2022-08-04 249 瀏覽
上環斜路中間黃色裝潢的Burger店頗爲起眼驟眼一望,見店面細細以爲專做外賣生意,但仔細一看發現都有幾張堂食座位~除漢堡之外都有手工意粉、通心粉,沙律可以作挑選。Scan台面QRCODE后就可以見到Menu再慢慢挑選~當中不少客制化選擇如飛包轉沙律、設有額外備注供客人自行填寫都頗爲貼心。落單后就可以前去收銀比錢~超方便,電話提早落單再現場比錢即刻製造,甘就可以確保D burger &薯條扲上手一定係熱辣辣!~經典牛肉芝士漢堡🍔 $ 72 + 18配炸薯條&雀巢檸檬茶- 漢堡扒厚實得來好多肉汁、超級JUICY,夾埋入面的芝士,生菜同番茄,幾豐富又有口感~果然係經典又不出錯的口味。而醬汁分量都剛剛好,五會食得太論盡~!😋而薯條分量好多,新鮮炸起、熱辣辣又爽脆,沾上茄汁已經係十足的美味!~😋最欣賞店鋪在收銀旁設有餐具和調味料自助區,對於茄汁愛好者每一次問店員扲多幾包茄汁都好怕麻煩人、但得一包又五夠點薯條的困擾,係呢到就可以自己食幾多扲幾多~~!!😋香蒜大蝦橄欖油意粉🍝 $78 + $18番茄芝士沙律& Coke Zero-煎蛋超香!~仲要未係全熟帶點流心~~好正♥♥🦐蝦肉都有四五隻,大隻得來
上環斜路中間黃色裝潢的Burger店頗爲起眼

除漢堡之外都有手工意粉、通心粉,沙律可以作挑選。
~

經典牛肉芝士漢堡🍔 $ 72 + 18配炸薯條&雀巢檸檬茶

香蒜大蝦橄欖油意粉🍝 $78
+ $18番茄芝士沙律& Coke Zero

-煎蛋超香!~仲要未係全熟帶點流心~~好正♥♥🦐蝦肉都有四五隻,大隻得來、食落都爽口彈牙。意粉軟硬適中,調味帶點有種中式蒜蓉蒸扇貝的嘅風味。
不過食到底就略顯有少少偏油和有少少咸。不過搭配埋清爽、醬汁偏酸的番茄芝士沙律一齊食就覺得味道啱啱好~!沙律菜最重要就係要新鮮爽脆先好食。
- 無諗過係Burger店都可以食得營養又好味~~

📝食物足料,味道不錯~!符合定價~🥰係中上環區100蚊都五洗就可以食到個Burger餐已經好抵,而小店仲有酒、奶昔可以飲,而食物選擇都不少~!絕對係收工后行過想食個comfort food的好選擇😈(7/10)

📍La Casa Burger & Pasta -上環文咸東街2號地舖/九龍灣宏光道4號豐隆工業大廈6樓601B室
2022-08-03
  • 經典牛肉芝士漢堡
2022-08-04 23 瀏覽
這間係上環的漢堡包特色小店,裝修色彩繽紛,充滿美式風采。除了漢堡包之外,還有多款意粉選擇,重可以加錢轉套餐,有多款小食同飲品選,都幾抵食。.🍔西冷黑松露水牛芝士漢堡 $89西冷切到一片片,取代傳統的漢堡扒,食落唔會好論盡,而且🐮西冷牛味濃郁,肉質嫩滑,還有好多的🧀芝士及🥬生菜,增加口感。.🍝雞肉羅勒青醬意粉 $72表面脆脆地,好明顯之前有煎一煎過,雞肉都好滑,而且🐔雞肉的份量都唔少,意粉煙韌有口感,配合羅勒青醬,味道更上一層樓。.各+$18轉套餐 (小食+飲品).🐥雞翼 炸到金黃色,保留到雞肉的肉汁,好惹味,如果多幾隻就更加完美。🥗蕃茄芝士沙律沙律好新鮮,蕃茄很鮮甜,配合芝士一啖一啖食,健康又好味。

🍔西冷黑松露水牛芝士漢堡 $89

🍝雞肉羅勒青醬意粉 $72

各+$18轉套餐 (小食+飲品)
🐥雞翼

🥗蕃茄芝士沙律
沙律好新鮮,蕃茄很鮮甜,配合芝士一啖一啖食,健康又好味。
2022-07-26 40 瀏覽
今日同朋友去完書展,晏晝就行咗過上環搵嘢食。原來上環都好多餐廳,最後我哋就喺文咸東街發現咗間burger店,啲set都幾吸引,所以決定喺度開餐!經典牛肉芝士漢堡餐 $123Burger size 適中,夠食。上下兩片漢堡包皮有用牛油烘過,香噴噴,帶少少脆。而裏面就有芝士、漢堡扒、蕃茄、酸菜同生菜。漢堡扒大大塊,夠Juicy,好香牛肉味。芝士都有一大片,溶溶地,特別香濃。整體食落好豐富,唔錯!炸薯條配黑松露蛋黃醬炸薯條上佈滿黑松露醬,見到即刻流晒口水!薯條係粗切,炸得非常香脆。黑松露醬份量超多,足以點晒所有薯條。雲呢拿雪糕奶昔夏天來一杯奶昔真係好幸福!奶昔用咗好多雲呢拿雪糕嚟打,所以飲落好creamy,好濃郁。黑松露雜菌意粉 $115黑松露意粉好大碗,我覺得夠兩個人分添🤣!意粉面頭有啲芝士同香草。意粉黑松露味道濃郁,sauce好夠多,每條意粉都有醬汁。入邊菇類都幾多,我食到有冬菇同雞髀菇~原味雞翼(兩隻)雞翼肉質鮮嫩,外皮帶點脆。雲呢拿雪糕奶昔呢個套餐都嗌多咗杯奶昔,凍冰冰,雲呢拿味又濃郁,好爽!

經典牛肉芝士漢堡餐 $123

炸薯條配黑松露蛋黃醬

雲呢拿雪糕奶昔

黑松露雜菌意粉 $115

原味雞翼(兩隻)
雞翼肉質鮮嫩,外皮帶點脆。

雲呢拿雪糕奶昔
呢個套餐都嗌多咗杯奶昔,凍冰冰,雲呢拿味又濃郁,好爽!

2022-07-26 37 瀏覽
Beef Sirloin Burger with Mozzarella Cheese, Truffle sauce and portobello mushroom:It was shocking to see beef slices in the burger, which are supposed to be for hotpot. The combo doesn't work well. The beef slices are too dry, not well marinated and not even meaty. It was pretty tasteless. The mozzarella cheese was very scarce in the large burger. I could find a little bit of cheese only. The portobello mushroom is the only upside to the burger. Juicy and flavourful.Chicken nuggets:This is the o

Chicken nuggets:
This is the only good surprise to the set. But quite surprised that it has no sauce with it.

Vanilla milkshake:
Not much sugar added. Maybe need to add a bit more...
今日在上環工作,完成後路過這間美式漢堡小店,黃色好sharp的外牆,牆身大大的「say cheese」頗為吸睛,細細間有bar枱幾chill幾relax。餐牌上選擇夠多,除咗各款漢堡外,還有意粉供應,迎合不同客人的需要。 西冷黑松露水牛芝士漢堡 $89+$18 薯條配茄汁 配可樂 半溶芝士多到接近滿瀉,混合了黑松露醬,漢堡入面不是漢堡扒而是一片片的西冷牛肉又幾特別,牛肉味濃,牛汁加上洋蔥的甜味,底層是生菜、蘑菇、青瓜,口感相當豐富,好食! 薯條是仿效美式製法,將薯仔連皮切條去炸,外層炸至金黃,內禮的薯仔軟綿綿熱辣辣,點上茄汁,停唔到口。 意式肉丸意粉 $72+$18 原味雞翼2隻 配雀巢檸檬茶 這個意粉是驚喜之作!本身對肉丸意粉期望不太高,上桌時見到意粉表面灑滿蒜蓉粒,作為蒜蓉控的我表示驚喜,肉丸牛味濃,以茄汁、蕃茄再加上橄欖油混合的意粉醬,灑上香草,好食!讚!雞翼炸至外皮香脆,但仍然保留了肉汁,咬落嫩滑多汁,不錯。

西冷黑松露水牛芝士漢堡 $89
+$18 薯條配茄汁 配可樂

意式肉丸意粉 $72
+$18 原味雞翼2隻 配雀巢檸檬茶
雞翼炸至外皮香脆,但仍然保留了肉汁,咬落嫩滑多汁,不錯。

• 西冷黑松露水牛芝士漢堡
2022-07-24 34 瀏覽
[ La Casa Burger & Pasta ]平時食開連鎖店burger,朋友介紹咗間係上環嘅小店專食特色burger,行完中環街市過嚟試吓,行幾分鐘就到🤣✿ 西冷黑松露水牛芝士漢堡 🐮🍔$89平時食開嘅burger係漢堡扒,呢個burger用上薄切西冷牛肉,口感同漢堡扒唔同,咬落比較實在,而且牛肉份量都唔少。半溶嘅水牛芝士多到流出嚟🤪 蔬菜方面有生菜&青瓜,burger食落唔會油膩。✿ 香蒜大蝦橄欖油意粉 🦐🍝$78除咗burger,餐廳仲有供應意粉&通心粉。一於試埋佢啲意粉。上菜已經聞到橄欖油爆香蒜蓉嘅香味。但意粉份量可以多少少🤏🏻,烹煮時間啱啱好,煙韌而有咬口。蝦肉已去殼,爽口彈牙。✿ 脆脆洋蔥圈 🧅 $28 (跟餐 $18)呢個係新推出,食落好香口,啱啱新鮮炸起。再點埋茄汁食,好味😋✿ 朱古力雪糕奶昔 🍫🥤🥤$45 (跟餐+$25)嘢飲甜度適中,朱古力味濃,面頭加埋忌廉好飽肚😝總結🫦鋪頭門面好搶眼,餐廳內裝修擺設都幾有美式風格🤣 上環嚟講食物價錢都親民,適合中上環返工lunch食,中意食burger都可以去試下。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿La C
[ La Casa Burger & Pasta ]

✿ 西冷黑松露水牛芝士漢堡 🐮🍔$89

✿ 香蒜大蝦橄欖油意粉 🦐🍝$78

✿ 脆脆洋蔥圈 🧅 $28 (跟餐 $18)

✿ 朱古力雪糕奶昔 🍫🥤🥤$45 (跟餐+$25)
嘢飲甜度適中,朱古力味濃,面頭加埋忌廉好飽肚😝

總結🫦

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
La Casa Burger & Pasta
地址:上環文咸東街2號地舖
電話:25050555
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 朱古力雪糕奶昔
2022-07-23 33 瀏覽
今日叫左一個set lunch,一個香蒜大蝦橄欖油意粉,一般,唔夠熱,有四隻蝦,女士就可以,男士應該唔夠飽,另一個西冷黑松露水牛芝士漢堡,又係唔夠熱,d牛肉好硬,完全食唔出有黑松露,份量有點細,加左朱古力奶昔,昵個好味同芝士蕃茄沙律,可以,但係服務態度一般,首先入去落單時又話好忙,唔得閒,之後問佢攞把刀,又叫我自己出面攞,我話櫃桶冇,又話好忙要我等陣,再摧嘅時候,又話burger一般刀用晤到,佢地只有木刀,其實就係冇,唔知關咩事,其實食野除左食物,服務都好緊要
2022-07-21 30 瀏覽
香港愈來愈多高質Burger ,現在想食漢堡,已經不會去那紅色招牌了。一直覺得La Casa很高質,價錢中上,但亦對得起價錢!雞肉羅勒青醬意粉雞扒煎得香口,意粉煙韌有彈性,青醬味濃而不油膩配上口式炸雞,炸粉很薄幾乎不覺存在,金黃色的外皮令人垂涎慾滴。雖是快餐,擺盤卻也用心墨西哥炸魚漢堡(轉沙津底)我最喜歡La Casa的漢堡可以轉走包沙津底很適合我這種不吃澱粉質的女士!炸魚約手心大小,魚肉很有彈味,鮮味突出,不是一般的冰鮮魚柳!邪惡至極的黑松露蛋黃醬薯條我偷偷把炸雞沾醬同吃,大家!必須試!經典牛肉芝士漢堡牛肉厚身Juicy,配上生菜及蕃茄,以及焦香的洋蔥中和了油膩的感覺,出色!朋友吃過我這間口袋餐廳也讚不絕口!
一直覺得La Casa很高質,價錢中上,但亦對得起價錢!
雞肉羅勒青醬意粉
雞扒煎得香口,意粉煙韌有彈性,青醬味濃而不油膩
配上口式炸雞,炸粉很薄幾乎不覺存在,
金黃色的外皮令人垂涎慾滴。
雖是快餐,擺盤卻也用心
墨西哥炸魚漢堡(轉沙津底)
我最喜歡La Casa的漢堡可以轉走包沙津底
很適合我這種不吃澱粉質的女士!
炸魚約手心大小,魚肉很有彈味,鮮味突出,
不是一般的冰鮮魚柳!
邪惡至極的黑松露蛋黃醬薯條
我偷偷把炸雞沾醬同吃,大家!必須試!
經典牛肉芝士漢堡
牛肉厚身Juicy,配上生菜及蕃茄,以及焦香的洋蔥
中和了油膩的感覺,出色!

朋友吃過我這間口袋餐廳也讚不絕口!
2022-07-21 22 瀏覽
La Casa Burger🍔 🍔中上環有好多Burger小店行過茶痴飲完杯野 行前少少見到呢間La Casa Burger 黃色牆外觀 好搶眼😍店內座位唔多 有幾張吧枱 主要外賣為主▫️黑毛豬芳天娜漢堡🍔 ($90)燒香左嘅黑毛豬肉片 肥瘦均匀 食落又唔會乾 保留左肉汁 芳天娜芝士味道幾濃 牛油味較重漢堡用左鬆軟豬仔包 咬落軟熟又香套餐仲包埋炸洋蔥圈同汽水🥤▫️雞肉羅勒青醬意粉🍝 ($98)雞扒份量都幾多 仲要舊舊都厚切表面煎到黃金咁 睇落好吸引而肉質夠Juicy 意粉唔會煮到太腍身青醬味道好香 配埋蕃茄仔整體都唔會太乾套餐配雙重芝士炸薯條🍟 同汽水粗薯條食得爽 加埋芝士好邪惡好好食
La Casa Burger🍔 🍔

中上環有好多Burger小店
行過茶痴飲完杯野 行前少少見到呢間
La Casa Burger 黃色牆外觀 好搶眼😍
店內座位唔多 有幾張吧枱 主要外賣為主

▫️黑毛豬芳天娜漢堡🍔 ($90)
燒香左嘅黑毛豬肉片 肥瘦均匀
食落又唔會乾 保留左肉汁
芳天娜芝士味道幾濃 牛油味較重
漢堡用左鬆軟豬仔包 咬落軟熟又香
套餐仲包埋炸洋蔥圈同汽水🥤

▫️雞肉羅勒青醬意粉🍝 ($98)
雞扒份量都幾多 仲要舊舊都厚切
粗薯條食得爽 加埋芝士好邪惡好好食

• 雞肉羅勒青醬意粉
  • 薯條
  • 黑毛豬芳天娜漢堡
上環一間色彩繽紛既漢堡包小店黃色既門面同牆磚💛仲有霓虹燈裝飾🔆店舖雖然唔大但好有特色裝潢擺設都具有美式風格主食除左有漢堡包之外亦可以揀意粉加少少錢仲可以配埋特色小食同飲品添價錢親民又好味咧😋👍🏻🍔 西冷黑松露水牛芝士漢堡🍟 雙重芝士炸薯條🍝 雞肉羅勒青醬意粉🧆 意式肉丸叫左西冷黑松露水牛芝士漢堡非常特別原來係一塊塊西冷牛肉片疊係麵包裡面比平時食到既漢堡包多一份煙韌既口感而且麵包好軟熟咬落去啖啖都係充滿肉汁既牛肉片再加埋濃厚既水牛城芝士好滿足呀夾係裡面既黑松露醬味道亦唔會太搶令成個漢堡包既香味更加提升👍🏻下次再去一定會試埋classic既漢堡包😋加配既雙重芝士炸薯條好大份❣️薯條即叫即炸好香脆加埋超級香濃既芝士真係勁邪惡好正🤤配埋啤酒簡直係一流呀🍻✨雞肉羅勒青醬意粉都好好味😋羅勒青醬加埋香草既味道好香濃雞扒煎到外皮好香口而且肉質好嫩滑加埋車厘茄既酸味令成個意粉無咁膩加配既大大粒肉丸沾滿意式茄醬都好好味呀👍🏻
上環一間色彩繽紛既漢堡包小店

• 雙重芝士炸薯條
  • 雞肉羅勒青醬意粉
  • 意式肉丸
2022-07-17 25 瀏覽
身為牛魔王平時食burger一定簡牛~但我又一見到麻辣會心心眼😍呢到好多唔同嘅sets可以簡疫情嚴重買返屋企食最安全~麻辣雞漢堡係正嘅~個包拎到返屋企(路程30分鐘)都仲係好堅挺食落個頂都仲脆口麻辣味好香~雞排仲好juicy仲有新出嘅龍蝦汁大蝦意粉🦞食落有輕微嘅龍蝦味意粉🍝食落好有咬口蝦肉好彈牙~特色雞翼~跟set嘅~食落有少少辣味好惹味知道叫多幾隻有食唔停嘅衝動炸雞🍗都係跟set嘅~粉唔會厚醃得唔會好重味食晒都唔會有好膩嘅感覺
身為牛魔王平時食burger一定簡牛~
但我又一見到麻辣會心心眼😍

呢到好多唔同嘅sets可以簡
疫情嚴重買返屋企食最安全~

麻辣雞漢堡係正嘅~
個包拎到返屋企(路程30分鐘)都仲係好堅挺

炸雞🍗都係跟set嘅~粉唔會厚
醃得唔會好重味
食晒都唔會有好膩嘅感覺
2022-07-14 30 瀏覽
「抵食二人套餐🎉🥰」🤗🤗大家好 今日同大家分享一間很不錯的漢堡店,這間在上環的小店主打各式各樣的漢堡🍔,選擇和味道都很豐富,還有份量都好足!!🥰🥰 我地今次叫了雙人套餐,比較優惠,大家有機會要去試下!! 😆還有最近疫情好嚴重,大家要注意保重身體🥺🥺二人套餐 $178西冷黑松露水牛芝士漢堡 +$15這個漢堡出乎我們的意料!!首先他裡面有好幾大塊的西冷牛扒片,熟度剛剛好,肉汁飽滿,牛肉味很突出,裡面有些生菜搭配所以吃起來不會膩🥰上面是一層厚厚的芝士片,芝士味很濃厚,黑松露醬的味道可以吃到,但不會搶了牛扒和芝士的味道,所以整體吃起來一個不會過於油膩,而且也很飽腹🥰三重芝士通心粉芝士控的必點之選🔥🔥!!這個通心粉從裡到外都是滿滿的不同種類的芝士,首先通心粉上面是鹹鹹的煙肉粒和芝士粒,為了這個通心粉增加了新的風味和層層的口感🔥!!加上通心粉的醬汁是用奶油和芝士醬一起混合制成的,所以通心粉的醬汁也是充滿了濃稠的芝士醬汁,芝士香味四溢,整體感覺非常的creamy,每一口都像在咬著芝士🥰🥰小食拼盤這個小食拼盤的食物種類真的很豐富!!🤗我們打開的時候嚇了一跳,因為沒有想到這個價錢可以買到這麽大份!!😆😆

「抵食二人套餐🎉🥰」

二人套餐 $178

西冷黑松露水牛芝士漢堡 +$15

三重芝士通心粉

小食拼盤
這個小食拼盤的食物種類真的很豐富!!🤗我們打開的時候嚇了一跳,因為沒有想到這個價錢可以買到這麽大份!!😆😆首先裡面有薯條🍟,炸魚柳,炸雞翼還有日式炸雞🍗,有四種不同的選擇!!🤗小店是現點現炸的,所以拿上手的時候是熱氣騰騰的,隔著盒子都可以聞到炸物的香氣~🤣🤣 我很喜歡他裡面的薯條份量很足,吃了上面的漢堡和通心粉已經很飽,這個我們差點吃不完了!!🤣🤣

• 西冷黑松露水牛芝士漢堡
  • 三重芝士通心粉
2022-07-13 21 瀏覽
靜靜地食個包.中上環咁繁忙,有陣時坐喺餐廳入面望住啲人行嚟行去都幾chill🫢同埋呢度啲嘢食都幾親民價!.1️⃣神級龍蝦汁大蝦意粉($88)蒜蓉令啲意粉更加香,意粉煮得唔會太腍,大蝦都係彈牙大隻嘅🦐個汁原本expect係上次南丫島南島書蟲嗰種好濃,但嚟到好稀…可以試其他意粉會好啲.2️⃣經典牛肉芝士漢堡($72)要小心滴汁🤣條褲遭殃咗,生菜同蕃茄都好夠新鮮唔係霉dum 墮嗰啲,我expect呢個價錢嘅漢堡扒會再香啲再juicy啲!.3️⃣黑松露蛋黃醬薯條(+$26)好邪惡嘅醬!建議要撈勻佢先食,如果唔係未必夠點下面嘅薯條.4️⃣朱古力雪糕奶昔(+$25)好濃嘅朱古力味!同時口感亦都好滑,好decent嘅一杯飲品.性價比:🌕🌕🌕🌘🌑美味度:🌕🌕🌕🌘🌑獨特性:🌕🌕🌕🌘🌑.📍La Casa Burger & Pasta (文咸東街) (上環)🍔上環文咸東街2號地舖.@lacasaburgerhk #上環美食 #中環美食 #burger #smoothie #fries #香港好去處 #九龍好去處 #新界好去處 #性價比高 #香港美食指南 #852food #相機食先 #food #foodie #foodp
靜靜地食個包
1️⃣神級龍蝦汁大蝦意粉($88)
2️⃣經典牛肉芝士漢堡($72)
3️⃣黑松露蛋黃醬薯條(+$26)
好邪惡嘅醬!建議要撈勻佢先食,如果唔係未必夠點下面嘅薯條
4️⃣朱古力雪糕奶昔(+$25)
好濃嘅朱古力味!同時口感亦都好滑,好decent嘅一杯飲品
性價比:🌕🌕🌕🌘🌑
美味度:🌕🌕🌕🌘🌑
獨特性:🌕🌕🌕🌘🌑
🍔上環文咸東街2號地舖
@lacasaburgerhk #上環美食 #中環美食 #burger #smoothie #fries #香港好去處 #九龍好去處 #新界好去處 #性價比高 #香港美食指南 #852food #相機食先 #food #foodie #foodporn #foodiehk #hkfoodie #instafood #hongkong #hkfood #foodstagram #foodlover #食評 #食好西 #必食 #人氣美食 #香港美食
2022-07-13 16 瀏覽
去到店舖門口見到間舖黃色既外型幾顯眼,入面有少量堂食位,裝修都ok,都可以打下卡。我叫左個雞肉香草意粉配特色薯角連黑松露蛋黃醬,餐飲要左可樂。用app 有自取優惠,一共$78蚊,都唔算貴🤪意粉入面有勁多香草🌿,意粉口感夠晒彈牙,雞肉出奇地嫩,而且分量都唔少!一打開盒薯角,勁濃既黑松露味撲面而來💕個黑松露蛋黃醬係吱埋落薯角到,無另外用盒仔裝住,可能因為咁分量特別多,每一舊薯角都佈滿蛋黃醬😋😋😋食左半盒薯角同半碗意粉已經開始飽飽地~唔好睇佢好似好細盒,薯角分量多到女仔應該食唔晒,男仔食都夠飽阿!👍🏻

外賣自取
2022-07-11 20 瀏覽
好耐冇食Burger 啦!今日我地去左上環人氣小店食Burger。1點半到達,不用排隊直入,但到了2:00已經滿座了。餐廳裝潢以黃色為主調,好搶眼,走美式風格,內外都有霓虹燈做裝飾,好型格的傳統美式漢堡店,餐廳內位置不多,吧枱式的座位,但都算坐得不逼狹。餐廳主打多款特式Burger,Burger 口味創新,有西冷黑松露水牛芝士、炸魚泰式莎莎、烤雞四川麻辣漢堡等等,還有意粉、沙律、小食可以選擇。我地點了兩個Combo 套餐有漢堡/意粉+小食+飲品經典牛肉芝士漢堡漢堡一啖咬唔晒,麵包微微烘過,好軟熟,入面好足料,有好厚身的手打牛肉,牛味濃郁,口感Juicy,再加上酸瓜、洋蔥、生菜、蕃茄、半溶車打芝士、份量十足,非常滋味香蒜橄欖油意粉一上枱,香蒜味香到不得了,意粉火喉剛剛好,軟硬適中,意粉上鋪滿了蒜蓉,每一啖都食到充滿蒜香。炸薯條(雙重芝士)薯條好大份,即叫即炸,薯條上鋪滿了滿滿的芝士醬,好邪惡日式炸雞塊即叫即炸,雞塊好Juicy,不用點任何醬都已經好好食。朱古力奶昔超鐘意以到既朱古力奶昔,最緊要入面係冇沙冰,奶味和朱古力比例剛剛好,奶味香濃,還突出到朱古力的味道,食完Burger,再嘆返杯

我地點了兩個Combo 套餐
有漢堡/意粉+小食+飲品

經典牛肉芝士漢堡

香蒜橄欖油意粉

炸薯條(雙重芝士)
薯條好大份,即叫即炸,薯條上鋪滿了滿滿的芝士醬,好邪惡

日式炸雞
即叫即炸,雞塊好Juicy,不用點任何醬都已經好好食。

朱古力奶昔
超鐘意以到既朱古力奶昔,最緊要入面係冇沙冰,奶味和朱古力比例剛剛好,奶味香濃,還突出到朱古力的味道,食完Burger,再嘆返杯冰凍奶昔,真係超爽。