位於旺角嘅火鍋店,設有樓上座位,最啱一大班朋友去一路打邊爐一路暢談😆 食物質素好高質,擺盆都好精緻㗎✨🌟 招牌花膠鯊魚骨膠原湯鍋 配泡飯($238)用花膠同鯊魚骨熬製嘅湯底,放入口第一時間已經feel到好多骨膠原 🥰清甜嘅特點令佢更加能夠吊岀肉類本身嘅味道🤪湯料仲要非常豐富!呢個湯更附送左泡飯,用咁鮮甜嘅湯加落炸米真係prefect match😋🌟 鴛鴦墨魚油炸鬼 ($78)六條墨魚油炸鬼,一半係舖左魚子,一半就舖左黑松露。魚子嗰邊食落好爽口好fresh, 黑松露嗰邊就香濃可口😍配埋油炸鬼口感好得意,係好創新嘅菜式🤩🌟 安格斯四品盛牛天梯 ($298)呢個天梯有四款安格斯牛肉,肉質鮮嫩多汁,食落好有牛香,唔會想點醬料食,因為覺得會浪費左佢嘅原汁原味😆 🌟 磯煮鮑魚 ($18.8/隻)作為一款冷食頭盤,呢味磯煮鮑魚真係非常合適!經醬汁炆煮過呢鮑魚有好濃郁嘅昆布香氣😏但係鮑魚嘅鮮甜味又冇被醬料嘅味道蓋過,係非常開胃嘅一道菜色😝🌟 唐蒿 ($48)🌟 潘芳堂雪梨菊花茶 ($28)🌟 醬料 ($30)

🌟 招牌花膠鯊魚骨膠原湯鍋 配泡飯($238)

🌟 鴛鴦墨魚油炸鬼 ($78)
鴛鴦墨魚油炸鬼

🌟 安格斯四品盛牛天梯 ($298)
安格斯四品盛牛天梯

🌟 磯煮鮑魚 ($18.8/隻)
磯煮鮑魚

🌟 唐蒿 ($48)

🌟 潘芳堂雪梨菊花茶 ($28)
🌟 醬料 ($30)
鴛鴦墨魚油炸鬼
安格斯四品盛牛天梯