《📍千味燒食評分享 》 by@ihungry.hk夜晚飲完酒想同班朋友食宵夜🦑 ?今日小編同大家介紹一間超有港式風味嘅千味燒,餐廳主打多款式叫即燒嘅串燒,超過20款串燒任你選擇,而且價錢用非常地道,店員仲超夠人情味添!想知係咪真係咁正?千祈唔好再學過以下分享❤️!🔸【蒜蓉燒原條茄子 - $32】大大條笳子🍆原條送上,淋上特製醬汁,酸酸辣辣,非常之惹味,仲要非常之夠鑊氣,值得一試!🔸【惹味燒烤汁翠肉瓜 - $13】小編本身以為只係一個普通嘅燒翠肉瓜,點知原來係咁出色!火燒後嘅翠肉瓜口感啱啱好,帶有陣陣燒烤🍖香氣,加埋咬落口爆晒醬汁,感覺更加之新鮮😍!🔸【籐椒魚皮 - $48】籐椒魚皮Q彈入味,淋上籐椒醬汁,魚皮帶有微辣籐椒風味,而魚皮鮮嫩同籐椒刺激相互融合,夠晒重口味之餘,又夠清爽,亦都唔會太嗆口,值得一試😎🔸『串燒 - $15-21』串燒種類非常之多,由蔬菜、丸類至肉類,超過20款任你選擇!而小編重點想推介燒汁肥牛京蔥卷串燒,燒過嘅肥牛啱啱好,唔會太過乾身,咬落去爆曬肉汁,加埋超惹味嘅香蔥卷同埋超重口味醬汁,令味道更上一層樓🍢!🤪iHungry開心指數:8/10
《📍千味燒食評分享 》 by@ihungry.hk

🔸【蒜蓉燒原條茄子 - $32】

🔸【惹味燒烤汁翠肉瓜 - $13】

🔸【籐椒魚皮 - $48】

🔸『串燒 - $15-21』

🤪iHungry開心指數:8/10