餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2021-09-14 775 瀏覽
餐廳有四類食品,分別係A瘋狂小面、B瘋狂飲品、C瘋狂小食以及D瘋狂甜品。套餐共有三個選擇:1️⃣A+B($78);2️⃣A+B+C/D($88);3️⃣A+B+C+D($98),怕會太辣所以叫左Set 2,叫齊飲品(烏梅汁)同甜品(冰粉)準備打大佬👊🏻👊🏻👊🏻。味道唔錯,不過價錢偏貴,仲要加一,唔想等位食辣野可以久久黎一次。另外呢度只收現金,記得㩒定錢先上黎,咪食霸王餐呀🤣。🌖瘋狂大排麵湯底惹味但真係幾辣,飲第一啖湯底已經嗆一嗆喉,飲第二啖之後隊左半杯烏梅汁,所以我都係放棄左個湯底。好彩個麵又唔會太辣,唔係真係叫多幾杯野飲都唔掂🙈;以為「大排」係豬排但原來係排骨,兩件一字骨之外仲有多件豬軟骨,肉嘅質感適中,夾起仲係完整一整件,未去到筷子一夾就散,但又唔會太韌太鞋。🌖成粉老冰粉冰粉上有五種topping:提子乾、花生、酒糟、山楂同芝麻。其中花生、芝麻同提子乾質感同冰粉嘅差異較大,我就偏好切碎左嘅山楂片多啲,因為已經開始變軟兼溶溶地,可以大口大口咕嚕咕嚕咁吞曬落肚。-

🌖瘋狂大排麵

🌖成粉老冰粉