問咗半個月 終於有紫菜肉鬆雞蛋仔其實冇嗰樣嘢嘅話 就唔該餐牌貼住冇啦唔洗下下走去問今日問過終於有就買啦見作即整 等咗大約5分鐘倒終於到我no. 音迫不及待隨手摵咗邊邊幾粒食竟然一啲咗多多嘅紫菜肉鬆都冇 係冇 完全冇我凸真係心裏講粗口我再細心研究之下我發覺 30粒^嘅雞蛋只係得中間範圍大約10粒以內 係有所謂嘅紫菜肉鬆賣35蚊嘅貴價唔緊要但!買到返離 比咁嘅內容我完全感覺係呃秤囉!即係比喻 買3個蘋果 有2個都係爛嘅 咁嘅感覺囉冇嘅 冇下次囉!!!食完邊邊幾粒再望望個底

問咗半個月 終於有紫菜肉鬆雞蛋仔
我再細心研究之下我發覺 30粒^嘅雞蛋
只係得中間範圍大約10粒以內 係有所謂嘅紫菜肉鬆
賣35蚊嘅貴價唔緊要
但!買到返離 比咁嘅內容我
完全感覺係呃秤囉!
即係比喻 買3個蘋果 有2個都係爛嘅 咁嘅感覺囉
冇嘅 冇下次囉!!!

食完邊邊幾粒再望望個底
2024-04-02 56 瀏覽
之前經過見到有生優惠就去買下想試試佢,但係買個陣聽到有個銀色短頭髮個阿姐係到鬧員工,仲要冇睇到我,佢講嘢我都覺得有少少難聽,見到入面D環境又唔係特別好 ,跟住我就走左。睇緊餐牌個陣見到佢啲鮮牛乳奶茶都唔似丸作 share tea 一樣用鮮奶,見到好似用惠康唔洗放雪櫃個D全脂牛奶,之前個朋友買過咩鴨咩鮮牛乳,佢話難飲過藥水味果汁,都係唔貪呢啲小便宜去買啲咁難飲嘅嘢,去返丸作呢啲真材實料嘅店安心少少。(ps 見到啲見工大部份都係女仔,同埋睇個阿姐似係老闆娘 啲員工真係有啲可憐)

2024-02-13 110 瀏覽
Order 左蜜香桃山烏龍茶,俾漏左寒天晶球😒😒😒我以為佢會轉過杯加番晶球俾我,點知我見到佢哋用手指整開膠面加番晶球落去🤢🤢🤢,極度唔衛生,成個觀感極差,😡😡😡唔會再幫襯

2024-02-13
5 分鐘 (外賣自取)
夜晚去買杯霸王桶飲,明顯少左上面一層,望住我張學生證勁耐,好似覺得我呃佢咁大專生都係學生掛唔洗咁對我啊?同埋好淡,又唔係話好平,無下次真心…體驗唔好,個女人唔知係咪老闆娘,個樣又西
大專生都係學生掛
外賣自取
2023-12-20 137 瀏覽
最近鍾意咗大熱嘅手打檸檬茶,見到大圍開咗間新店,一於試吓。落單時冇叫走糖少冰,諗住完味飲,沖茶嘅姐姐,掛住傾偈,唔記得咗落糖,難飲到嘔🤢睇返個標籤都係冇寫走糖,可惜已經返到屋企,冇得退貨,失望失望,失望失望……………………………………………………………………………….
最近鍾意咗大熱嘅手打檸檬茶,見到大圍開咗間新店,一於試吓。
外賣自取
2023-11-19 141 瀏覽
想買杯嘢飲 路過見到呢一間 咁就望吓先 好少手打檸檬茶係女仔員工 覺得佢哋都幾辛苦🥲喺度揼揼揼 本身諗住揀一個鴨屎香檸檬茶 但係跟住見到呢一個蜜香桃山烏龍茶 諗住清清地試吓 應該唔會差就揀咗呢一個 點知嚟到見到點解咁似綠茶嘅 未見過烏龍茶係呢個顏色 而且小冰份量仲多過普通其他店舖嘅普通冰🥹 咁飲落去完全係綠茶嚟嘅,可能我少見 桃味應該只係加桃漿 如果加少少桃肉落去應該加分好多 增加口感 總括嚟講如果想飲好清好清嘅茶就可以飲嘅總知 呢杯嘢我飲落大為失望😫😫😫
想買杯嘢飲 路過見到呢一間
咁就望吓先

好少手打檸檬茶係女仔員工 覺得佢哋都幾辛苦🥲喺度揼揼揼

本身諗住揀一個鴨屎香檸檬茶
就揀咗呢一個

咁飲落去完全係綠茶嚟嘅,可能我少見

總括嚟講如果想飲好清好清嘅茶就可以飲嘅

總知 呢杯嘢我飲落大為失望😫😫😫

手打檸檬茶飲店開到周圍都有,終於開到來大圍啦!由一開業已經日日排長龍。在收銀處可以直接見到水吧製作過程,一個負責切檸檬片,幾個負責"鐘"檸檬。因為是手打檸檬的關係,次次經過都聞到好清香檸檬味道,次次都會買返杯。手打檸檬茶飲好唔好飲,除了茶底要掂,仲要檸檬打出味道來。見到店員拎住支白色棒起勢"鐘"落 d 檸檬到,杯杯都坐底有廿幾下,手臂練到有老鼠仔,杯杯都無 hea do,"鐘"到檸檬肉都甩曬出黎,充滿勞動力,辛苦錢來的茶飲可以自選糖度和要求少冰前後後都試咗 3 款3 款都冇伏 提子檸檬霸王桶 🍇提子味濃飲品裏面真係有提子肉,皮連肉一併"鐘"爛一路飲,都一路食到提子肉btw 霸王桶份量超多, 2 人 share 都有多打邊爐的話可以一兩霸王桶,同屋企人 share鴨屎香檸檬茶 🍋 鴨屎香是一種茶葉來的,茶香濃郁配香水檸檬好夾,飲完個口好回甘除了平時飲的檸檬紅茶,宜家有其他選擇啦手打苦瓜檸檬茶 🥒新鮮苦瓜切到細細粒每一啖都有苦瓜的草青味,仲可以食埋 d 肉原來苦瓜和檸檬都夾得來

茶飲可以自選糖度和要求少冰
前後後都試咗 3 款
3 款都冇伏

提子檸檬霸王桶 🍇
提子味濃
飲品裏面真係有提子肉,皮連肉一併"鐘"爛
一路飲,都一路食到提子肉
btw 霸王桶份量超多, 2 人 share 都有多
打邊爐的話可以一兩霸王桶,同屋企人 share

鴨屎香檸檬茶 🍋
鴨屎香是一種茶葉來的,茶香濃郁
配香水檸檬好夾,飲完個口好回甘
除了平時飲的檸檬紅茶,宜家有其他選擇啦

鴨屎香檸檬茶

手打苦瓜檸檬茶 🥒
新鮮苦瓜切到細細粒
每一啖都有苦瓜的草青味,仲可以食埋 d 肉
原來苦瓜和檸檬都夾得來

手打苦瓜檸檬茶