2023-05-20 34 瀏覽
難得去有小泰國之稱嘅九龍城 緊係要食泰國菜先得!今次就隨意走左入一間泰國菜館試下ʕ •ᴥ•ʔ泰式生菜包(豬肉) $68生菜包可以揀牛肉豬肉同雞肉 我地揀左豬肉🫶🏼豬肉碎好夠味 而且對於唔食得辣嘅我黎講都有啲辣 不過建議生菜可以俾多少少 因為食哂生菜啲肉碎都未食哂🤣蒜蓉包 $30同一般蒜蓉包用嘅法包有少少唔同 不過都好香脆雖然好脆 但係蒜味唔係好夠 可以落多少少蒜蓉🙈泰式燒豬頸肉 $82豬頸肉炭燒過好香口 食落邊邊位嘅皮仲有少少脆口泰式馬拉盞通菜 $58不過不失 但份量都算多泰式蝦炒飯 $60蝦炒飯方面 味道有少少清淡 覺得可以落多少少調味料🤏🏼乾炒金邊河粉 $58覺得份量可以多少少 味道方面偏淡味 有淡淡嘅甜味 仲有好香嘅花生醬味 面頭仲有少少花生碎增加左口感🥜冬蔭功湯(小) $75冬蔭功湯好大碗 雖然只係叫左細嘅 但係都好大碗而且好足料!好抵飲!泰式辣椒檸檬烏頭 $198 \ \ 🐟🌶️🍋 / /呢個烏頭簡直係成餐飯嘅mvp!!呢個係微辣就算平時唔係好食得辣都食到 而且魚肉好嫩滑加埋湯汁好好食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)可以話係必叫啊 推推推!!✨椰青 $32食住泰國野飲椰青真係好似去左泰國咁

泰式生菜包(豬肉) $68

椰青 $32
食住泰國野飲椰青真係好似去左泰國咁 認真正🥹🤍✨
2023-04-27
2023-05-17 1133 瀏覽
係香港要食泰國野,大家都知必定要去九龍城,但大家又知唔知邊間係老字號?邊間最經典?其實我本身都唔知🤣🤣🤣但上網見到人地話「金麥泰泰國菜館」歷史悠久,由泰國華僑主理,想必一定有其必殺技,於是今次決定入黎試試,果然十分經典美味😙😙呢日我地叫左泰式生蝦刺身($98)、冬陰功湯(小)($78)、芒果蟹肉炒飯($78)、泰式老虎笑($108),以及泰式辣椒羔炒青口 ($88),飲品就有椰青($32)同龍眼冰($22)。泰式生蝦刺身🦐🦐使用新鮮的生蝦切成片,並搭配辣椒、青蔥、檸檬汁等調味料,口感鮮美、清新,而且味道帶有一定的辣度和酸度,非常適合作開胃菜。冬陰功湯🫕🫕味道有些微辣,但是不會太辣,讓人感覺非常舒適。湯中加入檸檬葉和檸檬汁,能夠帶來清新的口感,提高湯的酸度和豐富度。湯中也會加入了大蝦同秀珍菇,大蝦非常新鮮,秀珍菇具咬口,去泰國菜館,點可以唔試冬陰公呢?🤣🤣芒果蟹肉炒飯🍲🍲口感豐富,讓人感受到芒果的甜美和蟹肉的鮮美,而且還有炒飯的香氣和口感,岩晒我呢個飯桶😍😍泰式老虎笑🐮🐮即是泰式燒牛肉,牛肉切成薄片,然後用了泰式香料醃製再燒,肉質吸收了多種香料的味道,所以帶有泰式香料的特殊風味。加上肉質

泰式生蝦刺身🦐🦐

冬陰功湯🫕🫕

芒果蟹肉炒飯🍲🍲

泰式老虎笑🐮🐮
即是泰式燒牛肉,牛肉切成薄片,然後用了泰式香料醃製再燒,肉質吸收了多種香料的味道,所以帶有泰式香料的特殊風味。加上肉質柔軟,口感非常嫩滑,讓人食慾大開。

泰式辣椒羔炒青口🦪🦪
青口口感比較柔軟,所以煮時必須注意火候。想不到這裏儘管以辣椒羔炒製青口,但火喉控制得這麼好,保持青口的鮮味,與泰式辣椒羔的風味相互融合,口感豐富、鮮美。

金麥泰泰國菜館🇹🇭🇹🇭🇹🇭
地址:九龍城南角道34號地下
呢間泰國菜真係由細食到大, 屋企人都係最鍾意幫襯呢一間。老闆每日都親力親為,就係確保菜式的品質。朋友準備移民,今日去九龍城食泰國菜再行下街。我哋兩個都係食肉獸,梗係要個老虎笑$108 一大碟牛肉,切成幼條,點泰式醬汁,牛肉燒得好香 ,肥瘦均勻 ,好快就成碟清曬。另外再叫生菜包,酸酸辣辣,生菜都畀好多非常大方。泰式乾炒蝦河 $58 呢個價錢大大碟真係好滿足,又夠鑊氣 。 另外加啲蔬菜泰式炒椰菜。呢款椰菜苗喺街市都比較少有。 整體上我哋都好滿意, 中午時間人流好旺。
呢間泰國菜真係由細食到大, 屋企人都係最鍾意幫襯呢一間。

老闆每日都親力親為,就係確保菜式的品質。

朋友準備移民,今日去九龍城食泰國菜再行下街。

老虎笑

另外再叫生菜包,酸酸辣辣,生菜都畀好多非常大方。

生菜包豬肉

另外加啲蔬菜泰式炒椰菜。呢款椰菜苗喺街市都比較少有。

整體上我哋都好滿意, 中午時間人流好旺。
老虎笑
生菜包豬肉
  • 生菜包
  • 泰式生蝦刺身
  • 冬蔭功湯
  • 泰式老虎笑
今晚專誠到九龍城食泰國菜,選擇了南角道的金麥泰泰國菜館,見到已經有很多人。泰式菜都有很多選擇。泰式鹽燒鰂魚$168,差不多是食泰式菜必點之選,鹽燒鰂魚都頗為大條,鰂魚燒到表皮帶金啡,見到已感覺吸引,鰂魚多肉少骨,點上酸酸甜甜的秘製醬汁,很有異國的燒烤特色!泰式香葉肉碎飯$58,因朋友不太食辣,所以我們要了走辣。肉碎面有豆角粒、青紅辣、香葉……等,所以拌飯很有口感及香口。肉碎飯碟邊還伴有蕃茄及爽脆的青瓜!泰式香葉炒牛肉$98,上枱時才知這個菜式是肉碎而不是切片的牛肉,有少少咸了點,不過拌飯食很適合。椰青32/個,食泰菜,再配的當然是當地的特色飲品~椰青,清涼解熱~~

泰式菜都有很多選擇。

泰式香葉肉碎飯$58,因朋友不太食辣,所以我們要了走辣。
肉碎飯碟邊還伴有蕃茄及爽脆的青瓜!

2023-05-10 45 瀏覽
📍金麥泰泰國菜館 (九龍城)九龍城南角道34號地下九龍城lunch 食正宗泰國菜就真係第一次啦。依間想食好耐,難得今日落雨,終於有時間落樓下食食佢。🐥泰式海南雞 $55今日得自己一個食嘅關係,唯有叫個海南雞(之前朋友介紹我黎話一定要食佢)今次就決定食梗佢!唔錯配埋個秘制醬汁,好_好味呀。🌱泰式鹹魚通菜, $58每次泰國嘢都必叫,因為係一個傳統菜式,不過要讚一讚,唔太油,岩曬近排追求健康嘅小編。泰式燒雞全翼 $19泰式串燒豬肉 $15泰式串燒雞肉 $15🍖即叫即燒, 好入味,最正係熱辣辣🧋泰式凍奶茶 $22 🛎️總結:地點方便,正宗泰國人把理,絕對支持小店,極度用心製作。P.s: Lunch 時間都幾多人,大家要醒水啦🫣地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
📍金麥泰泰國菜館 (九龍城)
九龍城南角道34號地下

🐥泰式海南雞 $55
今日得自己一個食嘅關係,唯有叫個海南雞

🌱泰式鹹魚通菜, $58

泰式燒雞全翼 $19
泰式串燒豬肉 $15
泰式串燒雞肉 $15
🍖即叫即燒, 好入味,最正係熱辣辣

🧋泰式凍奶茶 $22

P.s: Lunch 時間都幾多人,大家要醒水啦🫣

地點⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)
2023-05-10 33 瀏覽
今日放假同朋友一齊去九龍城,去左逛下泰國店兼食正宗泰國菜====—====—====—====—🍱泰式炸拼盤($108/小)炸拼盤包括了蝦餅、魚餅、春卷、香葉雞!.🍢泰式串燒豬肉、雞肉($14)🔥泰式串燒牛肉($16)串燒類即叫即燒,香噴噴,肉質鮮嫩香口,非常juicy, 配埋惹味無比的沙嗲醬超美味!.🥬泰式馬拉盞通菜($58)馬拉盞配上通菜可謂是無敵配搭,通菜用上最幼嫩部份,翠綠口感清爽,吸收馬拉盞味記,超讚👏🏻.🍝乾炒金邊河粉($58)炒金邊粉每條均勻地充滿蕃茄香味,配上鮮蝦、豆干、芽菜、韮菜、雞蛋等配料,色香味兼備,香噴噴!.🌴西米椰汁糕($24/4件)一份4件的西米椰汁糕充滿濃濃的椰汁香味,西米軟腍,混在一起超美味!.🥭芒果糯米飯($55)香甜多汁的芒果,配上香糯米及紫糯米,香糯可口,加入椰漿,令人難以抗拒!.泰色飲品也非常出色呢!🧉椰青($32)🍹珍多冰($24)====—====—====—====—.📌店名:金麥泰泰國菜館‘📍地址:九龍城南角道34號地下

今日放假同朋友一齊去九龍城,去左逛下泰國店兼食正宗泰國菜

====—====—====—====—
🍱泰式炸拼盤($108/小)
炸拼盤包括了蝦餅、魚餅、春卷、香葉雞!

🍢泰式串燒豬肉、雞肉($14)
🔥泰式串燒牛肉($16)

🥬泰式馬拉盞通菜($58)

🍝乾炒金邊河粉($58)

🌴西米椰汁糕($24/4件)

🥭芒果糯米飯($55)

泰色飲品也非常出色呢!

🧉椰青($32)
🍹珍多冰($24)

====—====—====—====—
📌店名:金麥泰泰國菜館‘
📍地址:九龍城南角道34號地下
2023-01-30
2023-05-10 52 瀏覽
原本諗住黎九龍城食燒牛肉,黎到先知無開,仲搬埋鋪,結果亂入左呢間,都唔錯嘅,2個人嗌左勁多野食😆當日係weekday 7點幾,樓下full左,叫左我係上樓上坐,仲要2個人坐勁大張圓枱,好爽😆椰青勁大個,好清甜燒豬頸肉都ok,不過燒烤味唔夠重,唔乾身,唔差嘅!咖哩蟹都幾好味,甜甜地咖喱,岩我哋口味香辣肉碎煎蛋飯,呢個嘅肉碎同豆角都好好味呀,少少辣!呢個馬拉盞椰菜苗,聲稱係椰菜苗,但係老左d咁多,個味就唔錯嘅,有鑊氣!燒牛肉就一般般,本身過嚟九龍城係諗住去之前食過嘅個間燒牛肉,但係搬咗舖,唯有喺度揀一間亂入,見佢都有燒牛肉,所以就試一試啦。都係冇燒烤味,醃得唔夠入味,同埋唔夠Juice。燒魷魚都有同一個問題,都係燒烤味唔夠。
椰青,燒豬頸肉

椰青勁大個,好清甜
燒豬頸肉都ok,不過燒烤味唔夠重,唔乾身,唔差嘅!
咖哩蟹

咖哩蟹都幾好味,甜甜地咖喱,岩我哋口味
香辣肉碎煎蛋飯

香辣肉碎煎蛋飯,呢個嘅肉碎同豆角都好好味呀,少少辣!
馬拉盞椰菜苗

燒牛肉

燒魷魚

燒魷魚都有同一個問題,都係燒烤味唔夠。
椰青,燒豬頸肉
香辣肉碎煎蛋飯
馬拉盞椰菜苗
燒牛肉
燒魷魚
九龍城呢間老字號🇹🇭泰菜館「金麥泰」口味正宗👍,價錢實惠💰,食品款式🤤又多,好值得 encore。入面裝修都好有🥰懷舊風味,地方亦都幾☺️闊落。乾炒金邊河粉🔥炒得乾身夠鑊氣,😋咬落去Q彈中有少少🤏煙靱,味道有啲🤤酸甜好開胃。配料有🦐蝦、🥚蛋、豆腐乾同埋花生🥜碎,所以口感好豐富又😍鮮味。🇹🇭泰式酸辣🥥椰汁雞湯🥣有大、中、小可以揀幾貼心☺️,酸味和辣🌶️味非常協調,當中滲出🤏淡淡🥥椰漿香味。入面用料足👍,豐富嘅雞肉🐓嫩滑入味,仲有好多菇🍄增添一份鮮味😋。🇹🇭泰式什錦🍛咖哩焗海鮮🦑上枱香氣撲鼻,🥥椰香咖哩🍛香甜又惹味🤤。入面有蠔🦪、魷魚🦑同埋蝦🦐,鮮甜入味,伴飯🍚一流!🥭芒果糯米飯🍚份量十足,雙色糯米飯Q彈又暖笠笠,配上又咸又甜嘅🥥椰漿同埋鮮甜嘅芒果🥭,令人😋欲罷不能!泰國✈️空運燕窩入邊好足料👍,口感順滑而且加咗🥥椰汁更加香甜美味,而且只係賣💰$38,真係好抵食!

入面裝修都好有🥰懷舊風味,地方亦都幾☺️闊落。

入面有蠔🦪、魷魚🦑同埋蝦🦐,鮮甜入味,伴飯🍚一流!

2023-04-28 39 瀏覽
📍金麥泰泰國菜館九龍城南角道34號地下想食泰國菜好耐,今日就搵到朋友陪我嚟九龍城食,嚟到小泰國,泰國菜館琳琅滿目,好多間都食過,今日就揀咗呢間,試新嘢,又幾好味喎✨✨😆😆👉泰式脫骨鳳爪 💰$58😋😋😋😋.3/5食泰菜必然要叫前菜,酸酸辣辣,將一日嘅工作疲累,都即刻煥醒,味道調得好,配菜嘅芫荽蔥洋蔥都好多,夾埋無骨爽口鳳爪一齊食,簡直係滿口茜味👉泰式馬拉盞炒椰菜苗 💰$68😋😋😋😋.5/5除咗泰菜之外,少有會食椰菜苗,嫩得嚟又有咬口,用埋嘢味又濃郁嘅馬拉盞炒,係會食唔停口,味道唔太咸,唔驚神衰竭🤤🤤🤤👉泰式老虎笑 💰$108😋😋😋😋.5/5睇餐牌見到個名覺得幾搞笑,唔知咩嚟,想食燒牛肉,望到張相,原來佢就叫老虎笑,幾得意,唔知點解會咁叫嘅呢。 火喉控制得好好,唔會燒過熟,口感好林好滑,滿滿炭火香味,配有醬汁,點又好食,唔點都夠好味✨✨✨👉泰式明爐梅子烏頭 💰$158😋😋😋😋.5/5平時食開酸辣味,今日試下食梅子味,個湯好清甜。大大條新鮮烏頭,又肥又大碌,厚厚魚肉,煮到半生熟再上枱,再明火燒住,唔會過熟,魚質唔韌,好重魚鮮味,我食肉,朋友食骨,唔洗爭回頭: yesYesyes!! 食物選擇
📍金麥泰泰國菜館
💰$108
👉泰式明爐梅子烏頭
💰$158
😋😋😋😋.5/5
回頭: yesYesyes!! 食物選擇超多,樣樣都好食!😋😋🤭🤭🤭大份又好味,點可以唔返轉頭
#kermit食在九龍城
2023-04-26 36 瀏覽
今日放咗工約咗老公去九龍城食泰國菜,因為九龍城好多泰國菜食,行下行下經過南角道見到間金麥泰泰國菜館,見門面好傳統又幾多客人、於是入去試吓!-入去有位叔叔好有禮貌👍🏻同親切招呼入座,我我同老公坐低叫咗泰式海南🐓雞飯,🥭芒果🦀蟹肉炒飯,泰國脫骨鳳爪,泰式🐖豬頸肉,🫒椰青,泰國空運✈️燕窩,西米椰汁糕泰式海南🐓雞飯嘩!新鮮熱辣辣海南🐓雞飯,雞味好香😍鷄好嫩滑👍🏻加埋薑黃飯好味,簡直絕配👍🏻👍🏻👍🏻🥭芒果🦀蟹肉炒飯🥭芒果鮮甜,🦀蟹肉又多,估唔到炒飯會咁夾😋大家不妨-試!泰國脫骨鳳爪鳳爪好大隻,配料充足!鳳爪好爽! 食落都唔算太辣!唔食得太辣嘅你都可以試吓🥰泰式🐖豬頸肉分量都好多!豬🐖頸肉燒得好! 味道好好味下次會再食👍🏻👍🏻👍🏻🫒椰青好大個,好香椰青味!又甜又夠凍!正👍🏻泰國空運✈️燕窩雖然細細碗,但成碗都係燕窩😋加埋杏汁相當好味!中意食燕窩嘅靚女可以試吓!真係好正⭐️⭐️⭐️⭐️西米椰汁糕好好味!又有椰漿又有粟米,唔會太甜! 好食呀👍🏻
泰式海南🐓雞飯

🥭芒果🦀蟹肉炒飯

🥭芒果鮮甜,🦀蟹肉又多,估唔到炒飯會咁夾😋大家不妨-試!
泰國脫骨鳳爪

泰式🐖豬頸肉

分量都好多!豬🐖頸肉燒得好! 味道好好味
下次會再食👍🏻👍🏻👍🏻
🫒椰青

好大個,好香椰青味!又甜又夠凍!正👍🏻
泰國空運✈️燕窩

西米椰汁糕

好好味!又有椰漿又有粟米,唔會太甜! 好食呀👍🏻
2023-04-26 41 瀏覽
琴日去咗九龍城嘅「金麥泰泰國菜館」食飯,真係食到好滿足呀!😋我哋叫咗好多款菜式,其中最令我印象深刻嘅係「泰式生菜包」。佢嘅醬汁好香濃,再加上生菜同埋肉末,真係一口氣食咗好幾個!👍另外,「泰式椰青焗飯」同「泰式青咖哩豬」都好好食。椰青焗飯入口就有椰香,青咖哩豬嘅肉質好嫩,配上青咖哩嘅辣味,真係好開胃!😍「泰式串燒」就更加唔洗講啦,有豬、牛、雞三款揀,全部都好好味!特別係佢哋嘅醬汁,好香好甜,真係令人難以忘懷!🤤最後,甜品方面我哋叫咗「芒果糯米飯」,味道好正,糯米飯軟糯爽口,芒果鮮甜多汁,好似一個完美嘅結束。😘總括而言,呢間泰國菜館真係好值得一試,食物質素高,價錢又平,下次再黎一定會再叫返啲菜式食!👌

2023-04-10 54 瀏覽
成間嘢喺九龍城嚟講食泰國嘢性價比高嘅個蝦餅炸得夠熱香脆, 有少少假味, 跟餐加30蚊雞肉濕炒河, 河分大片幾好食, 有好多蔬菜, 菇, 同埋少少雞肉, 雞肉有啲雪味海南雞飯嘅海南雞有雞味, 夠嫩,份量少啲, 啲飯就唔好食, 點海南雞嘅醬味道ok跟餐嘅椰汁西米露超甜, 熱檸水檸檬唔澀好飲要留意上餐經常錯, 我哋有兩碟嘢都送錯咗去其他枱度, 見隔離枱都有咁嘅情況, 而且聽到有張枱留單, 呢間餐廳除咗老男老細之外, 另外兩個一男一女嘅時應服務態度都唔錯食食下有隻細曱甴喺埲牆上爬嚟爬去嚇死我
成間嘢喺九龍城嚟講食泰國嘢性價比高嘅

個蝦餅炸得夠熱香脆, 有少少假味, 跟餐加30蚊

跟餐嘅椰汁西米露超甜, 熱檸水檸檬唔澀好飲

食食下有隻細曱甴喺埲牆上爬嚟爬去嚇死我
2023-03-22 69 瀏覽
未走轉曼谷先走轉九龍城,約好友食返餐泰國菜止下喝先!朋友被金麥泰鐵板蠔餅吸引就坐低咗啦!明明得兩個人,打開餐牌樣樣都好吸引,唔覺意就點到成枱美食首先食泰菜必點生菜包,小小辣勁惹味,肉碎配有好多泰國香料,配合生菜包住一齊食,好開胃,唔覺唔覺就停唔到口不停食😆然後就是菠菜苗炒豬頸肉,豬頸肉好厚身,啖啖肉,份量十足,食肉獸滿足哂!仲點咗碗細碗冬蔭公,以為細碗等於一人份量,原來兩個人飲有餘,可能4個人飲都仲得,好足料,飲落又唔會太辣,但味道夠濃郁,朋友大讚👍🏻不得不提那鐵板烙蠔仔,金黃色熱辣辣上枱,蛋餅內含好多蠔仔,份量多又厚,用刀叉食真係第一次,好特別!最後再食埋泰式炒粉絲,好香口炒得都算乾爽,份量唔算好多,兩個人食剛剛好!兩個人配埋兩杯芒果沙冰,超飽勁爽,真心覺得自己走左轉泰國咁,回憶返哂嚟呢!
未走轉曼谷先走轉九龍城,約好友食返餐泰國菜止下喝先!

朋友被金麥泰鐵板蠔餅吸引就坐低咗啦!
明明得兩個人,打開餐牌樣樣都好吸引,唔覺意就點到成枱美食

2023-03-09
  • 芒果沙冰
  • 泰式炒粉絲
  • 冬蔭功湯(小)
2023-03-19 63 瀏覽
味道唔錯,但上菜好慢,等咗好耐-~價格都可以,就係太慢啦~建議可以上菜再快少少囉,價錢色香味環境都唔錯喎,芒果糯米飯都OK,份量都相宜,服務態度都唔錯,但未必會再嚟
味道唔錯,但上菜好慢,等咗好耐-~
2023-03-18 87 瀏覽
《😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie 》係泰國菜呀😍😍除咗日本嘢之外我都好鍾意泰國嘢特別係泰式炒肉碎🤤今次嚟到最出名食泰國菜嘅九龍城梗係要食返夠本呢間泰國菜館原來已經有33年歷史😲經歷疫情都可以屹立不倒果然名不虛傳大廚係正宗泰國會食物有質素之餘價錢亦相當相宜真係又平又好食🤩泰式明爐梅子烏頭🐟 $158好耐無食過泰式烏頭熱辣辣有個爐燒住條魚大大條啖啖肉魚肉夠嫩滑個湯酸酸甜甜好鮮甜仲有菇食可以用嚟餸飯添泰式鳳翼釀珍珠 $58好有驚喜 滿分之選💯之前泰國菜都無食過呢樣係無骨雞翼入面釀咗糯米糯米煙煙韌韌撈左臘腸同肉碎有少少飯焦 口感非常豐富雞翼就炸到外皮好香脆泰式香葉肉碎飯 $58我最鍾意❤️ 碟頭飯價錢好抵對唔食得辣嘅我啱啱好🤭肉碎抄埋香葉同豆角配白飯一流略嫌肉碎少咗啲同爭咁隻生蛋🫣泰式豬頸肉炒椰菜苗 $78豬頸肉同椰菜苗都係泰國菜必食椰菜苗比較硬身同爽口夠哂口感豬頸肉烤得夠香而且肥瘦適中芒果糯米飯🥭 $55甜品梗係要有芒果糯米飯🤤呢到嘅芒果糯米飯好正宗有齊黑糯米同白糯米各佔一半溫暖嘅糯米飯配上滿滿嘅椰汁軟硬適中 味道亦唔會太甜如果芒果再熟啲就perfect人均價錢: $200 (Di
《😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie 》

有齊黑糯米同白糯米各佔一半
溫暖嘅糯米飯配上滿滿嘅椰汁
軟硬適中 味道亦唔會太甜
如果芒果再熟啲就perfect

人均價錢: $200 (Dinner)
味道: 8.5/10
環境: 7/10