三文魚牛油果沙律🥗餐廳好重皮,入邊勁多牛油果同埋三文魚!🤩黑豚肩燒丼🐷($78)E一個dom真係好鬼正,大大碗,每一夠燒肉都煮到好香口,睇吓幅相,每一塊燒肉都燒到啱啱好,烤肉醬汁入晒落黑豚肉入面,上面大量好靚蔥花。如果煮食諗唔到叫咩,強於建議你試一試!🤤芝士厚燒玉子($48)一個必叫嘅菜式!玉子燒真係好好味。玉子表皮燒到有少少焦香,上邊放多一層芝士。玉子燒入邊,有香濃嘅蛋味、囗感滑而且細嫩,咬落去仲會出一啲蛋汁!真係令你食極都唔停🤤芒果三文魚加州卷($58) 燒三文魚皮🐟($28)一定要叫!鹽燒香口又脆,唔會太重口味,用嚟當係小食或者送洒都非常正!電擊雞翼配薯條 ⚡️(冰的炸雞翼)電擊雞翼冰涼惹味❄, 單骨雞翼易食又入味 入口甜蜜蜜,可以避免雞翼成日卡肉喺骨同骨之間嘅問題喇。凍雞翼更有另一番風味,而且更加能夠食到醬汁嘅味道。宇治抹茶芭菲($68)整個芭菲,有綠茶軟雪糕🍦、綠茶啫喱、餅乾條、棉花糖,甜小丸子等等,就咁睇已經覺得唔錯,宇治抹茶雪糕,底部仲有好多脆脆地嘅cereals, 小朋友一定唔會覺得陌生!
三文魚牛油果沙律🥗
三文魚牛油果沙律🥗

餐廳好重皮,入邊勁多牛油果同埋三文魚!🤩

黑豚肩燒丼🐷($78)
黑豚肩燒丼🐷

E一個dom真係好鬼正,大大碗,每一夠燒肉都煮到好香口,
黑豚肩燒丼🐷

芝士厚燒玉子($48)
芝士厚燒玉子

芒果三文魚加州卷($58)
芒果三文魚加州卷

燒三文魚皮🐟($28)
燒三文魚皮🐟

電擊雞翼配薯條 ⚡️(冰的炸雞翼)
電擊雞翼配薯條 ⚡️(冰的炸雞翼)

宇治抹茶芭菲($68)
宇治抹茶芭菲

芝士厚燒玉子