2020-04-03 67 瀏覽
藏身於中環利園西街嘅小巷中,好容易被中間排檔遮住而走漏眼,如果係咁就真係走寶啦!。📌至尊 $98 ~ 其實係牛嘅大雜燴,有生熟牛柳片、牛腩、牛丸、牛柏葉、扎肉,湯底好重牛香而不肥膩,金邊粉又估唔到咁滑溜,索晒D牛骨湯,正!👏📌豬頸肉越南河 $88 ~ 一樣係牛骨湯底,厚切濃邊豬頸肉,仲有好多片,配上大量洋蔥、金不換等香口配菜,真係聞到都流口水🤤📌秘製薯條$38 ~上枱已香氣四溢,即炸粗薯條灑上香辣粉,仲有3款醬任你點👍📌秘製雞翼$42 ~ 單骨雞翼除咗方便食,仲令雞翼更加入味,外層秘製醬汁酸酸甜甜,越食越想食!任何主食+$12 有凍、熱咖啡、茶或汽水。凍檸茶、凍奶茶都好好味,茶底靚,冇hea做!枱面都放有酒精搓手液,供食客使用!一列吧枱似足拉麵店格局。可以外賣Apps 落order,外賣自取仲有85折!

秘製薯條

秘製雞翼

任何主食+$12 有凍、熱咖啡、茶或汽水。
凍檸茶、凍奶茶都好好味,茶底靚,冇hea做!

枱面都放有酒精搓手液,供食客使用!

一列吧枱似足拉麵店格局。

可以外賣Apps 落order,外賣自取仲有85折!
2020-04-02
秘製薯條
1K
2020-03-26 9 瀏覽
Pho Bar - 惹味越南麵食門面和內裏環境都是以水泥的顏色為主,推開玻璃趟門,是一條長長的走廊配以吧枱形式的食桌,可以直接看到廚師烹調的狀況,就像日本拉麵店的越南式粉麵。至尊Supreme Combo一聽到這個熟悉名字,就知道是一款集合很多最受歡迎的食材的款式,果然不出所料,非常多的材料,有牛柳片、牛腩、牛柏葉、牛丸、牛𦟌和扎肉,再配上金邊粉,非常滿足的一碗麵食。生熟美國頂級牛肉河粉分量非常多的生熟牛肉,半生熟牛肉口感柔軟、腍身;配上自選的金不換、芽菜、蔥、洋蔥、芫荽和炸蒜,爆炸雞小小的炸雞塊,份量算多,可以配上三款醬,有沙律醬、千島醬和明太子醬。炸春卷即叫即炸的春卷,外皮以網米紙包着,非常脆身,內裏的餡料不會太油膩,鬆化香口。
Pho Bar - 惹味越南麵食

至尊Supreme Combo

炸雞

2020-03-23 13 瀏覽
中環有很多不同的小街道, 連2手天堂美芝 都在這生存今天走進美芝行街買衫 行到肚仔餓咁岩見到對面有間新式越南野,就走入去試吓因為店面細細,呈長方形,約 22 個座位。2張4人台外, 其他位都係吧檯位, 同佢既名好襯,叫BAR加上開放式廚房 慳位的黎又可以欣賞廚師每一個步驟 格局似日式拉麵店 但牆壁色彩鮮艷的花花牆又不失熱帶地區的文化。餐牌好簡單,一張紙,客人只需在上面剔出想食食物便可以。我哋只係揀咗2個 Main、2款小食同1杯飲品。燒豬頸肉撈檬 $70碗撈檬份量好足,最特別係佢汁,平時我哋食開嘅撈檬都係用魚露酸甜汁,但呢間嘅汁係自家製,顏色非常濃色,而且好濃青檸味,問過侍應,,佢地好衰衰咁講…秘製汁 唔話我知好啦.,我一野倒晒去撈, 少少甜味又帶少少辣,比平時食到既酸甜汁更好食,更岩口味,值得推介至尊湯河 $98叫得至尊 真係太滿足我哩位牛魔王 食材有牛腩、牛𦟌、牛柏葉、肥牛、牛丸、扎肉。碗湯一定好重料,見佢既牛腩,肥大肉口,用嘅都係半肥瘦肉,所以呢碗河粉嘅湯有好甜既鮮牛味,牛柳片薄身,牛𦟌煮得非常綿軟 仲一啲都唔韌,煮得岩岩好,係我食過咁多間越南餐廳最出色既牛湯河秘製雞翼$42呢
中環有很多不同的小街道, 連2手天堂美芝 都在這生存
今天走進美芝行街買衫 行到肚仔餓

咁岩見到對面有間新式越南野,就走入去試吓

餐牌好簡單,一張紙,客人只需在上面剔出想食食物便可以。
我哋只係揀咗2個 Main、2款小食同1杯飲品。

燒豬頸肉撈檬 $70

至尊湯河 $98

秘製雞翼$42

呢碟雞翼係單骨雞翼 方便食用,同埋可以均勻炸 所以炸得卜卜脆 雞肉更加甜美,雞皮方面亦揸得非常脆,加上秘製醬汁,其中應該有鹹蛋黃醬 又有辣粉 又有….已經估到啦,, 醬料好多味 食落去別有一番風味

炸春卷 $35

春卷用越南嘅網絲春卷皮製作, 保留越式文化
而裏面釀有滿滿的芋蓉 外脆內軟,亦唔覺得太油膩
沾魚露吃,不油不膩。

• 炸春卷
  • 至尊
2020-03-23 347 瀏覽
Pho bar位於中環的小暗巷,有一間不起眼的餐廳,被小巷內的攤位遮蓋,它是一間以越南菜為主的麪食店。歺廳環境空間一眼望哂,經過長長的吧枱位,我地望望歺牌,係自選菜單上點了幾款菜再交俾店員。生熟美國頂級牛肉配河粉$88湯底應該以牛骨淆製,色澤呈深啡色,味道濃都!美國牛肉以半生熟的形態送上,經熱湯慢慢熱熟,口感嫩滑。另外碗河都幾大份,食極也食不完。店員還會另外附上一碟青檸及辣椒,放入湯底後又變成另一種味道,整體充滿層次。燒豬頸肉撈檬$70撈檬都係大大碗,檬面鋪滿大量青瓜絲丶花生碎丶豬頸肉, 另外仲有碗紅蘿蔔色的醬汁,顏色鮮艷睇落吸引,食落口感爽滑,再將自家製的紅蘿蔔色酸甜汁撈埋一齊食,正啊!秘製雞翼$42呢款充滿住醬料的香脆雞翼,非常之好食!味道有點像蛋黃醬,必食!爆炸雞$40爆炸雞原來係炸雞脾,另有3款醬料。分別係明太子丶公司秘製醬及他他醬,三款口味都各有特色兼去左油膩感青檸梳打食咁多炸野當然要叫反杯清爽解渴的青檸梳打! Pho Bar中環利源西街24號地舖
Pho bar

生熟美國頂級牛肉配河粉$88

湯底應該以牛骨淆製,色澤呈深啡色,味道濃都!
美國牛肉以半生熟的形態送上,經熱湯慢慢熱熟,口感嫩滑。
另外碗河都幾大份,食極也食不完。

燒豬頸肉撈檬$70

秘製雞翼$42

炸雞$40

炸雞原來係炸雞脾,另有3款醬料。

青檸梳打

食咁多炸野當然要叫反杯清爽解渴的青檸梳打!
Pho Bar
中環利源西街24號地舖
  • 生熟美國頂級牛肉金邊粉
  • 燒豬頸肉撈檬
2020-03-19 17 瀏覽
好友至愛吃越南菜,中環利源西街24號地舖,餐廳裝修簡潔,但牆壁塗上色彩🎨鮮艷的花朵充滿美感。我們點左至尊$98,有牛腩、牛𦟌、牛柏葉、肥牛、牛丸、扎肉,食材很豐富,牛腩、牛𦟌炇得腍滑又入味,湯底非常清香很美味,金邊粉的分量頗多,真抵食。生熟美國頂級牛肉$88,牛肉味香濃,湯底加入炸香🧄、生的洋蔥🧅、蔥粒等...倍增滋味。冰山燒豬頸肉$48,豬頸肉肥瘦適中,燒得香噴噴,厚切的豬頸肉夾生菜🥬真好爽脆香口,無得彈爆炸雞$48,雞肉炸得外脆內軟,肉汁豐富,配三種醬汁,非常美味。
  • 至尊
  • 冰山燒豬頸肉
  • 爆炸雞
2020-03-19 11 瀏覽
去到叫咗兩個麵。一個係生熟美國牛肉麵,另一個係至尊麵。而麵底叫咗翠肉瓜麵,食落好爽口,食到翠肉瓜嘅脆度,幾特別👍。另一個係金邊粉,食到最後都唔會太淋。配菜方面,牛肉上枱時係半生熟,之後用熱湯令牛肉熟度啱啱好,而牛肉份量好多😍。而牛𦟌好淋好厚,好有口感。牛柏葉好爽。湯底方唔會太鹹,加埋不同種類嘅自選配料,可以調教出自己口味👍。小食叫咗爆炸雞,雞炸得好脆同多汁,而且炸粉唔會太厚,配搭埋提供果三個醬汁,每件雞都有唔同味。另外叫咗個紫菜薯條,薯條都好大條,而且熱辣辣,同樣有三個醬汁配搭,好好食😝!最後飲品係青檸梳打,味道清新冰涼!
餐廳位置隱蔽,朋友帶領才知道這家店之處。座位和空間有限,主要是吧枱對著師傅位置,或是餐廳盡頭的兩張高枱位。點餐紙上揀選主食、麵條、配料、小食、飲品等。這個紫菜配日本鹽味薯條出色!起初感覺在越南食店吃薯條有點奇怪,不過看到隔壁枱的客人點,忍不住點了這紫菜鹽味的口味。這份薯條即炸起,呈金黃色,每條都蘸滿紫菜絲。光是賣相毫不欺場,已調味的薯條沾上蕃茄醬吃已經足夠,沒想到餐廳竟然端上三種醬料:蕃茄醬、明太子醬及辣蛋黃醬,明太子醬入面有粒粒分明的明太子,頓時成了最受歡迎之醬料。想不到點什麼,那就點這個至尊系列,牛肉各個部份都可以一試,包括生熟牛柳片、牛腩、牛肉丸、牛柏葉、牛展、扎肉,非常豐富。牛柳片嫩口,牛腩軟腍,牛柏葉爽彈,牛展入味。金邊粉本身很掛湯,加上麵條份量頗多,所以湯漸漸被麵吸收,越來越少。越南傳統湯底均以牛骨熬製,這碗也不例外,非常濃郁,帶點鮮甜不膩。配料也是越南湯麵重要之一,少不了芽菜、金不換、莞茜、蔥、炸蒜、洋蔥,還有辣椒粒及青檸。如不喜歡這些也可在點餐紙上剔除。除了湯麵外,想吃與別不同的,點了一份Pho Bar秘製沙律,這個沙律碗與別不同,並不是普通的沙律菜,而是以意大利翠玉瓜
餐廳位置隱蔽,朋友帶領才知道這家店之處。
點餐紙上揀選主食、麵條、配料、小食、飲品等。
除了湯麵外,想吃與別不同的,點了一份Pho Bar秘製沙律,這個沙律碗與別不同,並不是普通的沙律菜,而是以意大利翠玉瓜絲刨絲而成,不難入口,淋上沙律醬汁,甜甜酸酸的,不愛吃蔬菜的人應該也不會太抗拒,因口感如麵條般,但更加健康及輕盈的感覺,適合避免吃碳水化合物的人士。配料還有厚片牛肉及扎肉,不是那麼單寡。
2020-03-19 51 瀏覽
位於利源西街嘅Pho Bar,鋪位唔算起眼,但食物質素應真唔簡單,大家如果經過附近,真係唔好走寶,不防入去試下。店鋪裝修簡樸,有一張可以坐十人嘅bar枱,另有兩張坐四人嘅高桌。🥢至尊 🍜- 稱得為至尊一定係樣樣都食齊,唔洗驚走寶😋,先講湯底,味道濃郁,配埋芫荽、蔥花同芽菜等配料,增加香味同口感。牛丸好有牛味、彈牙;牛栢葉爽脆;生牛肉鮮嫩;仲有兩大件牛腩,非常重牛味,諗滑唔痴牙👍🏻。🥢生熟美國頂級牛肉 - 牛肉黎到仲係半生熟,牛肉鮮嫩、入口即溶😋🥢冰山燒豬頸肉 - 豬頸肉燒得好香口,好貼心配埋生菜🥬可以包住黎食,消除油膩感😋。🥢爆炸雞 🍗 - 外皮燒到卜卜脆,一口咬落去真係卜卜聲爆晒炸咁🤣,但入邊嘅雞肉仍然保持juicy,真係好食過韓式炸雞😋,配埋三款醬汁(自家秘製醬、他他醬、蟹子醬)個人最鍾意係秘製醬,小小酸味味帶啲洋蔥味😋。店鋪放置左好多搓水液供食客使用,值得比讚👍🏻

冰生燒豬頸肉

爆炸雞

店鋪放置左好多搓水液供食客使用,值得比讚👍🏻
冰生燒豬頸肉
2020-03-13 37 瀏覽
中環有好多唔同嘅菜式選擇,今日我哋就食主打越南嘢嘅Pho Bar啦!但呢間Pho Bar同一般越南餐廳隔局好唔同,佢似一間拉麵店多啲,長長嘅吧檯,可以望到廚師煮Pho架,夠晒新鮮熱辣!落單仲係自己填紙,想揀咩麵底或加咩配料都好方便,唔講真係以為自己去咗拉麵店呀。炸春卷越南春卷炸到脆卜卜,一咬落去好鬆化!冰山燒豬頸肉豬頸肉好厚身,微微嘅焦香味,加上醬汁,真係好惹味。怕油膩嘅,記住用生菜包住食,清新度大大提升。生熟美國頂級牛肉金邊粉麵可以揀河粉、金邊粉或意大利翠玉瓜麵,而配料可加金不換、芫茜、芽菜、洋蔥、炸蒜同蔥等,口味隨個人喜好。而呢碗pho當然係即叫即煮,熱辣辣又大大碗,食之前可加入青檸、辣椒、辣醬同甜醬,而湯底帶有濃香嘅牛味,湯色清而不濁。而牛肉份量多,生熟比例啱啱好,肉味香濃!而幼細嘅金邊粉,好滑呀!至尊金邊粉至尊真係唔係浪得虛名,配料有生熟牛柳片、牛腩、牛肉丸、牛栢葉、牛展同札肉,份量夠晒多!牛腩香濃,肥瘦比例啱啱好;牛丸彈牙爆汁!呢碗至尊真係好抵食。(記住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩樂日記 www.aandmdiary.com

炸春卷
越南春卷炸到脆卜卜,一咬落去好鬆化!

至尊金邊粉

(記住Like同Share畀朋友)

2020-03-12
2020-03-13 324 瀏覽
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 Pho Bar (中環)📍中環利源西街24號地舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟去中環接男朋友放工之後又要搵嘢食,想食越南野就搵咗呢一間,唔係太肚餓就叫咗一個面同埋幾款小食一齊share🌟美國生熟牛肉片配意大利翠玉瓜麵 (+$20)一見到有呢個Zucchini Noodle咁特別就叫左,好驚喜呀,食落去真係好似真嘅面一樣咁爽口彈牙!而且完全唔使擔心會肥啊,因為係蔬菜黎,食多多都唔怕!所以大食嘅我加咗$20加麵底🙈🙈🙈🙈配料方面佢有金不換Thai Basil 少芽菜Bean Sprout 多蔥Scallions 多芫茜Cilantro 多炸蒜Fried Garlic 多洋蔥Onion 多我全部都要!咁樣食落去先係正宗嘅越南粉嘛hehe缺一不可!💛另外加錢加咗牛腩Brisket同牛𦟌Beef Shank,每款都係$20 ,幾抵食,而且份量好多,肉嘅質素亦都好高,所以好建議大家加料!!!小食方面我哋叫咗三樣🤣爆炸雞$48 Bomb-Ass-Karaage配有三個醬汁,分別係秘製醬、明太子醬、同埋mayo,即叫即炸,食落去熱辣辣,配埋啲好味有邪惡嘅醬料,特別好味秘制
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽 Pho Bar (中環)
📍中環利源西街24號地舖
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

美國生熟牛肉片配

意大利翠玉瓜麵 (+$20)

配料方面佢有
洋蔥Onion 多

小食方面我哋叫咗三樣🤣

炸雞$48 Bomb-Ass-Karaage

秘制薯條$38 House Special Fries

呢一個秘製薯條係薯條看表面有一啲奶粉,就咁食嘢好惹味,店家另外俾咗三款醬,分別係秘製醬、明太子醬、同埋茄汁,我覺得佢同明太子醬最夾💖

秘制雞翼$42 House Special Chicken Wings

又係秘製哈哈!雞翼已經分組單骨雞翼,食落去好方便,醬汁味道濃郁,個表面炸到好脆,食落去外脆內軟💕

✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨
  • House Special Chicken Wings
  • 秘制雞翼
  • 爆炸雞
  • 意大利翠玉瓜麵
2020-03-11 272 瀏覽
朋友之前安排2月尾往越南🇻🇳,準備網上申請簽證的時候。當地政府暫時不發旅遊簽證。為了好好安慰他,與他吃一頓越南午餐。-環境:坐在開放式廚房前的吧檯可以欣賞廚師每一個步驟。讓食更能感受到製作上的用心。牆壁是色彩鮮艷的花花牆。-餐廳上除了四款麵食外還有沙律及小食。每人一張點餐紙,根據自己的喜好而點菜及選擇配料。午餐時段一人一碗麵食還加多一款小食也不算太豐富吧!?-HK$98至尊~本人比較貪吃,只有至尊滿足我。牛腩、牛𦟌、牛柏葉、肥牛、牛丸、扎肉。眾多的食材,牛腩及牛𦟌深🉐️我歡心。兩者也是軟熟不黏牙🤗。深褐色的湯底非常香,份量大的金邊粉好像永遠吃不完🤪。-HK$88生熟美國頂級牛肉河粉~嫩嫩的牛肉吸收湯的精華👍🏻配上惹味的炸🧄、辣口的洋蔥🧅、及香味十足的蔥粒更加滋味。-HK$48爆炸雞~非常適合懶人朋友🤣。外屠鬆脆一口咬下去,肉汁在嘴邊湧出來。肉的質地非常嫩。提供他他醬、明太子醬和辣醬三款醬汁任我蘸但我我偏愛明太子醬。-HK$20 越南青檸梳打~味道不太甜又解渴。-HK$25 越南凍奶茶~茶味濃帶著煉奶的香

午餐時段一人一碗麵食還加多一款小食也不算太豐富吧!?

爆炸雞

HK$20 越南青檸梳打~味道不太甜又解渴。
凍奶茶

HK$25 越南凍奶茶~茶味濃帶著煉奶的香
2020-03-09
凍奶茶
2020-03-11 7 瀏覽
最近返工都拍到好好心機個人好累...佢有就帶咗我去食啲嘢放咗下!行到去利源西街原來佢想帶我去佢成日食既越南野!就咁喺餐牌加設10分貼地選擇都有唔少!我哋不約而同咁樣揀咗「至尊」至尊combo $98碗麵嘅份量真係超級多足以滿足兩個女仔既食量!「至尊」裏面有生熟牛柳片、牛腩、牛丸、牛栢葉、牛展、扎肉...好豐富!一碗有齊六樣餸牛柳片厚薄適中做生牛肉一流牛柏葉非常爽口厚切牛展 牛肉味重 牛腩大小啱啱好有拗口唔痴牙粉面對主要係河粉、金邊粉、米粉等等,粉面任君選擇!我哋再叫咗包炸雞雞件炸得非常乾身入味配搭埋三個醬汁非常可口你個再叫咗個秘製雞翼類似味乃茲醬嘅雞翼非常之惹味
就咁喺餐牌加設10分貼地選擇都有唔少!
我哋不約而同咁樣揀咗「至尊」

至尊combo $98

牛柳片厚薄適中做生牛肉一流
牛柏葉非常爽口

厚切牛展 牛肉味重

牛腩大小啱啱好有拗口唔痴牙

粉面對主要係河粉、金邊粉、米粉等等,粉面任君選擇!

我哋再叫咗包炸雞雞件炸得非常乾身入味配搭埋三個醬汁非常可口

你個再叫咗個秘製雞翼類似味乃茲醬嘅雞翼非常之惹味
2020-03-11 41 瀏覽
早聽說在利源西街有一長龍越南餐廳,但一直未有機會光顧!最近比較適合在吧台用餐,特意前來一試店子位置有點隱敝,隱身在排檔後,新派裝修,座位以吧枱型式排列,還有兩張四人枱餐廳提供點餐紙,讓食客可以按個人口味隨意選香料或配料如炸蒜、金不換、芽菜等!又可另加$20加各種配菜如牛腩、牛柏葉、牛展、牛丸等,做法貼心貪心的我理所當然點了至尊,有生熟牛柳片、牛腩、牛肉丸、牛柏葉、牛𦟌及扎肉!湯頭呈茶色,用二十多磅牛骨、牛肩、牛觲、牛腩煲 20小時,清澈鮮甜,味道濃重牛魔王一定要試生熟美國頂級牛肉再加牛柏葉!牛肉無渣,有肉甜!牛柏葉爽脆雞翼控又怎能錯過秘製雞翼!醬汁濃郁,入味得來仍然保持肉汁另一小食冰山燒豬頸肉熱哄哄,用新鮮生菜夾著來吃真是絕配每一主菜可以優惠價加配飲料!吃越菜配青檸梳打簡直透心涼檸檬茶補充維他命C,抗疫佳品
秘製雞翼
雞翼控又怎能錯過秘製雞翼!醬汁濃郁,入味得來仍然保持肉汁
冰山燒豬頸肉
另一小食冰山燒豬頸肉熱哄哄,用新鮮生菜夾著來吃真是絕配
每一主菜可以優惠價加配飲料!吃越菜配青檸梳打簡直透心涼
檸檬茶
檸檬茶補充維他命C,抗疫佳品
2020-03-10
檸檬茶
2020-03-09 12 瀏覽
係中環lunch識食梗係去利源西街食啦!1️⃣Supreme Combo $98 我就揀咗至尊河粉,加芽菜,金不換,洋蔥🧅,蔥同炸蒜🧄!牛肉湯底用咗長時間去整!不過材料先最誇張:牛柏葉,牛丸,扎肉,牛腩,牛展,牛柳片...份量超多!🙆🏻‍♀️美味指數:7.25/102️⃣冰山燒豬頸肉 $48呢個小食一啲都唔少,豬頸肉爽彈有咬口!佢仲有一碟生菜🥬,超貼心🙆🏻‍♀️美味指數:7.01/10💡整體來講,OL嘅好選擇!Pho Bar 地址🐾:中環利源西街24號地舖
[中環~Pho Bar]
係中環lunch識食梗係去利源西街食啦!
1️⃣Supreme Combo $98
🙆🏻‍♀️美味指數:7.25/10
2️⃣冰山燒豬頸肉 $48
🙆🏻‍♀️美味指數:7.01/10
💡整體來講,OL嘅好選擇!
Pho Bar
地址🐾:中環利源西街24號地舖
2020-03-09 28 瀏覽
收工之後約咗喺附近返工嘅朋友一齊食吓嘢傾吓計,有啲相食越南嘢就揀咗呢度我最鐘意食生熟牛肉河,今次叫咗金邊粉美國頂級牛肉被滾燙嘅熱湯沖刷至半生熟,牛味幾重,大大塊又幾嫩❤️ 都有好多塊肉,啱晒我呢啲食肉獸湯就夠味而清,唔肥膩唔混濁,芽菜洋蔥絲都好爽口,金邊粉好滑,好滿意跟餐加$20要咗青檸梳打,放縱一下飲啲冰凍飲料鐘意佢用泰國呢隻梳打水,超級夠氣,青檸加少少糖漿,好清新舒爽朋友嘅喇沙,湯底好香好濃味道夠厚身,辣度比較溫和,材料都幾好,豆卜吸收咗湯汁後尤其好食,唔錯😃小食我地叫咗春卷、冰山燒豬頸肉同秘制雞翼,都係即叫即炸/整,上檯好熱,抵讚👏🏻好鐘意豬頸肉,燒得好香,肉夠厚,冰山係因為生菜可以稱為Iceberg Lettuce,好爽脆,夾住食多多都食得落😂外皮好酥脆,餡料係豬肉加芋頭,食落又香口又邪惡呀!單骨雞翼食落方面好多,秘制醬汁應該係千島醬是拉差醬同蛋黃醬?好惹味,食完會有啲罪惡感🤡

我最鐘意食生熟牛肉河,今次叫咗金邊粉

跟餐加$20要咗青檸梳打,放縱一下飲啲冰凍飲料

喇沙米線

炸春卷

外皮好酥脆,餡料係豬肉加芋頭,食落又香口又邪惡呀!

秘制雞翼

2020-03-03