2023-06-07 346 瀏覽
呢間餐廳真係近期最滿意嘅餐廳,唔講食物先,服務態度方面超好。而我同朋友今次叫咗2人餐,份量十分足夠,3個人食都絕對可以。前菜有南瓜湯,法包,沙律。南瓜湯味道甜美且濃郁,加入奶油或牛奶,使湯汁更加滑順濃郁。沙律有三文魚同柚子嘅組合令味道清新、爽口。而主菜方面有蜆殼意大利粉,味道清新、海鮮味濃郁,口感豐富。如果您喜歡海鮮和意大利餐,那麼蜆殼意大利粉絕對是值得一試的菜品。我哋仲叫咗杯mojioto,深藍色賣相令整個感官提升,令我更享受品嚐其他美食。壓軸登場嘅係牛排,牛排配合薯仔同芥末味道豐富、口感肉嫩多汁,賣相同味道都十分令人意想不到。真係非常適合同朋友gathering嘅餐廳~

真係非常適合同朋友gathering嘅餐廳~
2023-04-02 718 瀏覽
位於朗晴坊既一間西餐廳,上網睇評價唔錯,係 𝐨𝐩𝐞𝐧𝐫𝐢𝐜𝐞 甚至有600+ 好評,但去完真係失望,全因食物質素參差不齊。今次叫左份𝑺𝒆𝒕 𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆𝒓 𝒇𝒐𝒓 𝒕𝒘𝒐 ( $ 428 ),點左以下幾款菜式:👅 餐前 - 蒜蓉包及忌廉磨菇湯蒜蓉包偏淨偏油,比較一般。湯既磨菇味偏淡,湯汁較稀。👅 煙三文魚柚子沙律呢道沙律十分大份足料,餐廳毫不吝嗇煙三文魚,食極都仲係有好多,而啲三文魚都好新鮮 ,同沙律配搭酸酸甜甜既柚子汁食正合適🤤..👅香蒜辣椒鮮蜆意大利麵用心擺盤,面條軟硬適中,用蒜同辣椒炒過後顯香微微辣,蜆肉亦顯鮮甜 ✨..💀 美國特選牛柳 .煎鵝肝令人十分失望既一道菜,叫左 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦 牛柳但上左一份 𝐰𝐞𝐥𝐥 𝐝𝐨𝐧𝐞。同餐廳反映後,佢地都願意換一份比我地,但新一份竟然係 𝐫𝐚𝐰 𝐦𝐞𝐚𝐭 🌞🌞 腥紅深色既肉真係接受唔到 🥹仔細觀察過後,發現成塊牛扒表面偏濕,冇煎後乾身既焦香面,有機會廚師係未加熱既情況下就加左塊扒入鍋。簡單啲黎講,就係好難食。咁耐以黎好少覺得 𝐒𝐭𝐞𝐚𝐤 係唔好食🥲鵝肝質地鬆軟,調味一般未能覆蓋或配合鵝肝之羶味..👅 焗肉桂蘋果脆曲奇配雪糕比較甜既飯後小點,蘋果

👅 餐前 - 蒜蓉包及忌廉磨菇湯
蒜蓉包偏淨偏油,比較一般。
湯既磨菇味偏淡,湯汁較稀。
蒜蓉包及忌廉磨菇湯

👅 煙三文魚柚子沙律
煙燻三文魚

👅香蒜辣椒鮮蜆意大利麵

💀 美國特選牛柳 .煎鵝肝

鵝肝質地鬆軟,調味一般未能覆蓋或配合鵝肝之羶味
美國特選牛柳 .煎鵝肝
美國特選牛柳 .煎鵝肝

👅 焗肉桂蘋果脆曲奇配雪糕
比較甜既飯後小點,蘋果味突出,不過不失 🥂
焗肉桂蘋果脆曲奇配雪糕

餐廳部分食物味道頗佳,分量較大,但主食如牛扒味道並不如意,而餐廳職員願意協調客人與廚房間的溝通,修正味道(雖然失敗),因此分數有所調整。

2023-03-31
煙燻三文魚
焗肉桂蘋果脆曲奇配雪糕
  • 煙燻三文魚鮮柚子沙律
2023-03-13 405 瀏覽
平時喺出面食一間Cafe都差唔多要$100 ,甚至過百,但係呢度有部份嘅菜式只係$7x-$8x,而且都已經去過呢間Cafe幾次,試過幾款唔同嘅菜式,完全冇伏仲要好食,平時lunch過去都唔會太多人,啱晒打工仔過去食👍🏻佢哋嘅飯麵甚至係小食都好出色。珍寶雞扒好Juicy而且好嫩滑,係真係連啲汁都好正🥹甚至喺旁邊嘅瑞士腸鹹度適中好惹味。肉眼扒就不過不失,熟度啱啱好,有少少嫩粉紅,咬落口唔會太硬(但係如果冇骨會更好👍🏻😆)狂野薯條係每次去到必點❗️外脆內軟,而且外面嘅調味粉有少少辣,係少有地方好食嘅薯條,而且升級加配小食只需要$20都唔使就有大大份,唔要都對唔住自己
慢烤芝麻混醬珍寶雞扒
澳洲特選有骨肉眼
狂野炸薯條
2023-02-10
慢烤芝麻混醬珍寶雞扒
澳洲特選有骨肉眼
狂野炸薯條
為朋友慶生便選擇了這家位於朗豪坊附近的樓上西餐廳在𝗈𝗉𝖾𝗇𝗋𝗂𝖼𝖾訂位時標明了慶祝生日 店員還把我們準備的蛋糕放在碟上做了點裝飾~平日午市沒有加一服務費 當日結單時很突然地店員說有買𝟑送𝟏的優惠 性價比超高!!!—————————꧁ 𝙎𝙀𝙏 𝙇𝙐𝙉𝘾𝙃 ꧂(𝙎𝙤𝙪𝙥/𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙 + 𝙈𝙖𝙞𝙣 + 𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠) ᵕ̈ 西班牙豬扒&瑞士風味腸 $𝟗𝟐・゚乾蔥芥末籽汁 配 薯菜厚厚的豬扒煎至金黃 內裏𝗃𝗎𝗂𝖼𝗒有肉汁瑞士風味腸外皮香脆 不會太鹹!✨推介度:𝟰/𝟱ᵕ̈ 澳州特選有骨肉眼 $𝟏𝟐𝟖 ・゚紅酒汁 配 薯菜以$𝟏𝟎𝟎多來說𝗌𝗂𝗓𝖾也太大了吧😂肉眼𝗋𝖾𝗊𝗎𝖾𝗌𝗍了𝗆𝖾𝖽𝗂𝗎𝗆 內裏粉嫩牛肉味濃且油香十足 吃著很滿足很喜歡薯菜是翠玉瓜 煎薯塊 車厘茄 等蔬菜 \ (•◡•) /✨推介度:𝟱/𝟱ᵕ̈ 蒜片辣椒橄欖油虎尾蝦意大利麵 $𝟖𝟖 份量超大 意大利麵煮至𝖺𝗅 𝖽𝖾𝗇𝗍𝖾 虎尾蝦有約𝟖多隻 每隻蝦都彈牙鮮甜蒜香味十足 帶一點點辣 不會太油膩✨推介度:𝟰.𝟱/𝟱ᵕ̈ 龍蝦汁BB墨魚仔意大利麵 $𝟖𝟐 一樣是份量超大 墨魚仔也給得慷慨龍蝦汁偏濃郁𝖼𝗋𝖾𝖺𝗆𝗒 包裹着每條麵條✨推介度:𝟰/𝟱ᵕ̈ 和風

為朋友慶生便選擇了這家位於朗豪坊附近的樓上西餐廳
在𝗈𝗉𝖾𝗇𝗋𝗂𝖼𝖾訂位時標明了慶祝生日
店員還把我們準備的蛋糕放在碟上做了點裝飾~

—————————
꧁ 𝙎𝙀𝙏 𝙇𝙐𝙉𝘾𝙃 ꧂
(𝙎𝙤𝙪𝙥/𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙 + 𝙈𝙖𝙞𝙣 + 𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠)

ᵕ̈ 西班牙豬扒&瑞士風味腸 $𝟗𝟐
・゚乾蔥芥末籽汁 配 薯菜
厚厚的豬扒煎至金黃 內裏𝗃𝗎𝗂𝖼𝗒有肉汁
瑞士風味腸外皮香脆 不會太鹹!
✨推介度:𝟰/𝟱

唐揚雞炸得外脆內juicy 肉質軟嫩
不過略嫌炸衣有點太厚
✨推介度:𝟯.𝟱/𝟱

————————
📍𝑹𝒐𝒎𝒂𝒏𝒏𝒆 𝑳𝒆𝒊𝒔𝒖𝒓𝒆 𝑭𝒐𝒐𝒅 𝑪𝒐𝒏𝒄𝒆𝒑𝒕 (旺角)
@romanneleisurefoodconcept
旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓
  • 澳洲有骨肉眼紅酒汁配薯菜
呢間只有十張枱左右既小cafe 坐落朗豪坊一旁既舊樓,餐廳唔算大,但枱與枱之間既距離足夠,很有私人空間,食物質素唔錯,員工很nice !慢煮牛臉肉墨西哥夾餅 $88呢款比較失準,看似份量不少但餡料很薄一層,牛臉肉軟嫩但調味不足,未食過墨西哥夾餅入面有菇,菇味突出到成個餡淨係食到菇味,好單調,而且得乳酪醬無法提升層次,麻麻地。明太子醬烤魷魚意粉 $128明太子味道很香,唔似坊間有d餐廳加太多淡忌廉令到意粉太濕之餘又搶左明太子風頭。魷魚配搭唔錯,但嫌份量太少,一個女仔食應該都唔飽。混醬芝麻慢燒豬仔骨 $238推介,BBQ醬就食得多但麻醬既豬仔骨第一次食,半份豬仔骨份量但頗厚肉,輕力咬開就骨肉分離。食得出芝麻醬再加類似韓式辣醬既味道,意外地夾而且很香。薯條正常發揮,沾豬仔醬既芝麻辣醬好食過蕃茄醬。今晚係生日飯,女員工上蛋糕時面帶笑容更主動講需要影相可搵佢幫手,窩心既服務值得讚賞。某app discount 限時90分鐘但冇催人還枱,可以慢慢食慢慢傾聚舊。餐廳評分食物 7/10服務 9/10

慢煮牛臉肉墨西哥夾餅 $88

服務 9/10

生日
  • 混醬芝麻慢燒豬仔骨
2022-10-25 388 瀏覽
最後一次唔會再來!服務態度極差~之前食開的!唔知係咪轉咗手之後唔同晒人!上到去都左安心出行跟住我咪行入去坐低囉諗住!跟住全場嘅唯一條女侍應喝住我叫我唔好行!系呼喝個種態度~跟住叫我自助點餐!跟住又好差嘅態度問我要湯定要沙律!跟住我都好大聲咁答!然後全程喺度啤住你!唔知以為同佢有仇!心情唔好就唔好返工啦!唔係啲客要睇你面色囉!老實講成舊水一個午餐我唔覺得平囉!係一路幫襯開覺得啲嘢食OK先再嚟!但而家轉咗手啲態度差到咁!我唔會再黎!講真睇嘢食幾好都冇用!條女啲態度差到咁!遲早比你倒米搞到執笠!我哋啲客唔係唔使錢食你啲嘢㗎!仲要成舊水一個餐仲要受你氣你係咪有病?

2022-10-25
2022-10-17 206 瀏覽
朋友生日,去左旺角隱世西餐廳,好有驚喜。西班牙有骨豬鞍扒:豬扒好厚身,但肉質鮮嫩多汁野菌意大利飯溫泉蛋:個飯好香,將溫泉蛋撈埋一齊食,好creamy烤龍蝦明太子乾拌櫻花蝦烏冬:龍蝦新鮮,個汁好rich黑松露薯條:熱辣辣每條都有紫菜粉,好惹味另外一提,餐前個蒜蓉飽都好脆好多蒜蓉
朋友生日,去左旺角隱世西餐廳,好有驚喜。

西班牙有骨豬鞍扒:豬扒好厚身,但肉質鮮嫩多汁

烤龍蝦明太子乾拌櫻花蝦烏冬:龍蝦新鮮,個汁好rich

黑松露薯條:熱辣辣每條都有紫菜粉,好惹味

另外一提,餐前個蒜蓉飽都好脆好多蒜蓉
餐廳地點十分方便,位於朗豪坊隔離,好就腳。餐廳的佈置有點文青又有點格調,夜晚燈飾比較暗,窗台有小夜燈好有格調。🐂濃汁慢煮牛臉肉意大利飯如其名個濃醬真的十分濃郁,牛臉肉肉汁juice,整得好腍,意大利飯軟硬亦適中。🥗和風海苔唐揚雞沙律夜晚有時都想食得健康啲,叫左個沙律。唐揚雞好好味😋,炸得好鬆脆,鎖住肉汁雞肉嫩滑。重點沙律菜都好多,係食得飽既。☺️如果下次去旺角食野也是一個好選擇,除左食連鎖餐廳,有時可以試下特色小店。😌Romanne Leisure Food Concept (砵蘭街) (旺角)📍旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓

🐂濃汁慢煮牛臉肉意大利飯

🥗和風海苔唐揚雞沙律

📍旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓
2022-10-06 115 瀏覽
有時越食越發覺呢個世界真係有太多美食未被發掘😲😲😲呢間野就喺朗豪坊隔離個大廈仔度一眼望埋去呢😂就係傷心酸辣粉同譚仔嘅廣告😂但一上樓入到去呢😲哇好似入左另一個世界咁😲佢個裝修偏向木調,仲有啲靚靚燈燈可以打卡影相💡💡一個鬧市上左幾層就靜返曬😎舒服咁嗱裝修靚還靚啦🥸食野點先😎😎係幾好嘅😃【Dinner set for 2 $428】一開頭有個蒜蓉包啦🧄🍞🍞佢啲蒜蓉牛油堅係多+好味('ω')同埋咁多牛油都唔影響佢嘅脆度🤓跟住個湯係一個甘筍忌廉湯佢都幾甜香同埋濃稠嘅🤓好❗重點嚟嘞❗個main course其實佢有好多野揀我就揀左【黑松露野菌意大利飯+溫泉蛋】同埋【羅西尼牛扒】個risotto 係有啲驚喜😯😯居然係一個夠味正宗夠香嘅東西😯唔知係咪食得太多平庸嘅野而家對西餐都冇乜期望😂但係呢個唔同喎😲😲佢個蛋又真係啱啱好啲creamy嘅蛋汁撈落去芝士嘅香甜、白菌嘅清香鮮味同黑松露嘅魅力入面簡直係一流🤩個羅乜野牛呢😂其實姐係鵝肝加牛扒本身都聽過呢個配搭,食都食過兩次但兩次都唔好食😂今次呢個似返啲樣喇🥩🥩🥩個牛柳煎得好好👍🏻本身個牛真係冇肥牛得嚟又有肉香又脆面🔥熟度啱啱好又有肉汁但煎到挺身唔塌嘅🧏🏻‍♂️
有時越食越發覺呢個世界真係有太多美食未被發掘😲😲😲
呢間野就喺朗豪坊隔離個大廈仔度
一眼望埋去呢😂就係傷心酸辣粉同譚仔嘅廣告😂
但一上樓入到去呢😲哇好似入左另一個世界咁😲
佢個裝修偏向木調,仲有啲靚靚燈燈可以打卡影相💡💡
一個鬧市上左幾層就靜返曬😎舒服

咁嗱裝修靚還靚啦🥸食野點先😎😎
係幾好嘅😃

【Dinner set for 2 $428】
一開頭有個蒜蓉包啦🧄🍞🍞
佢啲蒜蓉牛油堅係多+好味('ω')
同埋咁多牛油都唔影響佢嘅脆度🤓

而家對西餐都冇乜期望😂
但係呢個唔同喎😲😲
佢個蛋又真係啱啱好

個羅乜野牛呢😂其實姐係鵝肝加牛扒
本身都聽過呢個配搭,食都食過兩次
但兩次都唔好食😂

影相又靚
👍🏻

旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓

肥仔指數:🐒🐒🐒🐒🐒/5🐒滿分

#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #牛排 #trufflerisotto #黑松露 #truffle #mocktail #steaklover #steak #tournedosrossini #mocktails #旺角美食 #調酒 #打卡
2022-10-01 1396 瀏覽
今晚訂了位於朗豪坊..隔離朗晴坊樓上小店,慶祝BBF生日😘 餐廳裝修既舒服又浪漫,今次我倆是坐浪漫窗邊燈高枱☺️ ༺ Set Dinner for Two ༻ ◈ 精選廚師餐湯.配蕃茄蒜蓉法包蘑菇湯稠杰香濃,飲得到真材真料,配上蒜蓉法包👍🏻 不過食唔到蕃茄味🤔◈ 煙燻三文魚柚子沙律 比預期中份量大碟,煙三文魚亦不吝嗇,配上酸酸甜甜的柚肉,很開胃✨◈ 香蒜辣椒鮮蜆意大利麵鮮蜆超大隻🤩 擺碟用心! 蜆肉食得出鮮味👍🏻 意粉以香蒜辣椒炒過,微辣而蒜味不會過重,惹味到淨食意粉都得👻 個人覺得意粉份量偏少🥴◈ 西班牙有骨豬鞍扒厚切豬鞍扒,肉味濃,鬆軟不韌,帶有脂肪油香🤤 就連伴碟的蔬菜薯仔也美味✨◈ 朱古力布朗尼配雪糕 (+$30)生日點少得生日蛋糕🎂 事前多謝店員配合寫碟加蠟燭,賣相精美用心💕 brownie朱古力味濃,外脆但內裡欠濕潤,個人覺得乾了少少,一定要配雪糕食。不過整體也是美味的✨◈ 配咖啡/茶兩杯店員非常親切有禮,值得一讚👍🏻 離開時也不忘跟BBF講多次生日快樂✨ 餐廳環境不錯。晚市配上柔和燈光,慶祝聚會也不會失禮。

༺ Set Dinner for Two ༻

◈ 精選廚師餐湯.配蕃茄蒜蓉法包

◈ 煙燻三文魚柚子沙律

◈ 香蒜辣椒鮮蜆意大利麵

◈ 西班牙有骨豬鞍扒

◈ 朱古力布朗尼配雪糕 (+$30)

◈ 配咖啡/茶兩杯

2022-09-26
生日
  • 香蒜辣椒鮮蜆意大利麵
2022-09-15 163 瀏覽
今日約左朋友去旺角食飯,朋友話去過尼間餐廳覺得個feel吾錯🤔係朗豪坊隔離,好近地鐵站,入到餐廳覺得個環境氣氛好舒服,好鍾意尼間餐飯個feel睇餐牌主要都係牛扒同意大利麵/飯,我揀左白酒忌廉蟹肉意大利麵,升級做套餐,包餐湯、沙律、餐飲,朋友就叫左個濃汁慢煮牛臉肉意大利飯餐湯餐飲同沙律好快到,好開心餐湯吾係紅湯👍🏻沙律都幾新鮮,意大利麵都好大份好抵食,意大利飯有個小裝飾,朋友比左一啖我試下都幾好食,下次可以再幫襯👍🏻
2022-09-12 151 瀏覽
印象中好幾年前食過一次lunch,到最近想電餐廳嘅時候見到係OpenRice有得用app book枱就即刻揀咗。食物一如以往的好味,價錢又好抵,我哋叫咗一款沙律,一款雞翼小食(特別推介),一款豬肋骨,一個意大利飯,酒類飲品仲買一送一,平均每位都係$230,餐廳座位又坐得好舒服,好啱同朋友傾偈。非常之推介!

非常之推介!
2022-09-03 146 瀏覽
呢間餐廳坐得幾舒服,氣氛都幾輕鬆浪漫,窗邊有啲浪漫燈,好chill~我嗌咗個白酒忌廉蟹肉意大利麵,有好多蟹肉,個汁唔會太漏,好味🤗 +$30 就有個餐,有大大份沙律同埋南瓜湯,好豐富~另外朋友嗌咗鵝肝牛肉漢堡,賣相好靚,好大個包,塊漢堡又厚又juicy,薯條炸得好脆,高度推介呢個dish👍🏼嘢飲我嗌咗杯Mango Day,冇酒精,酸酸甜甜幾好飲,賣相好有熱帶風情!甜品嗌咗個brownie 配雪糕,啲爆谷好重焦糖味,好好食,brownie焗到啱啱好!女店員非常nice,我好麻煩地嗌咗嘢飲又想轉,佢都好有耐性地幫我轉,服務態度好好👏🏼

2022-09-01
2022-09-01 1058 瀏覽
在繁忙既旺角裡,最近找到一間樓上餐廳 "Romanne Leisure Food Concept",這裡環境清幽,感覺 relax!餐廳簡約風格裝修,牆身帶有綠色植物佈置,環境舒服,仲可遠望街景,令人覺得悠閑。午市套餐都幾多選擇,有十多款,包括澳洲特選肉眼、自家製牛肉大啡菇漢堡配薯條、欖油蕃茄乾虎蝦尾意大利麵、K.Romanne Leisure Breakfast 等,配精選餐湯或沙律及餐飲。澳洲特選有骨肉眼紅酒汁配薯菜     $128驚喜有帶骨肉眼揀,雖然不算很厚,但係好大塊,我度過真係大個嗰手掌,雖然肉眼扒輕微帶少少筋,但五成熟嘅煎法可以將肉汁鎖住,肉眼扒腍身,配埋紅酒汁,食落去好juicy,層次豐富!另外,值得一讃既係配菜好好食,有烤焗過嘅薯仔、用鹽水浸泡西蘭花 青瓜、南瓜、茄子同車厘茄,保留到食材嘅鮮甜味,整體性價比好高!自家製牛肉大啡菇漢堡配薯條    $99份量十足嘅漢堡,食材都幾多,而且新鮮,厚厚嘅牛肉係餐廳自家製,牛味特別濃,肉嫩多汁,溶溶芝士令牛肉更可口,加埋大大個啡菇、大片蕃茄、紫洋蔥、生菜同麥麵包,口感相當豐富,仲好美味㖭。炸薯條有啲係連皮,又幾好食喎,外脆內軟
澳洲特選有骨肉眼紅酒汁配薯菜     $128

澳洲特選有骨肉眼紅酒汁配薯菜
自家製牛肉大啡菇漢堡配薯條    $99

份量十足嘅漢堡,食材都幾多,而且新鮮,厚厚嘅牛肉係餐廳自家製,牛味特別濃,肉嫩多汁,溶溶芝士令牛肉更可口,加埋大大個啡菇、大片蕃茄、紫洋蔥、生菜同麥麵包,口感相當豐富,仲好美味㖭。炸薯條有啲係連皮,又幾好食喎,外脆內軟,而且薯條加咗香料,沙律菜鮮爽,食起嚟好惹味。
自家製牛肉大啡菇漢堡配薯條
配埋濃郁嘅南瓜湯,濃而不膩,啖啖南瓜蓉,香氣撲鼻,好飲很不錯。
南瓜湯

Strawberry Milkshake

午市套餐優惠價 $20 點 Milkshake,清甜士多啤梨味,幼滑香濃,少少甜,甜度適中。

Chocolate Milkshake
朱古力味特濃,飲起嚟甜而不膩,香醇幼滑,愛朱古力嘅你哋一定要試啦!
2022-09-01
澳洲特選有骨肉眼紅酒汁配薯菜
自家製牛肉大啡菇漢堡配薯條
南瓜湯
2022-08-31 126 瀏覽
Set Dinner for Two  $428 精選廚師餐湯 🍽湯~蘑菇湯超香,而且很濃稠😋 蕃茄蒜蓉法包 🍽餐前包~ 其實就是脆的蒜蓉包 🤣我看不到有蕃茄 煙燻三文魚柚子沙律🍽沙律~ 酸酸甜甜非常開胃 😋香蒜辣椒鮮蜆意大利麵🍽主菜~意粉🧄蒜味很香🤤,蜆不會煮得太乾身或太硬👍美國特選牛柳•煎鵝肝 (+$30)🍽主菜~ 牛柳外表微焦,內裡大概3-5成熟,小妹覺得煮得剛好😊而且鵝肝煎得很香,內裡滑嫩🤭推薦!!!凍飲 (+$5)總結:環境很美,食物質素不錯,但很full,比較適合一大班人來聚餐 😊

Set Dinner for Two  $428

精選廚師餐湯
🍽湯~
蘑菇湯超香,而且很濃稠😋

蕃茄蒜蓉法包
🍽餐前包~
其實就是脆的蒜蓉包 🤣我看不到有蕃茄

煙燻三文魚柚子沙律
🍽沙律~
酸酸甜甜非常開胃 😋

🍽主菜~
意粉🧄蒜味很香🤤,蜆不會煮得太乾身或太硬👍

美國特選牛柳•煎鵝肝

美國特選牛柳•煎鵝肝 (+$30)
🍽主菜~

凍飲 (+$5)

美國特選牛柳•煎鵝肝
  • 香烤特選牛柳伴法國鵝肝