飲開本地手工啤酒,一定要識呢間由「少爺啤酒廠」設立的餐廳💁🏻‍♀️,店內多達15款手工啤,擁有獨立氣壓計,確保啤酒保持最佳狀態。啤酒款式亦會定期更換新酒品,簡直係酒鬼天堂🍻✦ 脆邊漢堡 $108 🆙夾住兩層厚厚的兔治牛漢堡扒,味道新鮮濃郁,充滿肉汁好juicy,完勝大多數漢堡專賣店!有驚喜!🔥加埋黑椒蛋黃醬提味,同埋車打芝士、酸瓜同蕃茄等助料,層次極豐富。如果係去食晚餐必定要點😋😋✦ Calamari 炸魷魚圈 $78魷魚圈炸到脆卜卜,配埋個鹹酸菜他他醬,邊飲邊食,絕對係一流送酒小菜😍✦ 三重芝感 $48 半份Sourdough麵包配搭Cheddar Cheese, Swiss Cheese, Mozzarella cheese 三款芝士🧀,超級拉絲! 內裡有加蕃茄,酸酸地同芝士味好夾~== == == ==店員聽到我哋鍾意飲酸啤,主動向我哋介紹呢兩款啤酒,非常體貼🥰⚠️留意生啤既款式會不定期更新,最update就要睇佢地酒吧區上面既餐牌🍻✦ Sour Punch 400ml $84口味類似furit punch,好香熱帶水果香氣,非常清新消暑😆✦ All the Current Berr

✦ 脆邊漢堡 $108 🆙

✦ Calamari 炸魷魚圈 $78

✦ 三重芝感 $48 半份

== == == ==

✦ Sour Punch 400ml $84

✦ All the Current Berries 400ml $84
口味類似比利時水果啤酒,雜莓為主調,酸酸甜甜,都係我鍾意嘅口味🥰

本身只係衝住佢地既生啤嚟,最後竟然食物都比想像中更有驚喜😳而且地點方便,值得一試❗️