好鍾意呢間中菜係因為佢食物選擇好多(可能有接近過百款菜式)👏🏻好好食🤤而且佢雖然係遊客好鍾意嘅餐廳,但佢又唔會劏水魚咁劏,啲嘢賣得好抵🤘🏻🦪薑蔥生蠔煲:$188有十一隻大蠔,全部肥美肉嫩脹卜卜😍成煲嘢超級惹味,好食到不能言語,鍾意蠔嘅朋友必叫😻🍲蔬菜海鮮煲:足料,超多蔬菜,超多粉絲,仲有大量嘅魷魚花枝同埋蝦🤤🍲豬潤啫啫雞煲:啫啫雞煲其實間間都差唔多味道,但係佢哋呢個重點係夠多豬潤😋我從來都覺得啫啫雞煲嘅重點係豬潤😛🍜蟹肉湯伊麵:賣$50,勁大碗,講笑咁講,淨係嚟叫呢碗都飽,蟹肉份量都唔少😋❤️前菜仲送咗碟雞腳,唔係煲湯淨低嗰啲而係沙薑雞腳,好好食!埋單兩個人唔洗500蚊就可以落樓,食咗好多海鮮,接近係三人份量嘅餸菜,真係抵食嘅中菜館!同埋提一提佢係橋底辣蟹嘅分店,老字號保證😉