早前嘅一次偶然之中,我一試就難忘呢間位於觀塘APM商場嘅台灣餐廳「四湯八麵」。今次就帶埋老公一齊嚟體驗下佢嘅魅力🤩。「私房烤雞扒飯」🍗,💭 份量十足嘅雞扒,外皮香脆,味道鮮美。加埋特製醬汁,完美配搭😍。「番茄麻辣紅烧肉手工麵」🍜, 💭 番茄同紅烧肉嘅絕配,令人難以忘懷。再加埋獨特嘅麵條,份量十足,滿足感爆棚!至於甜點,「凍愛文芒果乳酸梳打」🍹,💭 香甜嘅芒果配上酸酸乳酸梳打,清新透口,解渴開胃😋。「凍紅豆紫薯生椰乳甜飲」🥥,💭 紅豆、紫薯同椰奶嘅組合,香甜滋味無法抵抗;味道甜而不膩,令人心情愉快🥰。由裝修到產品、服務再到用心, 「四湯八麵」絕對係你頭一次試,第二次再試,次次都想試嘅選擇。無論係挑惕嘅味蕾,抑或要求高嘅心情,都一定滿意佢哋嘅水準。下次再黎,不如就約多幾個好友一齊黎食?😉👌🏻🍽️總之呢度嘅菜式賣相同用料都好講究,好貼心!佢哋嘅菜式獨特,價錢合理,好抵食!🤩‼️  所以唔試吓,你就會後悔架!😋
「私房烤雞扒飯」🍗,
「番茄麻辣紅烧肉手工麵」🍜,

至於甜點,「凍愛文芒果乳酸梳打」🍹,
💭 香甜嘅芒果配上酸酸乳酸梳打,清新透口,解渴開胃😋。

「凍紅豆紫薯生椰乳甜飲」🥥,