半島酒店露台餐廳嘅buffet係我回頭次數最多嘅buffet,每年都會去兩次!Lunch buffet每位$608,價錢足以係其他酒店食dinner buffet,不過依個價錢換來最舒服嘅環境同最優質嘅服務。食物方面,刺身、磯煮鮑魚、燒牛肉質素甚佳,hummus愛好者發現麵包餅乾隔離提供四種味道嘅hummus😍甜品多款式同款款都睇得又食得🍩值得一提嘅係雪糕並唔係H字或M字品牌依啲一般超市貨色,而係Sweet Fashion ICE🍨超級推介比鐘意食甜品嘅女仔或者想炮製浪漫午餐比女朋友嘅男仔!🌟 Follow @gfgm.hk on Instagram for more 🌟

2022-12-16
聖誕節