍都有,但係佢有咖央醬提供,算係多個選擇。中式點心係我關心嘅食物之一,有炸蝦角係驚喜,不過冇沙律醬就扣返啲分喇。食食吓仲有推車仔推銷班尼迪泡蛋,我都要咗份,係唔錯嘅。整體嚟講,以我呢種作息習慣都引到我食咁多嘢,就知佢哋係唔錯,開心嘅一餐嚟。。。(地址:沙田澤祥街18號沙田凱悅酒店大堂)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #foo

(地址:沙田澤祥街18號沙田凱悅酒店大堂)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am沙田區 #沙田 #大學 #沙田凱悅酒店咖啡廳 #沙田凱悅酒店 #自助早餐 #酒店KOL #1am1300 #1ambackup

2024-02-04