之前睇周刊報道,呢一間漢堡包店由細舖搬係大舖,坐那一班忠實粉絲,已經想試好耐。適逢今日經過灣仔,都要入去支持下。叫咗芝心牛肉漢堡、海陸空漢堡,加$20有combo,有汽水同薯條或脆樂雞🍟🥤🍔。芝心牛肉漢堡:唔似得其他漢堡包店咁用多汁做賣點。相反,佢塊漢堡扒入面係有熱熱溶溶既芝士🧀,配埋塊有肉味嘅牛肉漢堡🥩,特製嘅蛋黃醬,好好味🍅🥬🍔。海陸空漢堡即係有齊魚、雞、豬,啱晒啲大食嘅朋友。我自己就覺得佢啲塊魚樓好大方,長條型,炸得脆,炸粉亦唔多,飽肚🤪脆樂雞就普普通通啦,反而欣賞佢哋嘅薯條,係難得一見嘅粗薯條啊🍟🤩!另外,老闆好好人亦都好和善,睇得出用人情味成功坐落左一班熟客仔,誠意推介俾大家💛😄。-芝心牛肉漢堡combo | $82海陸空漢堡combo | $92-Burger Home (灣仔)灣仔軒尼詩道233號地下B舖

海陸空漢堡

芝心牛肉漢堡combo | $82
海陸空漢堡combo | $92
Burger Home (灣仔)
灣仔軒尼詩道233號地下B舖
海陸空漢堡