普通茶餐廳既晚餐時間唔係碟頭飯🥘,最多就係加多樣鐵板餐,所以平時我好少會夜晚食茶記,覺得太頹😂 但旺角呢間冰室反而係茶記價錢,cafe既餐單!連我呢個對茶餐廳一般既人都會想再翻”卓”😝推薦指數:🐷🐷🐷半(5分滿分)🍫朱古力漏奶西多士 𝐇𝐊𝐃 36為左佢,我會再翻撻🤣 IGable得黎仲好好味!西多士上面鋪滿朱古力粉,切開花奶就會漏哂出嚟🤩 流心效果好睇又好食😋🥩蜜桃焗豬扒飯 𝐇𝐊𝐃 68呢個好似係晚餐先有,係常規menu就唔見有,不過我諗只係將番茄轉做水蜜桃(不過係罐頭既)豬扒飯正常發揮,唔會太乾太韌🥚日式玉子鰻魚飯 𝐇𝐊𝐃 72滑蛋幾滑嫩,原條鰻魚加甜燒汁,好好肉但味道普通😂🥫餐湯揀左羅宋湯,酸酸地仲有小少辣,開胃☺️ 奶茶茶味幾濃👍🏻環境:整體用白色做主調,開揚乾淨

推薦指數:🐷🐷🐷半
(5分滿分)

🍫朱古力漏奶西多士 𝐇𝐊𝐃 36

🥩蜜桃焗豬扒飯 𝐇𝐊𝐃 68

🥚日式玉子鰻魚飯 𝐇𝐊𝐃 72
滑蛋幾滑嫩,原條鰻魚加甜燒汁,好好肉但味道普通😂

環境:整體用白色做主調,開揚乾淨