今次嚟試咗香港何文田嘅Are U Labeler,真係好正!😍地址:位於何文田梭椏道25A號地舖,真係好方便搵到。📍今日我試咗佢哋嘅set lunch,真係物超所值!🥳首先,我點咗意大利巴馬火腿卡邦尼意粉,只需$88。卡邦尼意粉係應該用風乾豬面頰肉Guanciale及意大利羊芝士Pecorino做的,喱個卡邦尼就未係好正宗,用左普通煙肉,但個汁應該用返傳統做法,用蛋黃加芝士,我就食唔出佢用咩芝士,但個味道都唔錯!🍝👌我仲試咗蟹籽香辣蒜片鮮蟹肉意粉,同樣只係$88。啲蟹肉新鮮又多汁,配埋香辣蒜片真係一絕!辣辣又香口,好開胃!🌶️🦀最後,set lunch唔駛加錢,叫咗杯美式咖啡同粉紅玫瑰荔枝梳打。咖啡香濃,而粉紅玫瑰荔枝梳打清新又爽口,好適合解渴!☕🍹整體嚟講,Are U Labeler係一間值得推薦嘅餐廳。唔止食物好味,價錢又相宜,環境亦舒適,服務態度都好好。下次來何文田嘅話,記得要嚟呢度試下!👍😄#何文田#西餐廳#卡邦尼意粉#鮮蟹肉意粉

地址:位於何文田梭椏道25A號地舖,真係好方便搵到。📍

今日我試咗佢哋嘅set lunch
,真係物超所值!🥳

首先,我點咗意大利巴馬火腿卡邦尼意粉,

我仲試咗蟹籽香辣蒜片鮮蟹肉意粉,

最後,set lunch唔駛加錢,叫咗杯美式咖啡
同粉紅玫瑰荔枝梳打
。咖啡香濃,而粉紅玫瑰荔枝梳打清新又爽口,好適合解渴!☕🍹

#何文田
#西餐廳