2024-02-24 64 瀏覽
久不久都會幫襯呢間小店,不過次次都掛住食唔記得影相,今次終於記得啦😂鮨戶.極 係每次必會食既壽司拼盤,每件壽司都係我鍾意食😋,另外再散叫咗啲壽司,海膽鮮甜,蟹膏拼蟹肉軍艦都係最近呢幾次必定會食。因為有小朋友,所以再叫咗啲熟壽司,仲有章魚燒,小朋友每一次都指定要食。三文魚刺身,厚切,而且非常新鮮肥美😋今次第一次叫鮨戶丼,有驚喜喎,足料好食,而且都好多飯😋。總結:呢間小店用既食材好新鮮,而且好足料,一啲都唔hea,睇得出師傅們用心製作,我哋一家會繼續支持🥰!

三文魚刺身,厚切,而且非常新鮮肥美😋
今次第一次叫鮨戶丼,有驚喜喎,足料好食,而且都好多飯😋。

鮨戶·極
  • 章魚燒
  • 吉列炸蝦卷
  • 鮨戶.極
2023-05-31 189 瀏覽
又係食外賣壽司嘅日子,今次食鮨戶極度推介呢個,炸玉子鰻魚壽司入面係玉子鰻魚壽司,炸到好似軟殼蟹嗰啲炸粉咁樣,之後加咗好多肉鬆、蟹子同紫菜咁,勁好食,$38有5件!!極唔推介呢個角切魚生飯勁少魚生之餘,入面全部都係青瓜、蛋、蘿蔔、酸薑同埋個飯係超酸 。。。。。$28/2隻,貴咗少少,但真係似食居酒屋芝麻雞翼,外賣送到過嚟算係咁三文魚手卷$19,幾抵食,嚿三文魚都算厚切玉子壽司蟹柳壽司每件九蚊,都係個飯超酸
又係食外賣壽司嘅日子,今次食鮨戶

炸玉子鰻魚壽司

極度推介呢個,炸玉子鰻魚壽司

角切魚生飯

極唔推介呢個角切魚生飯

三文魚手卷$19,幾抵食,嚿三文魚都算厚切

玉子壽司蟹柳壽司每件九蚊,都係個飯超酸

炸玉子鰻魚壽司
盈豐新開左間外賣壽司店🤪今次終於有機會試吓😚我哋兩個人叫咗牛油果軟殼蟹卷、炸蝦卷、三文魚腩壽司、花之戀等等 夾埋都只係$212😍外賣壽司款式好多,好抵食 重點係個質素我覺得真係唔差 係好好味😍啲魚生食得出係好新鮮 啲食材都唔係Hea你 唯一有少少美中不足係我覺得個芝士蟹籽壽司嗰調味麻麻哋 有啲過咸🤣🤣🥲🥲而且服務態度良好👍🏻如果係呢一頭附近差唔多價錢嘅壽司嚟講 我覺得呢一間可以拎第一名添😚希望佢生意好啲,可以keep住做啦🤤