尖沙咀北京道,有一間冒菜館已經第二次黎食。鍾意食辣🌶以及麵食嘅朋友,記得要來試一試!叫咗兩個單人餐,各$48,可以任選六款菜,非常正😻!店員都認得我地,而且留咗聯絡俾我哋。原來有時候他們會晚上做冒菜火鍋,但是由於試業階段,暫時只有限量接受客人的預訂。有興趣食傳統冒菜火鍋,可以考慮吓打電話去鋪頭預約😙麻辣火鍋面🌶🍜($48)專登同店員講左,要特製微辣😁我選咗火鍋面,口感雖然有啲似公仔麵卷下卷下,但係就唔會好似即食麵咁樣咁油膩,而且非常掛湯,一路食,一路可以食啲湯汁。配菜係肥牛肉、貢菜、魚片餃、木耳麻辣米線🌶🍜($48)男朋友果一碗係,直筆甩滑溜溜的米線,配菜係牛丸、魚腐、魚皮餃、豆卜等,一樣係麻辣湯底,主食系米線。🍜凍桂花烏龍茶、凍烏龍茶茶❄️🍃(各加$10)咁熱辣辣嘅天氣,當然係要冰茶凍飲慢慢嘆。$18一杯冰茶,因為茶葉香濃足料,仲可以無限加水,真係好抵飲。除咗食辣野,靚茶都係主打!勁多茶葉係入邊,非常濃郁,絕對冇偷工減料一般川菜館,環景欠奉。但係這家裝修擺設精美。餐廳有好輕快溫柔嘅西方音樂,喺繁囂炎熱嘅尖沙咀街道上,可以令你有一個休閑舒適嘅空間。由於最近仲係事業階段,客人比較少,重可以

叫咗兩個單人餐,各$48,可以任選六款菜,非常正😻!

麻辣火鍋面🌶🍜($48)
麻辣火鍋面🌶🍜

火鍋麵
配菜係肥牛肉、貢菜、魚片餃、木耳

麻辣米線🌶🍜($48)
麻辣米線🌶🍜

芝士丸

凍桂花烏龍茶、凍烏龍茶茶❄️🍃(各加$10)
凍烏龍茶

桂花烏龍茶

一般川菜館,環景欠奉。但係這家裝修擺設精美。餐廳有好輕快溫柔嘅西方音樂,喺繁囂炎熱嘅尖沙咀街道上,可以令你有一個休閑舒適嘅空間。由於最近仲係事業階段,客人比較少,重可以一邊飲凍烏龍茶,一邊享受一下幽靜嘅環境,太開心了😙

埋單$104,冇收+1😁,正!
麻辣火鍋面🌶🍜
麻辣米線🌶🍜