咖啡館位於新圍村入面,地理位置雖然比較隱蔽,但勝在遠離塵囂,外形就好似童話故事🌳森林入面既小木屋。Cafe以開放式設計,職員服務態度好好,對小朋友非常友好,會主動提供紙筆畫畫,而且設有兒童餐,好適合帶小朋友黎。————————————♥———————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -♥️ 蕃茄大蝦扁意粉 $128 必點之選👍🏻賣相好吸引,有兩隻貨真價實既大蝦,餐廳好細心已經將蝦殼分離,蝦肉新鮮彈牙,意粉可以揀正常份量或者少份量,整體味道層次豐富,酸甜開胃。♥️ 凍朱古力 跟餐價$33味道唔係好重甜味既朱古力,A先生就好鍾意,覺得夠哂濃郁。♥️ 班尼迪蛋 $118早午餐食返個Benedict,心情即刻靚晒☺️,兩隻水波蛋流心都恰到好處,再配英式鬆餅、荷蘭醬、巴馬火腿、新鮮芒果,味道相當唔錯。♥️ 冰凍水果梳打 跟餐價$40有幾款生果選擇,小編揀左蘋果味配蘆薈,甜度適中,熱辣辣飲都幾爽。♥️ 柚子芝士蛋糕 $62甜品就嗌左個清新口味既Cheese Cake,淡黃色外表,最底層係餅底,食到好濃郁柚子味同埋淡淡芝士香,

————————————♥———————————

♥️ 蕃茄大蝦扁意粉 $128 必點之選👍🏻

♥️ 凍朱古力 跟餐價$33
味道唔係好重甜味既朱古力,A先生就好鍾意,覺得夠哂濃郁。

♥️ 班尼迪蛋 $118

♥️ 冰凍水果梳打 跟餐價$40

♥️ 柚子芝士蛋糕 $62
甜品就嗌左個清新口味既Cheese Cake,淡黃色外表,最底層係餅底,食到好濃郁柚子味同埋淡淡芝士香,食晒成嚿都唔會好膩。

————————————♥———————————