去到首先已經被環境吸引,結合水泥同木系風格嘅裝修好特別。正門右邊放左啲日式茶杯同小擺設,左邊樓梯都有佈置,雖然地方唔大,但好適合打卡,仲幫朋友仔影到新pro pic😆食物雖然望落偏細份,但味道出色同夠飽,絕對對得住價錢,會再返去試其他款式。總括來講有得影相有得食,推介同女仔朋友一齊去👭🏻📷🐷🥪 日式吉列豬扒三文治 $𝟙𝟙𝟠 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)一上菜就被豬扒嘅厚度同pink pink嘅顏色吸引,外脆內軟,上下層夾住芝士同生菜,咬落好多層次同好多汁好juicy,超有幸福感。🦀🍚 松葉蟹高醬意大利飯 $𝟙𝟜𝟠 (𝟡/𝟙𝟘)蟹膏味好香,蟹肉好足料,鍾意蟹膏嘅人一定食得好開心,但一般人可能會覺得少少咸同有啲漏。🐟🍔 蒲燒鰻魚竹炭漢堡 $𝟙𝟛𝟠 (𝟠/𝟙𝟘)上菜時見到鰻魚咁長好surprised,鰻魚肉質好滑同好彈牙,混合mayo同椰菜嘅醬汁份量剛剛好,唔會太搶。個人覺得好驚喜係竹炭漢堡,烘過食落有少少脆口。🐮🍚 月見牛柳粒丼 $𝟙𝟚𝟠 (𝟠.𝟝/𝟙𝟘)蒜香牛柳粒鬆軟同有肉汁,有兩三粒比較多筋但可接受,份量好多。日本蛋加醬汁份量足夠沾哂成碗飯。

🐷🥪 日式吉列豬扒三文治 $𝟙𝟙𝟠 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)
日式吉列豬扒三文治

🦀🍚 松葉蟹高醬意大利飯 $𝟙𝟜𝟠 (𝟡/𝟙𝟘)
松葉蟹高醬意大利飯

蒲燒鰻魚竹炭漢堡