成日都聽到人講大角咀好多好嘢食,今次經開附近,又諗唔到食咩好,就隨便入咗一間串燒店,估唔到都幾有驚喜錫紙蒜蓉牛油金菇 $32推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟蒜蓉牛油超多,確保金菇吸到蒜蓉牛油嘅香味,咁樣食落先惹味,而且又唔會太重口味燒新鮮菠蘿 $22推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟燒菠蘿又係冇得輸,食落冇揸,而且超級甜,但又唔係死甜,唔會食完覺得喉嚨唔舒服惹味燒汁韭菜 $13推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟平時我比較少食韭菜,因為成日都覺得好重草青味,依個食落就冇呢個問題,燒汁可以蓋過啲草青味,食多多都可以鹽燒頂級牛脷心 $35推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟食落彈牙,而且食材好新鮮,用普通嘅鹽調味已經好好食😋煙鴨胸 $17推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟食落鴨胸的油脂會在你口腔入面爆發出嚟,香味撲鼻,但又唔會食到滿口油感燒汁肥牛金菇卷 $21推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟唔會燒得太乾,燒汁肥牛味道調得剛剛好,唔會太過重口味,個大小也剛好一啖一個✨辣椒蒜蓉烤生蠔 $59推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟生蠔超大隻(有我手掌咁大嘅)超級新鮮,食落一啲都唔腥,而配埋辣椒蒜蓉就更加惹味,不過食嘅時候要小心啲,因為即燒嘅關係,不論係蠔本身定係佢流出嚟嘅湯汁都超級熱千味燒

錫紙蒜蓉牛油金菇 $32

燒新鮮菠蘿 $22

惹味燒汁韭菜 $13

鹽燒頂級牛脷心 $35
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟

食落彈牙,而且食材好新鮮,用普通嘅鹽調味已經好好食😋

煙鴨胸 $17

燒汁肥牛金菇卷 $21

辣椒蒜蓉烤生蠔 $59

千味燒餃 $30
推薦指數💥:🌝🌝🌝🌝🌚

佢哋除咗串燒之外,佢哋仲會有餃子,有四種口味,分別係好味韭菜餃、健康粟米餃、清香白菜餃和芫荽蝦餃;每一隻都燒到外脆內軟,個人最鍾意芫荽蝦餃,不過唔鐘意芫荽就會覺得芫荽味太濃

✨整體來講,雖然店內環境唔算好大,但都唔會坐到好迫;食物水準完全係合格水準以上,幾適合收工或者宵夜食