餐廳: Jashan Celebrating Indian Cuisine
資訊:

2024-01-07 801 瀏覽
用餐日期:2024/01/04可用餐時段:12:00-14:30,2小時30分鐘用餐費用(每人):$148+1餐廳環境:環境整潔乾淨 冷氣足 室內裝修較同類型印度餐廳華麗 檯與檯之間闊落 坐得舒服 服務:服務員服務有禮貌態度好 收碟及時 食物及時refill 沙律:有2款沙律菜+1款脆片+4款醬汁 沙律菜新鮮味道好 脆片夠薄脆 醬汁白/黑/綠的都味道好 橙色辣醬汁偏咸不推薦 小食:有2款任叫任食小食-Dosa多薩薄餅+Naan烤餅 2款中推薦Dora 1-Dosa多薩薄餅:多薩是南印度的一種餅 用豆和米混合麵糊製成 米漿倒入平面的鍋子上 再用一根T字型的工具 將米漿快速的畫圓 攤成薄薄的一圈 等米漿逐漸變成棕色時 放些加了印度香料調味的馬鈴薯泥在裡面 最後將整個餅剷起成圓柱形或是三角形 這家的Dora做得正宗皮簿香脆 入面的馬鈴薯泥香滑 配有椰絲醬和橙色的辣醬 椰絲醬放在這熱辣辣薄餅上一起食味道超好 這是我唯一再重叫的小食 超推薦2-Naan烤餅:這是印度餐食中常見的主食 烤餅不乾硬夠稔味道正常 適合和咖喱一齊食 推薦烤炸物:有4款(蔬菜咖喱角 蔬菜丸 烤雞肉塊 炸魚塊) 炸魚偏稔不
用餐日期:2024/01/04
可用餐時段:12:00-14:30,2小時30分鐘
用餐費用(每人):$148+1

烤炸物:有4款(蔬菜咖喱角 蔬菜丸 烤雞肉塊 炸魚塊) 炸魚偏稔不鬆脆 炸蔬菜丸咖喱角少少辣味道不錯 烤雞肉塊香料足不乾肉質嫩滑 如炸魚可做得外脆內軟更好
熱食:有2款飯(印度香米飯 番紅花黃飯)+6款咖哩(小茄子 黃扁豆 法邊豆薯仔 菠菜芝士 雜錦海鮮 牛油雞肉) 試了黃飯口感偏硬不推薦 這家的咖喱都不會過辣 牛油雞味道香濃雞肉夠稔 其他咖喱傳統好味 熱食如有魚肉羊肉選擇更好

甜品:有2款 一款印式炸奶球配糖漿 另一款似芒果汁浸住的糕點 2款都味道好但偏甜 如減甜些更好
水果:有一款西瓜 味道正常鮮甜

飲品:有提供水+1款自選 自選飲品有多款可選 選了Masala tea 茶味道香濃 這茶如是飯後才送上會更好 推薦

總結:今天有事要去中環 經過大館時發現此印度餐廳有提供自助午餐便來一試 這家環境整體整潔舒適 服務員告知餐廳中午自助餐是12-14:30 星期一至六$148+1 星期日$168+1 服務員服務態度好 一至六價錢在中環區合理 Dosa薄餅小食超好食 咖哩傳統味道好 masala tea好味 自助餐時間長可輕鬆進食 如自助餐一至日都是$148+1 有多些魚肉羊肉提供 masala tea飯後才提供更好 是值得推薦的印度自助餐餐廳
加分處:這家餐廳的裝飾擺設用餐的餐具餐巾等都比正常的西式/印式餐廳華美有誠意 用餐期間老闆職員都很友善地給每個客人介紹自助區食物 在自助區也會主動提供餐碟給客人使用 用餐期間也會主動問客人餐飲味道評價和是否要重叫小食 是餐廳環境服務加分之處

餐廳和自助區圖片:

2024-01-04
$162.8 (午餐)
佢個裝修真係好貴氣優雅,入去嘅時候真係有種身在印度嘅感覺。而且佢個餐廳嘅氣氛都好舒服,有種放鬆嘅感覺。佢嘅菜式真係好豐富,每樣都好好味!我最中意佢嘅印度脆球,脆脆嘅外皮加上特別調味嘅汁,真係一流!另外,佢嘅印度烤雞都好出色,肉質鮮嫩多汁,烤得恰到好處。同埋佢嘅印度沙律,新鮮嘅蔬菜同埋特別嘅印度香料,真係好開胃!佢嘅咖喱牛油雞同埋咖喱蝦。兩款菜式都好香濃,咖喱嘅味道好濃郁,令人回味無窮。而且佢嘅牛油雞好嫩好滑,每一口都好入味。蝦仁嘅質感好好,咬落去好彈牙,真係令人驚艷!佢嘅菠菜芝士同埋蒜蓉薄餅都好好味,菠菜芝士滑嫩,蒜蓉薄餅香脆可口。加埋佢嘅印度米飯,真係一餐完美嘅搭配!

母親節同媽媽一齊去dinner! 帶左佢去中環出名既印度餐廳~ 前菜我哋叫咗咖喱角,印度沙律,印度特色脆波波同埋烤雞~ 非常特別和美味!印度特色脆波波係以小酒杯承載,脆波波同小酒杯嘅綠色調味汁係分開的,我哋可以自己將調味汁倒落去脆波波到,非常之有儀式感嘅體驗!印度烤雞真係非常之滑,加埋檸檬一齊食真係好好味!咖喱角配咗兩個唔同嘅醬汁有一個好似紅棗嘅橙汁另一個就係綠色嘅薄荷醬汁兩樣都好好味!不得不提超級特別嘅印度沙律佢食落去係菜嘅感覺,但係又有少少麥片嘅口感非常之健康!我哋仲食咗咖喱蝦牛油雞同埋菠菜芝士全部都好好食印度飯同埋Naan非常之match!絕對就係印度餐嘅天花板!非常之美味,全部職員都好Nice!印度嘅Gelato!
前菜我哋叫咗咖喱角,印度沙律,
印度特色脆波波同埋烤雞~
非常特別和美味!

印度嘅Gelato!
2024-04-28 26 瀏覽
印度主题嘅自助餐都几少见,午市316两位。装修都几靓,好阔绰,有高级餐厅嘅feel😃最钟意食呢个印度煎饼,有一阵好香嘅黄油味,点咖喱食超正。水果都好新鲜超甜。我觉得系值返价位嘅
印度主题嘅自助餐都几少见,午市316两位。
装修都几靓,好阔绰,有高级餐厅嘅feel😃
我觉得系值返价位嘅
Jashan Celebrating Indian Cuisine (中環)中環蘇豪荷李活道23號金珀苑1樓味道指數:⭐⭐⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐環境指數:⭐⭐⭐⭐服務指數:⭐⭐⭐⭐食物推介:午市自助餐 $148,另加一服務費印度咖哩:自助餐提供的咖喱有六款之多,包括Dal Palak、Kadhai Paneer、Butter Chicken、Gobi Mutter、Keema Aloo、Mushroom Chana Masala等,各有特色,我最喜愛的是 Butter Chicken (奶油咖哩雞),雞肉經過特殊的調味和煮熟,口感鮮嫩多汁,奶油咖哩醬汁綿密香濃,每一口都充滿了濃厚而迷人的印度風味!😄😄😄印度小食:餐廳亦提供多款美味印度小食,包括 Baigani、Minty Veggie Roll、Fried Fish及Chicken Tikka等,其中的Fried Fish (炸魚)及Chicken Tikka (烤雞肉塊)尤其有水準,炸魚及烤雞外皮酥脆金黃,內部魚肉及雞肉鮮嫩多汁,每一口咬下都能感受到酥脆的口感,還有魚肉和雞肉的鮮美,令人愉悅!👍👍👍其他美食:自助餐還提供其他印度

中環蘇豪荷李活道23號金珀苑1樓

味道指數:⭐⭐⭐⭐⭐
抵食指數:⭐⭐⭐⭐⭐

環境指數:⭐⭐⭐⭐

服務指數:⭐⭐⭐⭐

食物推介:午市自助餐 $148,另加一服務費

其他美食:自助餐還提供其他印度美食,如印度脆球、印度炒飯、印度烤餅、香料煎捲餅等。印度脆球炸得酥脆,注入綠色酸味湯汁後開胃又滋味;印度炒飯口感鬆軟而不黏,混入香料後散發出陣陣香氣;印度烤餅外皮金黃酥脆而內部鬆軟,點咖哩食味道一流;香料煎捲餅煎至脆卜卜,內餡的口感豐富!😍😍😍
2024-04-11 61 瀏覽
呢間係香港少數有自助餐嘅印度餐廳。前菜、主食、甜品都一應俱全,口味仲好正宗。自助餐會包每人一杯飲品,可以揀lassi。當日嘅食客以香港人為主,餐廳員工嘅英文都非常之好。✨Pani puri呢款係印度出名嘅街頭美食,佢係用脆球盛起汁水。感覺上主要係青檸嗰種酸味,好易入口,開胃油清新。雖然平時食開嘅汁水係橙紅色,但係原來呢款青綠色嘅版本味道都係一樣。✨Samosa飽滿嘅咖喱角賣相吸引,咬開係粉腍嘅薯仔同埋其他蔬菜,咖哩味道非常香。不過佢比較飽肚,食自助餐嘅話唔建議食太多🤣。✨Chicken tikka喺唔同嘅印度餐廳食過,呢度嘅烤雞比較軟熟同埋多肉汁,一食就知係雞髀肉。✨Goan fish curry呢款咖喱味道溫和,最特別之處係佢嘅芫荽味道特別濃郁,適合每一個芫荽控🤣。✨Palak paneer呢度嘅菠菜咖喱係正宗印度餐廳嘅水準,幼滑香濃。佢嘅芝士偏向淡,比較易入口。✨Butter chicken質地特別幼滑,有微微蕃茄酸味幾開胃。雞肉同chicken tikka都係咁嫩滑。✨Delhi golgappa shot脆脆麵加埋羅望子醬、薄荷醬、乳酪,仲有新鮮嘅番石榴肉做點綴。望落去一大堆醬

✨Pani puri

✨Samosa

✨Chicken tikka

✨Goan fish curry

✨Palak paneer

✨Butter chicken

✨Delhi golgappa shot
脆脆麵加埋羅望子醬、薄荷醬、乳酪,仲有新鮮嘅番石榴肉做點綴。望落去一大堆醬,但係食落去清新到不得了,微微酸好解膩。

✨Dosa
薄餅一邊係脆一邊係鬆軟,本身味道甜甜地,夾住用咖喱煮過嘅薯仔,唔使蘸汁都夠味。

✨Garlic naan
口感鬆軟,蒜香唔算重。我鍾意佢有少少油份嘅濕潤。

✨Biryani
有少少香料味嘅印度米飯,配咖喱食就最啱。

2024-04-08 69 瀏覽
我和朋友是第一次吃印度版自助,✨妥妥的西餐氛圍,圓桌上的吊燈也好吸睛,拍照好好看!我們坐在窗邊吃,💖也非常寫意。印度蔬菜,😙燜飯有淡淡的香味,不用蘸醬也好吃。咖喱配香油餅,咖喱味很濃,香油餅有嚼勁。甜品湯丸子,🤓帶有糖漿,很甜蜜。重點來了,這裡的芒果酸奶🥳絕對是我喝過的最正宗,最好喝的!香濃的奶香與芒果的完美結合,🥭每一口都讓人陶醉。店員現場製作,喜歡印度奶昔的朋友,千萬不能錯過它!😉😉

2024-04-06 64 瀏覽
Jashan Celebrating Indian Cuisine (中環)中環蘇豪荷李活道23號金珀苑1樓1. Golgappa Shots: 這道菜以薄荷、酸梅和新鮮石榴製成,是一個非常有趣的開胃菜。酸澀的酸梅、清新的薄荷和甜美的石榴結合在一起,味道鮮美,讓人意猶未盡。2. Lassi: 這是一款使用新鮮優格和芒果製成的飲品,可以選擇甜味或咸味。無論是甜味還是咸味,都能夠為整餐帶來清涼的口感,非常適合印度菜的辛辣口味。3. Crispy Kale Chaat: 這道菜以新鮮的綠色羽衣甘藍裹上特製的麵糊炸成脆脆的,配以Chaam Masala、酸梅醬和薄荷醬。搭配脆脆的馬鈴薯餅,口感豐富多樣,味道酸甜辣香,絕對是一道令人驚艷的開胃菜。4. Samosa: 這是一款傳統的印度點心,內餡由馬鈴薯和豌豆組成。外皮酥脆,內餡香氣四溢,每一口都能感受到濃郁的印度香料風味。5. Chicken Tikka: 這道菜是來自印度心臟地帶的秘密食譜,將雞肉切塊與特製的香料醃料一起烤製而成。雞肉鮮嫩多汁,香味濃郁,是肉食愛好者必點的佳餚。6. Goan Fish Curry: 這道菜以新鮮的鯖魚煮製而成
中環蘇豪荷李活道23號金珀苑1樓

6. Goan Fish Curry: 這道菜以新鮮的鯖魚煮製而成,搭配紅辣椒和椰奶烹飪而成的咖喱。鯖魚肉質鮮嫩,咖喱味道濃郁而香濃,非常適合搭配飯或餐包享用。

7. Palak Paneer: 這道菜源自旁遮普地區的鄉村美食,將乳酪與菠菜醬一起燉煮,最後用醃製的薑片作為點綴。乳酪柔軟滑嫩,菠菜醬鮮美豐富,酸甜的薑片提供了額外的層次感。

8. Butter Chicken Old Delhi Style: 這道菜是為了向印度獨立前的時代致敬而創作的。嫩滑的雞肉片浸泡在濃郁的奶油咖喱醬中,口味鮮美豐富,與炸餅或飯一起享用更佳。

9. KashmirSaffron Pulao: 這道菜以印度產的長粒香米與克什米爾藏紅花和香料一起烹煮而成。香氣撲鼻而來,米飯口感鬆軟,藏紅花賦予了菜餚獨特的黃色和芳香。

10. Garlic Naan: 這是一種傳統的印度麵包,添加了大蒜和香料,烘烤至酥脆。麵包外層金黃酥脆,內部柔軟,搭配其他菜餚一起享用,能夠增添豐富的口感和味道。
2024-04-05 49 瀏覽
在香港自助餐選擇非常多,倒如酒店buffet、打邊爐、燒肉、日式放題、中式點心等等,印度自助餐相對少有,今次就在中環大館對面的 Jashan Indian Cuisine 發現性價比極高的lunch buffet,由12:00至2:30供應,包括每人一客前菜Dosa和小食Pani Puri,自選一杯飲品,自助吧提供的冷盤、沙律、炸物、咖哩熱葷、甜品都是無限量任食,還可任點Garlic Naan,價錢每位只需$148,非常經濟實惠,內裡環境寬敞,甚有空間感,環境佈置典雅,裝潢和一般印度菜餐廳的強烈民族風完全不一樣,採用落地玻璃設計,中午時份能透進自然光,窗外正是中環大館歷史建築物。圓形中空的Pani Puri脆米球是印度常見的街頭小吃,size 有如乒乓球的大小,外層金黃鬆脆,內藏已混了香料的鷹嘴豆薯泥,緩緩倒下酸酸辣辣的綠色醬汁,放進嘴裏一口咬破,即時令人胃口一醒,可以作為開胃前菜,Dosa薄餅是南印度素食「名物」,將米漿快速的畫圓、攤成薄薄的一圈,等米漿逐漸變成棕色時,放入加了印度香料調味的薯泥作為內餡,迷你版Dosa由印度廚師即場製作,餅皮入口薄脆,拌以番茄洋蔥馬沙拉醬和椰子Ch

Delhi  Golgappa  Shots

Dosa薄餅是南印度素食「名物」,將米漿快速的畫圓、攤成薄薄的一圈,等米漿逐漸變成棕色時,放入加了印度香料調味的薯泥作為內餡,迷你版Dosa由印度廚師即場製作,餅皮入口薄脆,拌以番茄洋蔥馬沙拉醬和椰子Chutney沾醬同吃,自助餐來說份量剛好,不怕吃得太飽肚。
Masala  Dosa

自助吧食品源源不絕地供應,refill 速度亦夠快,熱葷區有六款咖哩,包括牛油雞 Butter Chicken、芝士菠菜 Lassoni Palak Paneer、肉醬咖喱薯仔 Aloo Keema、咖喱炒雜菜Kadai Vegetable、蘑菇咖哩 Mushroom Matar Masala和豆蓉咖喱 Dhaba Wali Dal。Butter Chicken是印度菜經典之選,由於咖喱已跟牛油調和,質地濃稠順滑,雞肉煮得入味,帶有微妙的異國香料風味,溫潤醇厚而不過分辛辣。Palak Paneer菠菜泥煮得細緻軟滑,而又保留一點纖維感,清新微辣,Paneer是不經發酵芝士,遇熱也不會融化,口感濕潤軟嫩滲出天然奶香。
濃郁的咖哩醬汁五味紛陳,突顯辣味上的多重層次感,可配印度香米Basmati Rice和番紅花黃飯Saffron Pulao Rice兩款印度米飯。
Butter  Chicken

品嚐印度菜又怎能缺少烤餅,無限量任點的Garlic Naan即叫即製,撕下一片烤餅,蘸上咖喱汁,豪邁地一手放進口內。
Garlic Naan

烤焗炸物總共有四款:鐵板無骨燒雞Chicken Tikka、咖喱炸魚Mix Seafood Starter、炸青豆蓉餅Green Peas Tikki和咖喱炸椰菜花Gobi。Chicken Tikka雞肉烤成搶眼奪目的鮮明橙紅色,香料味道濃烈,Mix Seafood Starter炸魚外脆內軟,小圓餅形狀的Green Peas Tikki 口感結實綿密。
Chicken Tikka

冷盤沙律可沾上不同印度特色醬汁,隨個人喜好自行混搭沙律款式,Aloo Chaat 以薯仔混合酸甜乳酪、薄荷醬、鷹嘴豆、脆片等,清酸醒胃,讓素食變得絕不單調。
Aloo Chaat

還可任吃兩款印度傳統甜品,例如玫瑰蜜炸奶球Gulab jamun 和椰子糕Coconut Burfi,另有新鮮西瓜水果供應,
Gulab Jamun

附送的飲品點了原味和芒果味Lassi,奶昔濃厚細滑,酸爽怡人的香氣有助消滯解辣。
Mango  Lassi
2024-04-04
Butter  Chicken
Garlic Naan
Chicken Tikka
Mango  Lassi
2024-04-03 49 瀏覽
當晚有Dinner Special Set Menu,😙更加可以一次過試唔同Starters,😉好適合兩個人嚟撐檯腳。傳統嘅Pani Poori Delhi街頭小食,配上Veggie Samosa,常用作開胃菜,是油炸肉餡小點,裡面塞滿了芳香品種、🥬蔬菜和🥔新鮮土豆。一款清脆的糖皮,內部多汁,輕輕一咬,味蕾會爆發出各種風味。Main Course: Butter Chicken 🐤Chef Signature Dish是印度最典型的菜餚,雞肉好嫩滑。

2024-02-26 157 瀏覽
美味食物,有面向大館的景觀,服務殷勤,這自助式午餐價格在中環可謂相宜。大致上都很美味。切細片的papadum,烤雞塊及奉上的dosa等尤其令人回味。這次美中不足是pulao的米飯略硬,但白飯又OK。
這次美中不足是pulao的米飯略硬,但白飯又OK。
2024-02-21
  • 薯仔班戟餅
2023-12-31 294 瀏覽
去咗間大氣港達的印度餐廳,食物講真係正到喊出嚟!👌 先講下個Delhi Golgappa Shots,放喺眼前已經係閃閃發亮,攞起嗰粒脆波,倒入mint shots後一口氣食落去,個味道嘅層次簡直淋漓盡致,係味蕾上嗰種鮮明嘅起伏,幾得意!再來個Butter Chicken Old Delhi Style,啲牛油雞滑到入無,咖哩嘅味道甘香得黎又唔膩口,份量夠晒住又好夾飯,你話好唔好!而家傳統係Hong Kong呢度嘅Samosa就賣相滿分,外皮炸得金黃香脆,配搭嘅薯仔豆蓉又夠味,鹹香嘅感覺真係正!然後落場嗰碟Tandoori Chicken Tikka,呢個餸啊,食落去啲辣味啱啱好,又唔會搶咗雞嘅香味;肉質雞塊烤得嫩滑多汁,食到我停唔到口!其實你唔使食得太雅緻,就能夠享受到喺街坊巷尾感受到嘅一星味道。今晚嘅發現,真係夠晒味,我打算下次再嚟過!🚀💥🎉

2023-09-17 339 瀏覽
去中環大館前,去對面食個印度sunday brunch先,入到餐廳未夠12:00完全冇客人,環境又夠舒適,職員又用心服務客人,sunday brunch只係$168包埋一杯飲品前菜:沙律夠新鮮,印度薄脆配乳酪醬,薄荷醬更清新小食:每位客人會獲俸上一份由廚師即造嘅dosa,dosa係薄餅包住薯仔餡幾好味,pani puri薄脆球配薄荷水酸酸地又開胃印度燒烤食物/炸物: chicken tikka雞肉燒烤味濃又夠肉汁,炸魚味道唔錯但魚肉較散,菠菜芝士餅兩者味道幾夾印度咖喱:butter chicken牛油雞肉夠滑醬汁唔會太辣,lamb curry咖喱羊肉唔太羶羊肉味濃羊肉腍番少少仲好,黑扁豆咖喱同黄咖喱蔬菜批幾惹味,以上幾款咖喱配埋印度米飯,garlic naan印度烤餅一切食仲正餐飲叫左杯mango lassi解下d油膩sunday brunch埋單$168加一可以食匀全部印度小食,印度咖喱,相當超值!食飽後去大館走一圈…

前菜:沙律夠新鮮,印度薄脆配乳酪醬,薄荷醬更清新
餐飲叫左杯mango lassi解下d油膩
食飽後去大館走一圈…
2023-09-17
2023-08-14 272 瀏覽
第一次食印度菜自助餐!位於中環的Jashan Celebrating Indian Cuisine ,座落中環大館對面,推出Brunch Buffet,價錢相宜,只是$148!餐廳環境極具印度特色!除了自助吧之外,$148自助餐包含1杯特色飲品,任點Garlic Naan,前菜和小食!抵食!🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍃 前菜(Aloo Chaat、Dosa)前菜有兩款!Aloo Chaat以薄荷咖哩醬、酸甜乳酪、馬鈴薯、羅望子醬、脆米等等製成,整體酸甜有口感;迷你Dosa,薄煎餅之中,夾入咖哩薯仔餡,食落好酥脆!🍃 小食(Delhi colgappa shots)賣相很吸引! 食法是將杯中的醬汁倒汁入脆球,入口有爆汁效果 ,集鹹、酸、辣、脆於一身,打開胃口!🍃 炸物(四款)Vegetable Cutlet 、Assorted Pakora 、Chicken Tikka、Fried fish最有特色的要數Vegetable Cutlet,配上印度咖哩香料,十分香脆;另外一款Chicken Tikka也很受歡迎,鐵板燒雞,乾身但不老!🍃 六款咖哩Butter chicken、Jeera Al
第一次食印度菜自助餐!位於中環的

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🍃 前菜(Aloo Chaat、Dosa)

🍃 小食(Delhi colgappa shots)

🍃 炸物(四款)

🍃 六款咖哩
Butter chicken、Jeera Aloo 、Corn Palak、Prawn Curry、lamb curry、菠菜芝士等等
到了我最喜歡的咖哩環節!選擇也不少呢!
最惹味的要數羊肉咖哩,味道濃郁而不羶;
butter chicken 也不錯,咖哩跟牛油的配搭質
濃稠且滑溜!奶香滿滿;菠菜芝士,菠菜夠creamy入面仲混有濃香芝士粒粒,好正宗!

[ Jashan Celebrating Indian Cuisine ]今日約埋朋友嚟中環食印度菜,呢間餐廳午市主打Lunch buffet,價錢相當抵食。✿ Mega lunch buffet $148/位 供應時間12:00-14:00每人會有2款特色小食及1杯飲品,而Naan 有3款口味,包括原味、牛油、蒜蓉味,仲可以無限order👍🏻👍🏻。特色小食✿ Sunday special Pani Puri 呢道菜食法係將特制薄荷汁倒入脆波波裡面,薄荷汁味道酸酸的,食印度菜必食之選。✿ Indian Pancake即點即製,Pancake做得皮簿香脆,隨碟有椰絲醫&特製嘅辣醬,配搭起嚟好香口🤪🤪。✿ 冷盤🥗🥗冷盤有唔少沙律菜選擇,款款新鮮。另外有脆片同唔少醬汁選擇🫙。✿ 熱食有牛油雞🧈🐔、印度菠菜芝士咖喱口味,醬汁調配剛好,唔會太辣。✿ 炸物炸物主要有咖喱酥、香料烤雞🥘、炸魚🐟、炸蔬菜丸。炸蔬菜丸少少辣🌶️,好惹味;烤肉好重香料味,烤得肉質嫩滑。總結🫦餐廳由印度人主理,味道夠哂正宗,而且餐廳裝修都走印度風,都幾啱打卡。想試印度菜呢間都係唔錯既選擇。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

✿ Mega lunch buffet $148/位
供應時間12:00-14:00