2024-01-30 192 瀏覽
朋友拖我去咗一間西餐館,心諗應該又係咁咁哋,點知… 大驚喜!首先,佢哋個Caprese Salad做得幾有水準,個波波mozzarella cheese奶味足夠,新鮮番茄夠汁液,加上啖啖陳醋,酸甜得嚟開胃得嚟,食落去真係過癮!食完第一啖,已經覺得今晚有戲。主菜嘅牛扒,熟得啱啱好,嫩滑多汁🥩,佐上軟滑嘅薯蓉,攪埋一齊食,口感上亦都係正!煙韌喺口中嘅滋味,真係會令人念念不忘。啲肉汁雖然無塞爆嗰種,但都足夠滋潤每一口肉。最後嚟個酸爆嘅檸檬撻,唔係普通嘅酸哦,聽說幾正宗!試完呢個,感覺舌頭都清醒晒,當做飲完靚酒之後嘅Pick-me-up。三款菜式食落,每款都有佢嘅特色,擺喺餐桌上都吸引晒眼球。總括,今次食得開心,質素有保證,訓未老實(笑),啲西餐出色過我預期,下次仲會黎探索!🙈🍴👍🏻

2023-09-08 1753 瀏覽
主菜:點咗安格斯牛扒同SRF極黑豬串骨。份量充足,仲有薯蓉/薯條、小蕃茄。牛扒揀咗5成熟,煎得剛好,保持牛肉鮮味,肉汁豐富,肉質柔軟。SRF極黑豬串骨,外層係焦香,入面的肉很嫩,香嫩多汁,中間保留豬肉既油脂。海鮮選擇豐富多樣,有龍蝦、凍蟹腳、青口、大蝦⋯⋯龍蝦肉質鮮甜彈牙,蝦籽豐富;蟹腳新鮮多汁。仲有戶外即燒串燒、和牛。當中五花腩燒菠蘿好好吃,外面焦脆,酸甜菠蘿,也可以平衡了五花腩的油膩甜點係懷舊糖蔥餅拿破侖,有創意~酥脆香口既餅面,糖蔥餅甜度適中,幼滑細膩既忌廉,加起來層次豐富。仲有各式自家制甜點同Häagen-Dazs雪糕~

仲有各式自家制甜點同Häagen-Dazs雪糕~
2023-07-29 1062 瀏覽
環境🌈舒適寬敞,燈光優美,一個個黃色電燈泡,組成一片美麗嘅燈海。適合情侶、閨蜜或慶祝特別日子。頭盤🌈✨炸物拼盤冇乜特別嘅雜物,薯條+2舊麥樂雞+2嚿炸餃子,味道一般,賣相唔吸引,算係食過咁多間入邊比較遜色嘅炸物拼盤。🥬💛推介指數 4/10主菜🌈✨澳洲草飼西冷扒女仔食分量剛剛好,扒唔算太大,但係熟到剛剛好(我選擇咗5成),肉質還好,最好即刻食,如果唔係擺5分鐘已經好韌;跟餐嘅有薯蓉同埋菇仔。冇乜特別,但如果想食牛嘅可以叫。🥬💛推介指數 6/10✨和風紅菜頭沙律酸酸甜甜,沙律菜配上紅菜頭,一個唔錯嘅開胃菜。🥬💛推介指數 7/10主菜🌈✨火炙A4和牛卡邦尼意粉和牛嫩滑,配上生日本蛋黃,整個組合撈埋一齊食,最好食算係你個主菜。不過份量唔多,如果一個女仔食都只係掹車邊夠,如果同朋友食嘅話最好叫多一個主菜share。飲品🌈✨即使叫dinner set,所有飲品都要另外叫。🥬💛推介指數 7/10
環境🌈

頭盤🌈
✨炸物拼盤

🥬💛推介指數 4/10

主菜🌈
✨澳洲草飼西冷扒

🥬💛推介指數 6/10

✨和風紅菜頭沙律

酸酸甜甜,沙律菜配上紅菜頭,一個唔錯嘅開胃菜。

🥬💛推介指數 7/10

主菜🌈
✨火炙A4和牛卡邦尼意粉

飲品🌈
✨即使叫dinner set,所有飲品都要另外叫。

🥬💛推介指數 7/10

2023-07-28
2023-07-23 686 瀏覽
昨天用openrice 揾到這間自助餐廳,見評價幾好,所以book 咗6位唸住食自助晚餐!去到話冇得食,約咗班朋友又唔想再揾同周圍走!照入去試下啦,點知睇咗menu 又貴又得果幾款揀,咁都算啦,照試下點幾款試下,誰知食落質素冇驚喜,勁失望!大家都話唔會再試!睇落好快會關門大吉!.
2023-07-22 568 瀏覽
旺角樓高3層嘅Lab Eat Bistro地方好寛敞,晚餐餐牌係semi buffet,有海鮮、炸物、甜品及雪糕等半自助餐任食。凍海鮮有海蝦、翡翠螺、青口,都幾鮮甜。另外都有Haagen Dazs雪糕任食,CP值夠晒高!//Main//🍴香煎盲曹魚柳肉質結實嫩滑,配上海鮮汁及薯蓉飲品無咗free flow package,所以叫咗兩杯mocktail都好飲😜😜

//Main//
🍴香煎盲曹魚柳
肉質結實嫩滑,配上海鮮汁及薯蓉

香煎盲曹魚柳
2023-07-21
香煎盲曹魚柳
2023-07-10 529 瀏覽
第二次幫襯,懷住第一次嘅滿意再返去先講第一次體驗,大約係四月份,餐牌主菜選擇多,豬牛雞魚漢堡都齊,而且味道好好,社交平台介紹睇到已經覺得好吸引,有半自助食品,有源源不絕嘅龍蝦及其他凍嗰鮮,甜品亦非常交代到,第一次真係好滿意,滿分比十分9/7 第二次幫襯,book左18:30,當時無乜人,我諗緊可能時間尚早,入座後,同朋友開始睇餐牌,打算點一豬一牛主菜,然後半自助套餐,點知點菜時職員先通知無豬無蟹,咁點解唔一入去帶位時講呢?都算啦諗住揀第二個主菜,先留意到大約有十個餐,兩個係飯,四五個係牛,一個魚,一個豬,其實除左牛就無得再揀其他嘢,最後硬住頭皮揀魚(兩個都唔鍾意食魚)出到半自助食品區,見到甜品少過之前,我諗少左都有四五款左右,海鮮區得兩隻龍蝦,但蝦,青口,螺係海量的,我食完第一轉之後,諗住再出去夾龍蝦,點知都無fill,我就問行過嘅職員:想問下有無得fill龍蝦架?職員回應:我地呢d叫時令海鮮,唔會淨係比龍蝦,廚房打落黎話有就有架啦。。。。我覺得今次黎食係一個錯,因為有第一次嘅比較,覺得今次佢地縮哂皮,一路食到尾都唔爆場,回想第一次,座無虛席,今次就好疏落,星期日都唔爆,我相信餐牌無豬
第二次幫襯,懷住第一次嘅滿意再返去

我覺得今次黎食係一個錯,因為有第一次嘅比較,覺得今次佢地縮哂皮,一路食到尾都唔爆場,回想第一次,座無虛席,今次就好疏落,星期日都唔爆,我相信餐牌無豬無蟹都係因為無生意縮皮,海鮮慳住出係唔想蝕比我卦,甜品都係,不過我想講$358一位,我點嗰個牛係要加錢的(好似+$188)
平心而論,味道仍然出色,但服務令我唔會再去啦,人均五百蚊一位,我有其他選擇
朋友說今天帶我來預祝生日 說了一間semi buffet😍佢揀左這家位於旺角的Lab eat bistro📍-地點方便 入面都好闊落呢✅食物方面 係以主菜配semi buffet 為主 幾多選擇💡主菜以西餐為主的🍴朋友揀左廚師精選美國安格斯牛扒🥩西餐必點7成熟剛剛好,而且真係幾大份厚實🤩 仲配上有薯蓉 唔會太膩呢!-我點了和風鹽麴盲鰽魚柳🍴係小清新之選💚味道相對偏淡❗️好彩配上蕃茄肉醬-SEMI BUFFET以日式為主,我地都試左好多唔同款 包括🔸麵豉湯🔸冷麵🔸炸饅頭🔸哈密瓜🔸風乾火腿🔸熟蝦壽司🔸八爪魚壽司🔸火炙三文魚壽司🔸蝦🔸龍蝦🔸田螺🔸青口🔸 雪糕個人鍾意麵豉湯、壽司同龍蝦🦞麵豉湯足料、唔會太咸😛壽司熟/生都有 幾多選擇🍣龍蝦新鮮不過要留意推出時間 好快會無‼️-飲品方面我地就點了果汁🧃滿足的晚上,幾岩同朋友傾偈慢慢食🔎當然價錢就唔算平🔐 中價為主 岩慶祝紀念日⭐️
朋友說今天帶我來預祝生日 說了一間semi buffet😍
佢揀左這家位於旺角的Lab eat bistro📍
地點方便 入面都好闊落呢✅
主菜以西餐為主的🍴
朋友揀左廚師精選美國安格斯牛扒🥩西餐必點
7成熟剛剛好,而且真係幾大份厚實🤩
 仲配上有薯蓉 唔會太膩呢!
我點了和風鹽麴盲鰽魚柳🍴
係小清新之選💚
味道相對偏淡❗️好彩配上蕃茄肉醬
SEMI BUFFET以日式為主,
我地都試左好多唔同款 包括
🔸龍蝦
🔸田螺
🔸青口
🔸 雪糕
個人鍾意麵豉湯、壽司同龍蝦🦞
麵豉湯足料、唔會太咸😛
壽司熟/生都有 幾多選擇🍣
龍蝦新鮮不過要留意推出時間 好快會無‼️
飲品方面我地就點了果汁🧃
滿足的晚上,幾岩同朋友傾偈慢慢食🔎
當然價錢就唔算平🔐 中價為主 岩慶祝紀念日⭐️
冷麵
麵豉湯
2023-06-27
生日
冷麵
麵豉湯
2023-07-03 246 瀏覽
上次和Foo去了食火鍋放題,見他食量都不小,哈哈,今次和他去食半自助晚餐,一起再次食到飽一飽。因為工作關係,餐廳最好就近公司,所以我們去了附近的Lab eat bistro食半自助餐。正常平日,7:30前走$288再加一。由地舖走入去,再行上樓梯,因為一上樓梯後,有空間感,地方亦頗大。估不到不用去酒店,都有酒店自助餐風格,感覺就像小型自助餐廳。甜品雪糕任食,雪糕是Haagen Dazs。時令海鮮款式都是大眾普遍喜歡的,例如大蝦,螺,長腳蟹,三文魚。亦有其他薯角,炸饅頭等小食。沙律吧上沙律任意配搭。芝士控又有雜錦芝士拼盤可以選擇 。請些全是任食的。主菜可以自由選擇。我就叫了溫泉蛋海膽醬意大利飯。Foo就叫了另加$188的美國穀飼天然牛腰扒 9 oz。美國穀飼天然牛腰扒 9 oz有送A4和牛薄燒。賣相吸引。外面煎到深啡色,裡面呈淡粉色狀態。肉質嫩滑,口感幼嫩。薯蓉滑身入口香。9 oz 份量也不少,高質。溫泉蛋海膽醬意大利飯很豐富。裡面有滿滿的海膽醬,配上溫泉蛋,兩者味首互相交溶,好味!意大利飯每粒都被醬包裹着,肥大粗粒,有咬口,滋味可口。提外話,長腳蟹和大蝦都大隻,肉多,光是不停食長腳蟹和

提外話,長腳蟹和大蝦都大隻,肉多,光是不停食長腳蟹和大蝦,都夠值回票價,哈哈。今次叫了美國穀飼天然牛腰扒,要另加$188,所以平均每人$440。
2023-05-22
經過豉油街見到餐牌,寫着海陸空半自助餐,而且價錢也不貴,都有一排沒有吃西餐了便和朋友探店一下。半自助餐收費,每位$338,每款食物有幾個選擇時令海鮮,包括開邊龍蝦、長腳蟹、海螺和大蝦,還有沙律,熱湯,各種炸物、焗菜和自家製甜品,還有Häagen-Dazs雪糕。開邊龍蝦,龍蝦肉質鮮美,肉質飽滿,而且味道鮮甜。長腳蟹也非常美味,肉質鮮嫩,口感十分清爽。海螺是我最喜歡的海鮮之一,這種食材肉質緊實,味道濃郁。大蝦肉質鮮美,口感彈牙,非常鮮甜。雖然海鮮選擇不算太多,但毫不誇張,味道口感都能媲美酒店👍🏻👍🏻👍🏻溫泉蛋海膽醬意大利飯意大利飯很有驚喜,海膽醬味非常濃郁,把溫泉蛋搞難融入意大利飯中,口感煥然一新,味道更加豐富,讓我一試難忘。美國殼飼天然牛腰扒9oz牛肉非常嫩,入口即化,加上餐廳的特製醬汁,味道真是美妙極了。我真的很喜歡這道菜,它的肉質非常優質,讓我感到非常滿足。總的來說,lab eat bistro 的菜品全部都非常美味,選材黃未到到能與酒店媲美。他們自家製甜品也毫不敷衍,剛好的甜度和份量,很讚。仼食的Häagen-Dazs雪糕,在結束美食之旅時也能享受到甜點的美味,非常滿足。

自助餐收費,每位$338,每款食物有幾個選擇

溫泉蛋海膽醬意大利飯

美國殼飼天然牛腰扒9oz

2023-06-20 303 瀏覽
經過位於旺角豉油街擁有兩層面積的Lab Eat Bistro提供了週末半自助餐,在Openrice還見到有已包括加一服務費的預付優惠,售價$178 (現已加價至$198) ;雖然主菜只能在三款裡面選擇,計算過後比即場落單便宜又見未試過這間餐廳,我們就決定先在網上預付並訂座週末來用餐。抵達地面入口已有一名店員在接待,直接跟她說我們的訂座資料以及購買的套餐後,她告訴我們可以直接上樓,同時她亦通知樓上的同事我們的到來,所以當我們上到樓上店員便緊接著接待並安排入座,過程順暢。如前面提到,我們所購買的優惠券所包含的主菜是三揀一的,選好就可以去自助吧取食物了。沙律吧提供了不同類型的菜式,例如有沙律菜、薯仔沙律、煙三文魚、火腿配哈密瓜、麵包、餐湯、雪糕以及蛋糕,食物排列得整整齊齊賣相和給客人的第一次印象都不錯。先在沙律吧行了一圈取了一些食物。是日餐湯為蘑菇湯,熱辣辣好像幾吸引,可是味道稀、淡,沒有蘑菇料,還加入了大量麵粉令其質地變稠,主打西餐的餐廳來說這個湯是失敗的;難道供應半自助餐的湯品質素跟一般午餐所包含的是有分別的?雖然餐湯的表現比較失望,但是沙律吧的其他食物都挽回了一些分數。沙律菜共有大約三

雖然餐湯的表現比較失望,但是沙律吧的其他食物都挽回了一些分數。沙律菜共有大約三款,食材爽脆新鮮,也有幾款醬汁選擇,也很適合放上肥美油脂充足的煙三文魚作為配搭。Cold cuts方面有salami以及風乾火腿,salami不會太肥鹹度適中,風乾火腿配著香甜的蜜瓜十分清新醒胃,所以cold cuts的質素都不錯
 除了所提到的食物,自助區還有薯仔沙律、芝士、麵包,用餐完畢前還可以去雪櫃挑選雪糕作結呢。
風乾火腿班尼迪蛋
三揀一的主菜裡面我們先選了風乾火腿班尼迪蛋,菜式以木盤上菜,外型跟餐廳的裝修都幾夾,可惜其中一隻蛋黃穿了,哈哈。班尼迪蛋從上至下有荷蘭醬、流心蛋、風乾火腿以及英式鬆餅,每一口都有醬汁的微酸、蛋黃的香滑、火腿的鹹香、還有以牛油煎得稍香脆的鬆餅,吃得出各種食材的特性,味道不錯;然而吃著吃著會有一點膩,旁邊的沙律則可以減低膩感,輕盈清爽。
英式炸魚薯條配自家製他他汁
我們的另一個主菜選擇是英式炸魚薯條配自家製他他汁。看樣子,與其說是英式炸魚,倒不如說是港式炸魚。以我認知,英式炸魚擁有較鬆、淺黃色的炸衣,而這款炸魚就如港式餐廳的製作方法;不過這款食物大概都是直接由供應商訂購,不牽涉餐廳製作。雖然是港式的炸魚,但是餐廳所控制的時間剛剛好,外皮香脆,不會炸得過火,咬開裡面的魚肉熱得一直冒煙,沾上微酸的他他醬都是夾的。

老實說這個預購的套餐食物選擇不多,自助沙律吧的食物選擇也不算多,但勝在食物質素不錯,也能給到客人新鮮感,$178的價錢我覺得也可以試一試,有興趣可以看看餐牌以及自助吧是否啱食;倘若是$198的話以食物選擇不多的前提下我就覺得稍貴,不太值。餐廳晚上還有其他類近的套餐供應,這裡晚上的環境氣氛應該都不錯,因此都是一個不錯的約會地點
2023-06-20 168 瀏覽
系旺角周邊都系放題、火鍋、燒肉等呢類包飽肚,但食材質素就有所參差,食都食到厭,呢間位於豉油街既Lab Eat Bistro,佢既半自助餐十分抵食,海陸空90分鐘半自助餐,舆其他同等價位餐廳既期望相媲美,故慕名而來一試。Pick A Main有日式蓋飯、Burger、魚柳、牛扒等等選擇,今次我地都揀咗Burger同魚柳。酒精類飲品 free flow,可以邊飲酒,邊傾計。佢地既自助餐分為幾個區域,有沙律吧丶時令海鮮丶熱湯丶煙三文魚丶芝士丶火腿丶甜品吧就有自家製,另外有Häagen-Dazs。我個人就最喜歡風乾火腿,作為頭盤一流!《黑竹炭芝士漢堡》特盛牛肉肉質非常有咬口,一D都唔韌,爆汁芝士,夾埋牛肉同漢堡一齊食,雙層芝士令口感多重享受!粗薯條份量多,外脆內軟,食唔停。《安格斯牛扒》牛扒叫咗7成熟,配菜有薯蓉及雜菌,肉色粉嫩,順住肉紋切黎食,肉味甚濃!鋪係底既薯蓉,而雜菌有牛油味。搭配上磨菇汁,讓整道菜色更加豐富。色香味俱全。整個用餐愉快,服務很好,水準不錯,環境氣氛都好。值得推薦!
系旺角周邊都系放題火鍋、燒肉等呢類包飽肚,但食材質素就有所參差,食都食到厭,
舆其他同等價位餐廳既期望相媲美,故慕名而來一試。

《黑竹炭芝士漢堡》
特盛牛肉肉質非常有咬口,一D都唔韌,

《安格斯牛扒》

整個用餐愉快,服務很好,水準不錯,環境氣氛都好。值得推薦!
2023-06-19 120 瀏覽
機緣巧合⏱有機會嘗試人生第一次嘅品酒🍷workshop啦咁其實品酒🍷嘅精髓原來唔止係酒🍷仲有要襯咩野食🥩都好講究作為一個0識嘅新手梗係食住聽👂🏼聽住食😋再食住飲靚酒🍷啦 呢一間西餐廳本身有兩層,空間夠曬又方便包場,喺旺角鬧市中間唔會好難搵而野食方面都真係唔差🍷Caprese Salad個mozzarella cheese波波個奶香本身都重,飲完相應嘅酒再食個尾韻會再拉長左,好得意😂本身個菜都新鮮,個陳醋都係甜甜酸酸開胃,份量啱啱好開胃舒服 🍷牛扒佢呢個牛扒個肉質幾嫩,熟度亦都啱要求,但係我擺耐左先入口所以個肉汁唔係好明顯🤓反而下面個薯蓉真係好silky好順滑,值得一讚 🍷檸檬撻佢係一個好酸好酸嘅檸檬撻😂唔知係咪咁先叫正宗不過醒酒一流😂🍋嗰日其實最後都係試酒品酒為主,純粹係途中發現個餐廳食物嘅水準真係唔錯,所以順便推薦大家去試試👍🏼肥仔指數:🐒🐒🐒🐒/5🐒滿分 #foodiehk #food #黃店 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #黃色經濟圈 #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodbl
機緣巧合⏱有機會嘗試人生第一次嘅品酒🍷workshop啦
咁其實品酒🍷嘅精髓原來唔止係酒🍷仲有要襯咩野食🥩都好講究
作為一個0識嘅新手梗係食住聽👂🏼聽住食😋再食住飲靚酒🍷啦
而野食方面都真係唔差

🍷Caprese Salad

🍷牛扒

🍷檸檬撻

肥仔指數:🐒🐒🐒🐒/5🐒滿分

#foodiehk #food #黃店 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #黃色經濟圈 #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #mozzarellacheese #steak #mashpotato #capresesalad #lemontart #芝士 #cheeselover #winetasting #品酒 #labeatbistro #檸檬撻 #牛扒 #finedining
2023-06-16 138 瀏覽
星期六中午1點,在旺角區,找間人少的西餐廳,清靜d,可以傾吓計.不用食完即走.家人建議去T.O.P. 既Lab Eat.不用等,有位.午餐,我要沙律,豬扒,vanila ice-cream, coffee. 家人要湯,魚,cheese cake, ice coffee.沙律有雨衣金蘭,士多啤梨,蕃茄仔,藍莓,配上意大利醋,有營養的前菜,有益,不错.豬扒,份量大,但鹹了些,肉質也可以.煎魚,也鹹了些,尚算可以接受.cheese cake, 輕鬆的芝士,伴上一口一口既咖啡.不會有過飽的感覺.vanilla 雪糕,放一球在凍咖啡上, 係以前飲過的黑牛,回憶番晒來.環境不错,服務良好.两點半後,陸續有客來吃afternoon tea. 環境熱鬧起來了.

豬扒,份量大,但鹹了些,肉質也可以.

煎魚,也鹹了些,尚算可以接受.

環境不错,服務良好.

2023-05-27
2023-06-07 264 瀏覽
話說2位老友同我補食生日飯,就選址和黎呢間Lab eat試下佢地個自助餐,睇過下資料價錢都算抵,評價都幾高,就一於黎試試。餐廳樓高3層底層係接待既,我地選擇半自助餐就係2樓,環境都相當企理有格調,氣氛都唔錯,我地睇完餐牌就先揀主菜,然後就出去拎d自助區既野食。自助區食物款式不算多,海鮮有凍蝦同松葉蟹腳同螺,前菜有煙三文魚,巴馬火腿果類,熱盤就有d焗薯焗蔬菜,仲有d麵包。凍蝦同松葉蟹腳味道不錯,好新鮮,應該浸過下鹽水所以食落會有海水味既感覺,天氣咁熱食下d凍海鮮做頭盤都幾精神。招牌脆皮咔嚓雞扒好快主菜就到啦,先黎個脆皮雞扒,果然無改錯名,切落去真係好脆皮,又唔會過火,肉質都幾嫩滑,底下跟左d薯蓉好好味。SRF極黑豬串骨賣相有d似豬肋骨,肉質好軟腍,有d部位仲帶點薄薄既脂肪,所以食落唔會好乾,配既薯條份量都唔少,薯條都有調味炸得都岩岩好。美國穀飼天然牛腰扒最後上就呢份牛腰扒,order左5成熟,牛腰扒要另加188蚊,但平時比較少食到又咁多推薦就一於試下啦,果然係唔錯,火喉岩岩好,外面焦香,內裡軟腍有肉味。食完主菜都差唔多就甜品時間,甜品就有4款,泡芙,迷你果撻同2隻慕士,甜品就一般d無咩好

時令海鮮

美國穀飼天然牛腰扒

食完主菜都差唔多就甜品時間,甜品就有4款,泡芙,迷你果撻同2隻慕士,甜品就一般d無咩好講,雪糕有haagen-danz,就食多d雪糕吧

甜品

我地選擇左19:30前離座就平d$338一位,最後埋單大約$14xx左右,因係朋友埋單唔記得影返張單,總結黎講食物質素同環境都唔錯,價錢唔貴性價比高,有機會會再黎食。
時令海鮮
2023-06-06 198 瀏覽
Lab eat 都成日有幾多人推薦,原來佢地最近推出咗Semi-Buffet咁我地就梗係要去試試喇~ 平日去呢個semi-buffet $338/pax 包人一份main, 一杯野飲,如果你係小酒鬼,咁就可以加 $108有得freeflow 酒精架~ Main:美國穀飼天然牛腰扒9oz (+$188)牛腰扒肉質軟腍,3成熟切開肉色粉嫩剛好,而且入口牛味好濃第二個主食我地就叫咗牛肉雙層芝士漢堡 嘩啲牛肉超多份量,牛肉好juicy! 自助區:先講最回本就梗係海鮮類:有龍蝦/長蟹腳/海蝦/翡翠螺等等每一樣都好新鮮,而且refill 得好快~其他熱食:同埋仲有麵包同湯品/個蘑菇湯好濃好creamy沙律cold cuts /推薦三文魚~炸物熟食,炸芝士條焗薯角好香口甜品/雪糕:大家記住留肚食埋 haagen Dazs 雪糕呀,有士多啤梨同曲奇味/當然仲要試埋餐廳自家製既甜品啦

Main:

美國穀飼天然牛腰扒9oz (+$188)
牛腰扒肉質軟腍,3成熟切開肉色粉嫩剛好,而且入口牛味好濃

自助區:

先講最回本就梗係海鮮類:有龍蝦/長蟹腳/海蝦/翡翠螺等等

每一樣都好新鮮,而且refill 得好快~

其他熱食:

同埋仲有麵包同湯品/個蘑菇湯好濃好creamy

沙律cold cuts /推薦三文魚~

炸物熟食,炸芝士條焗薯角好香口

甜品/雪糕:

當然仲要試埋餐廳自家製既甜品