2024-04-17 131 瀏覽
好耐無嚟outback 食lunch,通常帶小朋友必去嘅好地方,地方夠大,卡位多,炎熱夏天有凍檸檬茶同可樂都有refill 真係好正,黑糖麵包我小朋友至愛,今日我比老公先到,我先點餐,老公未到,職員見到老公仲未到,上完餐湯一陣,職員走過嚟好體貼問另一位仲未到呀?,到上左主菜就話不如我拎隻碟幫你蓋上以免凍左,感覺好窩心,突然覺得香港餐廳終於有服務,食物同之前一樣,但服務真係有提升,會再嚟多d支持下,香港飲食業要加油
服務質素好好
服務質素好好
  • 燒雞肉芝士夾餅
2024-04-02 174 瀏覽
3月31號外賣左兩條黑糖包當日整熱食左條已經係硬到咬唔開睇番包裝4月2先到期咖喎食左一半都無都dum左另一條唔洗講 試左都係一樣咁硬啲cream又比得好少 同以前黎買開既質素完全唔同
3月31號外賣左兩條黑糖包
啲cream又比得好少
同以前黎買開既質素完全唔同
外賣自取
2024-03-19 221 瀏覽
平時放假,我都好鍾意去食Outback,貪佢啲位坐得舒服,同埋佢哋嘅服務態度真係相當好。-另外一個最主要嘅原因,我真係覺得佢嘅黑糖麵包好好食,個包熱辣辣,配埋佢嗰啲牛油🧈有輕微溶溶地,真係好夾👍🏻👍🏻-另外佢嘅lunch set真係幾抵食,包埋餐湯,飲品同埋主菜。我最鍾意食蟹餅沙律,貪佢沙律夠新鮮同埋健康,蟹餅煎得脆脆地,同埋有一絲絲嘅蟹肉🦀,好好味。仲有如果你叫🍋檸檬茶嘅話,仲有得飲添。
2024-02-15 307 瀏覽
這次的體驗不錯重點在於食物不錯👍🏻,其次侍應帶位不錯,還有的是點餐時侍應生有主動解釋飲品調配之事宜🍸當然最記得的是牛扒龍蝦尾🦞,縱然龍蝦尾調味偏重,但整體而言尚算可以; 牛扒本該五成,但由於是與家人一起吃之原故,於是叫了七成,所以有少少over cooked。不過好的是牛扒的醬是另上,可以自己自由調節。還有的是開頭就上的麵包尤為好吃😋可以稱得上外脆內軟,配上餐廳提供的麵包醬更是一絕🤭飲品更是調得十分有層次,顏色色彩繽紛,適合人們去打卡欣賞分享。總括來說,值得一試!
這次的體驗不錯

還有的是開頭就上的麵包尤為好吃😋

可以稱得上外脆內軟,配上餐廳提供的麵包醬更是一絕🤭

總括來說,值得一試!
2023-10-30 833 瀏覽
昨日入去食lunch,屯門市呢間著粉紅直間恤衫嘅(應該係經理)帶我們入座,佢竟然同我講"亞姐呢度吖";D侍應嘅態度又好唔想招呼你咁,我以為去咗茶餐廳。以呢個價格,呢個服務,而食物味道又好一般,我應該唔會再去囉!
2023-10-27 717 瀏覽
食西餐第一時間係諗起Outback 一坐底侍應放底menu後就會去拎個黑糖麵包黎,食完係可以同職員refill😬記得要趁熱食燒紐西蘭羊扒會有特色雞味飯&新鮮畤蔬伴碟我地點左7成熟,剛剛好,好淋唔un雞肉拼燒蝦寬麵有少少辣 ,可以接受,只是辣味白汁煮得好濃,好味,雞同蝦配合得天衣無縫炸蘑菇外層炸得脆卜卜,好惹味沙律🥗配上芝士同沙律醬好夾平日晚餐時段唔多人,當日係即興去食,無預約,即時有位入座味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食西餐第一時間係諗起Outback

一坐底
記得要趁熱食

燒紐西蘭羊扒

會有特色雞味飯&新鮮畤蔬伴碟
我地點左7成熟,剛剛好,好淋唔un

雞肉拼燒蝦寬麵

有少少辣 ,可以接受,只是辣味
白汁煮得好濃,好味,雞同蝦配合得天衣無縫

炸蘑菇

外層炸得脆卜卜,好惹味

沙律🥗

配上芝士同沙律醬好夾

平日晚餐時段唔多人,當日係即興去食,無預約,即時有位入座

味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2023-10-08 594 瀏覽
如果金鳳係平民港式西餐既代表,咁Outback就係平民西式西餐既代表。呢度既氣氛好適合一大班人,無論朋友定係家人。雖然好多扒房做既牛扒比佢好味,但係就係覺得一大班人去Outback幾好。中價位,每一個人都似乎俾得起,又食得開心。 🍖 不過佢有一樣野真係做得好出色,就係任食既黑麥包,個包熱辣辣,非常鬆軟,又好似有少少穀物既顆粒,感覺真材實料。而且非常慷慨任食呢種全場最好食嘅嘢,單係呢種signature food,已經足夠贏盡口碑廣傳大眾。 🍖我地當然有叫道意粉,沙律,肉類拼盤,同埋啤酒仲有沙冰,樣樣嘢食都係預期之中嘅味道。正正常常。不過,佢一日有黑麥包,我都會繼續黎。

2023-10-03 426 瀏覽
今日紅日夜晚6:30黎到都好好彩唔洗排隊就入到🤫見到過多15分鐘已經full左😂一坐低已經上左個黑糖麵包但略嫌唔夠熱🤏之後叫多轉先上果個就熱番好食好多😋炸洋蔥圈:呢個係呢到招牌👍🏻但今次有部分洋蔥嘅位有少少生😳但整體都炸得夠鬆脆同新鮮炸好🙌🏻雖然唔高分但都係合格以上🫢西冷牛扒:呢塊西冷牛扒叫左5成熟上到黎都係岩岩好😎食落有牛味同時都唔會太鞋🤫焗薯略嫌酸忌廉同佢唔係最夾😳可能配番牛油係最match🤓芝士白汁蝦寬麵:成個pasta 食落都幾creamy🤤蝦肉幾爽口彈牙🤩整體調味配搭不錯🫡但因為叫得太多野食所以食到好滯😂但唔係佢嘅錯🫢今次冇抱咩驚喜黎食所以用餐體驗不錯👍🏻會係得閒經過冇咩人會試下嘅餐廳😎☺️味道:7.5/10價錢:7.5/10服務:7.5/10環境:7.5/10

味道:7.5/10
價錢:7.5/10
服務:7.5/10
環境:7.5/10

2023-09-30
2023-09-19 310 瀏覽
沒吃過這麼差勁的烤豬肋骨,用什麼來形容?就像煲完湯的排骨😵沒有豬肉味,肉質流失,也沒有烤豬肋骨的味道。不會有下次。環境及服務還可以,但座位設計就差了點,我差點兒在卡位上倒下來。
同食素嘅朋友一齊去Outback’s Steakhouse晚餐,本身都擔心佢冇乜選擇,不過估唔到都有幾樣嘢可以揀黑糖包一如既往喺我嘅favorite ,加上牛油香 dip落湯都好好味!炸洋蔥真係挑戰人類極限,兩個人其實都唔需要嗌,有一班朋友分享先好叫 份量大 脆身加上洋蔥甜味喺不錯嘅小食 不過食太多就覺得油膩😂海鮮意粉紅汁意粉夠蕃茄味 有不少嘅什錦海鮮 都幾有誠意 仲有兩塊烘咗嘅蒜蓉多士 不過我最愛嘅都喺喺到食Steak ,下次再嚟喇!🤪

黑糖包

炸洋蔥

海鮮意粉

不過我最愛嘅都喺喺到食Steak ,下次再嚟喇!🤪
2023-08-15 348 瀏覽
以前成日食Outback,但係以後都唔會再去。已經係兩個月前既事,同3個朋友一齊去食晚餐,食左海陸空套餐同埋海鮮飯,味道都係平時咁,但係食物唔夠熱。當晚凌晨及第二日早上全部人肚瀉左至少五次,有一位朋友仲急性腸胃炎痛到要call白車入院,好彩最後冇事,但係都係醫院瞓咗日。以為咁大間連鎖店會比較注意衛生,好失望,當時call左衛生署,唔知衛生署有冇篩查,平身好鐘意食黑糖麵包,而家已經唔敢再去,上網睇原來呢類事都唔係淨係發生過一次,希望Outback可以更加注意。
2023-08-04 371 瀏覽
Outback當日星期六,晚上完全唔洗等位,直入已經可以一坐低已經提供黑糖包給我們食物質素好好又幾好食, 肉唔會太硬3個人食了一千多元, 食到超級飽凄美的故事🤣 條🦐死都要一齊
Outback
當日星期六,晚上完全唔洗等位,直入已經可以

一坐低已經提供黑糖包給我們
食物質素好好
又幾好食, 肉唔會太硬

3個人食了一千多元, 食到超級飽
凄美的故事🤣 條🦐死都要一齊
2023-03-04
2023-07-30 310 瀏覽
今日去屯市搵朋友,想食得豐盛啲,就去咗outback, 本身諗住食扒,但肥到佢有個二人餐,用HSBC 卡仲有優惠,就叫左個餐啦。佢個餐有好多嘢食,兩個人會食到捧住個肚走。首先佢會有個黑糖麵包,加埋啲cream cheese,個包熱辣辣,好好味。個洋蔥湯就正正常常,冇乜咁特別。我哋叫咗凱撒沙律,都係冇咩特別。牛扒配大蝦,個牛扒本身叫咗五成熟,但係嚟到嘅時候好似七成熟咁樣,入口唔算行人,但係亦都唔係特別嫩口。個白汁芝士大蝦闊條麵,係個餐入面最出色嘅一樣菜式。個面好夠味,啲蝦又爽口。大家都可以試吓。順帶一提,我都有叫到佢哋杯沙冰cider,真係好鬼大杯,其實可以兩個人share。同埋佢都幾好飲。我個朋友加左個焗薯,睇落都唔錯。本身諗住叫多兩個甜品,但係太飽喇,下次再試啦。

個洋蔥湯就正正常常,冇乜咁特別。

我哋叫咗凱撒沙律,都係冇咩特別。

本身諗住叫多兩個甜品,但係太飽喇,下次再試啦。
2023-07-15 323 瀏覽
2個大人加1bb去食(有推bb車)係門口已經同左職員講幾多位,有位既,佢叫等等。咁我地等到佢招呼左枱客入去,然後有堆人無排隊、無拎籌就沖左入黎。d職員竟然招呼左呢班人先……完全無視左我地!?有bb係到廢事嘈入到去,坐圓枱用餐。期間就見到…有個媽媽因為小朋友餵食問題,要求卡位,有一個帶眼鏡既職員發出「摺」既聲音…..令到該媽媽好反感……其實職員唔滿意都唔洗當面咁?最後我老公咁岩叫左呢位眼鏡職員埋單,我就同佢講漏左蠟筆未俾,前後講咗兩次。最後佢都係唔記得左拎……叫我地出去拎….無下次~食物方面….都係因為黑糖麵包黎食,其他菜式真心麻麻地
2個大人加1bb去食(有推bb車)
係門口已經同左職員講幾多位,有位既,佢叫等等。

其實職員唔滿意都唔洗當面咁?

~食物方面….都係因為黑糖麵包黎食,其他菜式真心麻麻地
2023-07-15
  • 黑糖麵包
2023-06-11 427 瀏覽
坐低一陣叫嘢,有個staff個樣好唔耐煩,問佢嘢有時又勁燥。當佢心情唔好冇理佢(利申:叫嘢前,冇同佢溝通;嗌嘢全程,都有講唔該)等咗一陣,麵包食晒,嘢食又未嚟,想refill,講完,隔咗一陣,當佢忙,再問佢,又叫我等等,隔住好耐先送嚟。我屋企人講錯嘢,佢仲有喺正我面前笑,佢真係失禮死人😅。水飲晒,要叫先嚟加,好明顯得個吉杯,都唔識主動過嚟。準備走嗰時,即係坐多陣(未到截單時間)佢直接推架車仔嚟收晒成張枱嘅嘢。我都唔知咩服務?Yoho嗰間根本唔會有唔講以為去咗大排檔食飯😵‍💫非常唔建議食屯門間outback😅

唔講以為去咗大排檔食飯😵‍💫

非常唔建議食屯門間outback😅