深海中的龍蝦潛艇 ($185)滿滿嘅龍蝦肉🦞藏係潛艇堡裏面😍份量一啲都唔吝嗇🥰龍蝦肉幾juicy唔會乾柴柴,帶點鮮甜味道,外層麵包牛油味幾香,夾住龍蝦肉大大啖食,好滿足呀🥰紅噹噹龍蝦意大利飯 ($165)龍蝦汁味道好濃烈嘅risotto😍飯粒濕潤適中,口感唔錯,唔會好硬☺️龍蝦肉相比潛艇堡嘅龍蝦肉感覺偏乾左小小,不過份量都係好多🤣搭配risotto一齊食好夾🥰聖誕老人拯救雪地裏的小熊 ($152)呢個甜品其實係梳乎厘pancake嚟🥰滿滿聖誕節日氣氛,賣相非常吸引🤩梳乎厘pancake蛋味香濃,口感鬆軟,不過如果空氣感可以再提升就更好☺️表面佈滿左芝士奶蓋,味道幾夾又唔會太甜👍🏻小熊的朱古力泡泡浴 ($58)充滿咗cream嘅泡泡浴朱古力😍賣相吸睛🤩好邪惡嘅一杯飲品👿朱古力味好香濃,同啲cream融為一體,入口好順滑,口感唔錯🥰豆花咖啡 ($52)可以自己加espresso落豆花奶😆飲到啲豆花好有口感好得意
深海中的龍蝦潛艇
深海中的龍蝦潛艇 ($185)

紅噹噹龍蝦意大利飯 ($165)
聖誕老人拯救雪地裏的小熊

聖誕老人拯救雪地裏的小熊 ($152)

小熊的朱古力泡泡浴 ($58)

豆花咖啡 ($52)
可以自己加espresso落豆花奶😆
飲到啲豆花好有口感好得意