2020-08-01 1189 瀏覽
無意中行過見到牆壁既畫作,好多蝴蝶,再望真啲同隔離舖頭嘅裝修有啲唔同,充滿簡約既風格,原來係新開嘅咖啡店,簡單輕食作賣點,有意粉,薯蓉、咖啡等等,就入去試吓先❤️🔺黑松露薯蓉😙我最鐘意食薯蓉😍原來係用新鮮薯仔🥔整成架,加上牛奶🥛所以好creamy好滑身 😙再放入甜筒。第一次食咁既配撘,甜筒脆卜卜,配埋薯蓉軟身既質感,太特別了吧🤩🔺炸oreo,聽說是真店之寶,即叫即炸所以熱辣辣,粉漿好薄身,同埋真係好考炸工,火候啱啱好,唔會over左,咬落去岩岩好⭐️🔺黑啤雞翼,雞翼用黑啤醃過後肉質特別嫩滑,味道咸咸甜甜的,估唔到煮完後仍有黑啤濃郁的麥香味,新鮮熱辣炸起脆卜卜❤️🔺 忌廉芝士磨菇釀雞翼,芝士磨菇好飽滿釀入左雞翼入面,炸到金黃色,咬落去淡淡芝士蘑菇,雞肉保持嫩滑🥳🔺紫雲是巨峰梳打😁配上粒粒蘆薈同埋雲呢拿雪糕,好啱熱天飲,好清新😚🔺ice cappuccino ☕️好濃郁嘅咖啡味,配埋打好左嘅奶泡好有層次😜🔺最後嗌埋個柚子cheese cake😙自家製嘅cheese 🍰 真係好清新😊😊⭐️雲蝶⭐️大圍田心街20號雲疊花園商場地下16B號舖

⭐️雲蝶
⭐️大圍田心街20號雲疊花園商場地下16B號舖