1K
2019-07-11 1784 瀏覽
記得數年前曾幫襯灣仔的野玩山店,因幾有特色之下印象深刻,今次友人發現到一間叫野玩田店,同是野生玩系列,好奇咩料,放工相約友人去探索下,thank友人book位~餐廳位於K11,十分方便,但餐廳有點隱蔽,係K11 Natural裡面。 餐廳內堂面積頗大,留底高空間寬敞,以木系係主,簡約柔和,周圍擺放了不少盆栽,有大自然之感。 Menu,長知識了。 食物上都尚算多素食。 Drink menu,幾有特色。 Dessert menu。 入坐後,已即奉上餐包,麵包口感鬆軟。 紫薯鮮奶,$58,友人的,紫色好靚呀。 SUPER KALE,$68,沙冰來的,材料有羽衣甘藍、檸檬汁及蜜糖,羽衣甘藍,近件大熱的健康食品之一,因保留原始營養,多是用作沙律或青汁,不過製作成沙冰真係第一次見,賣相美觀,入口冰涼,菜味濃,有少許甘味,十分清新之感。 黑松露片炒農場雞蛋酥盒,$98。 素食來的,似乎幾受歡迎,賣相精美的酥盒,入口酥脆,炒蛋口感嫩滑,蛋香味濃,有微微的黑松露香氣。 炸蟹餅配芒果乳酪,$128,炸蟹餅入口香脆,內餡有一絲絲的蟹肉,少許鮮味,配上芒果乳酪多了一份清新。 日本頂
Menu,長知識了。
食物上都尚算多素食。
Drink menu,幾有特色。
Dessert menu。
入坐後,已即奉上餐包,麵包口感鬆軟。
紫薯鮮奶
紫薯鮮奶,$58,友人的,紫色好靚呀。
SUPER KALE
黑松露片炒農場雞蛋酥盒
黑松露片炒農場雞蛋酥盒,$98。
炸蟹餅配芒果乳酪
日本頂級帶子海膽汁意大利飯
日本頂級帶子海膽汁意大利飯,$208,豪食一次,有帶子及海膽汁,感覺名貴,帶子軟嫩,有鮮香味,海膽汁意大利飯,滿滿的海膽汁,味道濃郁,鮮甜味十足,意大利飯軟硬度適中,口感creamy,幾好味呀。

店子有特色﹐走入大自然﹐食物有水準,價格略貴,服務態度不俗,下次有機再食呢。
SUPER KALE
黑松露片炒農場雞蛋酥盒
日本頂級帶子海膽汁意大利飯
位於K11 嘅「野玩田店」,貫徹商場特式,餐廳裝潢同樣別具特色有心思。之前行過時,已經好想試,曾今晚又喺附近睇完戲,一於帶埋另一半嚟試下。一入到去,就被個種大自然氣息吸引餐廳樓底頗高,座位間距寬敞,餐廳以木製傢俬為主,小清新風🌱🌿配合多種不同花草植物/禾草作點綴,田園氣息非常濃厚,尤如置身於大自然之中,予人非常舒適的感覺。⭐️餐包 (*Free)一點完餐,侍應隨即送上餐包,餐包共有3款,烘至微暖,包表面有大量芝麻及果仁碎,配合軟熟嘅包身,不錯⭐️芝士蘑菇釀雞翼 ($88)賣相非常吸引,每隻雞翼都脹卜卜,而且外皮煎得好香脆。雞翼入面放咗大量芝士及蘑菇,一咬落去,相當Juicy~好濃郁嘅芝士味! 整個配塔超夾!⭐️蟹肉美國露筍闊條手造意大利麵 ($178) 蟹肉份量十足,好鮮味!露筍新鮮且口感爽脆。醬汁調整方面~ 香味濃郁,就算食完,都唔會好漏嘅感覺另外亦特別欣賞店家手造闊條麵,好彈牙~同時掛汁效果好好,每啖都滋味無窮~我哋兩個好快就食哂成碟喇!!!⭐️韓式和牛配韓式牛肉汁 ($358)牛扒份量很多~ 配以韓式煮法烹調,味道有別於一般西式牛扒, 味道偏向帶甜~外表雖平平無奇,但咬落相當驚喜~ 肉質

一入到去,就被個種大自然氣息吸引

⭐️餐包 (*Free)

⭐️芝士蘑菇釀雞翼 ($88)

賣相非常吸引,每隻雞翼都脹卜卜
 整個配塔超夾!

⭐️蟹肉美國露筍闊條手造意大利麵 ($178)

蟹肉份量十足,好鮮味!

我哋兩個好快就食哂成碟喇!!!

⭐️韓式和牛配韓式牛肉汁 ($358)
外表雖平平無奇,但咬落相當驚喜~ 肉質出奇地軟冧,肉汁完美保留~好juicy

另外,旁邊嘅蜜汁焗蕃薯都好好味~ 甜甜哋~ 就算飽飽地~都忍唔住要食哂呀!!!

喜歡食牛嘅朋友,又想試下新煮法,絕對可以一試~

餐廳環境食物都頗出色

下次聚餐或約會~ 又有好地方~!

2019-07-07 976 瀏覽
野玩田店:👩🏻‍🌾👨🏻‍🌾今日同男朋友終於有時間行下街,周圍逛下。咁啱去到K11,呢間餐廳門口賣好多健康食材嘅產品,而且餐牌又強調係食天然嘅材料,自然吸引我地想「健康」一族嘅朋友仔去試下啦!餐廳門面嘅佈置,係以簡約為主,而且都有一種田園嘅感覺。入到餐廳座位,感覺好寬敞而唔迫,同朋友一邊食野一邊傾計都覺得好舒服,環境佈置已經攞滿分。由於我哋只有兩個人,所以我哋試咗三款菜式,而每款都好有驚喜同特色。🥰🥰香煎日本頂級帶子伴青瓜莎莎 🥗雖然呢個菜份量唔多,但作為前菜,感覺已經好新鮮。每粒帶子經廚師輕輕煎香表面,令帶子嘅肉質完全唔韌而飽滿,加上青瓜莎莎既襯托下,令帶子嘅鮮味更為突出,值得一試。蟹肉美國露筍闊條手造意大利麵 🍝上菜時依然份量唔多,但蟹肉新鮮而足料,意大利麵係全人手造,闊度同手指公一樣咁闊,所以食落好有質感,再配上新鮮嘅露筍,完全感受到廚師嘅心機同誠意。鹽焗本地盲鰽配黑蒜炒菜 🐟最後就係焗盲鰽啦!侍應一早提醒製作需時二十分鐘,所以當食完前菜同麵時,都等左少少時間,但好野真係值得等待‼️當侍應上菜時,真係打左個突😲一大盤鹽包住嘅魚,侍應當面切開時,熱薰薰嘅盲鰽就出現左,而且廚師仲用左香茅
野玩田店:👩🏻‍🌾👨🏻‍🌾

香煎日本頂級帶子伴青瓜莎莎 🥗

蟹肉美國露筍闊條手造意大利麵 🍝

鹽焗本地盲鰽配黑蒜炒菜 🐟

最後就係焗盲鰽啦!侍應一早提醒製作需時二十分鐘,所以當食完前菜同麵時,都等左少少時間,但好野真係值得等待‼️當侍應上菜時,真係打左個突😲一大盤鹽包住嘅魚,侍應當面切開時,熱薰薰嘅盲鰽就出現左,而且廚師仲用左香茅同檸檬草去焗,令整條魚都充滿鮮香既味道。我同男朋友都急不及侍咁食左第一啖,嘩...真係好好食🤤條盲鰽肉質鮮嫩而juice,加上係簡單嘅調味料下,完全明白到新鮮食材只需要好簡單嘅煮法,就已經好美味。最後,我係好短時間內,就清左成條盲鰽,差d 連皮都食埋。

總結而言,餐廳食材煮法好健康,而且感覺唔多油同肥膩。加上,食材本身新鮮而健康,所以十分值得推薦,下次去尖沙咀又有一個好去處啦!😊
2019-07-07 753 瀏覽
This was the second time that I dined here. The smart waiters and the food without too much salt or seasonings impressed me again. Semi-salad bar and dining environment are all okay. This is a good place for gathering. Try and you won’t be disappointed. Lastly, I’m pleased that they’ve given me 2 tickets, buy-4 get-1-free lunch ticket & 10% off periodical ticket .
and the food
. This is a good place
. Lastly, I’m pleased
2019-07-07
生日
  • 香煎青衣魚配法葱忌廉汁
2019-07-06 680 瀏覽
今日Saturday同朋友就去左尖沙咀k11 chill下,行過見到呢間野玩田店充滿文青既味到,又好似玩到farm to table 咁,就決定入去試一試佢!前菜好味第一味菜採用本地新鮮的盲曹魚,外面相信是用大量岩鹽包裹住,再放入用烤焗的方式烹煮,比起一般的烤魚更可以保持肉汁和鮮味。上菜時侍應敲破厚厚的鹽層,去除表面的魚皮後,𥚃面的魚肉滑嫩多汁,搭配青色泰味醬汁或單吃,各有風味!推薦朋友就點了另一味主菜,是大大舊的本地黑毛豬鞍,一出爐就好香,切開都算juicy,特別係骨邊既位,一d都唔乾,大大件兩個人分享都食到勁飽,正!果然冇令我失望

前菜好味

果然冇令我失望

• 黑松露蜜糖燒黃金薯
2019-07-06 570 瀏覽
一坐底就有餐前麵包同忌廉蘑菇湯🥰香辣蒜蓉汁蜆肉飲管粉 $158辣度係令您開胃惹味嘅辣,就算唔食得辣嘅人都會食到。除左蒜蓉汁之外都會有大量薄蒜,食落有咬口同重口味,令到整體味道更濃。另外蜆肉嘅份量亦都好有誠意,食到最尾都仲有👍🏻飲管粉本身預期口感會有啲硬,但岀到黎同普通意粉口感相近,處理得好好香烤黑松露汁紐西蘭肉眼扒 $178今次叫左五成熟,廚師喺熟成程度控制得啱啱好👍🏻喺煎完之後,估計廚師都有攤攤塊牛扒,所以鎖住左肉汁,食落好juicy。有待改善嘅地方係牛扒筋位夠多,黑松露汁可以更突岀。自助沙律吧有羅馬生菜同營養價值超高嘅羽衣甘藍🥬亦有時令水果同熟食小食!午市套餐價錢仲包埋嫁🤩*跟餐仲會送一杯飲品同甜品🍮 (芒果布甸)
一坐底就有餐前麵包同忌廉蘑菇湯🥰

香辣蒜蓉汁蜆肉飲管粉 $158
辣度係令您開胃惹味嘅辣,就算唔食得辣嘅人都會食到。
另外蜆肉嘅份量亦都好有誠意,食到最尾都仲有👍🏻

香烤黑松露汁紐西蘭肉眼扒 $178
有待改善嘅地方係牛扒筋位夠多,黑松露汁可以更突岀。

自助沙律吧
有羅馬生菜同營養價值超高嘅羽衣甘藍🥬
亦有時令水果同熟食小食!午市套餐價錢仲包埋嫁🤩

*跟餐仲會送一杯飲品同甜品🍮 (芒果布甸)
2019-07-05 436 瀏覽
是日行完街攰攰地,和友人坐低食下晚飯search左呢間田園色彩既簡約餐廳🍴 環境都幾舒服,餐廳主打健康為主既健康食物,唔錯😋餐廳食物唔算貴,都幾多選擇! 我們Order 食物後,店員就放下了麵包藍給我們品嚐了。🔸芝士蘑菇釀雞翼雞翼端出來時,有很香的芝士味道!雞翼皮焗得幾酥脆!肉質都算嫩口,雞翼近乎無骨既啖啖肉及滿滿芝士及蘑菇香,好食😋🔸香煎日本頂級帶子伴青瓜莎莎大大粒帶子,啖啖肉夠鮮甜!用了牛油香草及黑椒調味配埋個 fresh 既青瓜莎莎,整體感覺清新🍴👍🏻🔸炸蟹餅配芒果乳酪蟹餅皮炸得很脆又香口,有新鮮沙律菜伴著,蟹肉份量足夠都幾鮮甜!面頭既芒果乳酪醬味很出甜甜酸酸跟炸蟹餅幾夾,新穎的組合呢😋🔸蟹肉美國蘆筍闊條手做意大利麵個人很喜歡💕這個手做既闊條麵,口感很好,軟硬度適中唔會太腍。蟹肉爽鮮甜,溫室菜及香草很fresh 配合白汁很香但不油膩,很有水準呢!😋👍🏻整體食物夠新鮮,款式新穎,價錢合理是尖沙咀區不錯的選擇呢!👍🏻

🔸芝士蘑菇釀雞翼

• 芝士蘑菇釀雞翼
  • 蟹肉美國蘆筍闊條手做意大利麵
  • 香煎日本頂級帶子伴青瓜莎莎
2019-07-04 536 瀏覽
呢排仔仔都係十二點半放學,於是同朋友同埋佢個仔仔一齊去K11食午餐。我哋去咗友人之前介紹過的Wild Farm,貪其坐得舒服,沙律吧啱大人小朋友食,價錢又相宜。果然,自助沙律美食吧,90-120 cm 小朋友只需78元,就可以任食沙律、火腿、 鴨胸、雞翼、芝麻醬豆腐、芝麻醬秋葵、新鮮生果...Refill亦好快。小朋友食完一碟又一碟,好快已經回本了。至於大人就叫咗香煎盲鰽配蟹肉忌廉汁,同埋香烤黑松露黑松露汁紐西蘭肉眼扒配薯開心share。呢個係包埋沙律吧㗎,食完又重多兩磅😅。條魚調味不錯。 至於個肉眼扒,好大份,略嫌唔夠肥美。每人有都有一碗南瓜忌廉湯,好好飲,朋友仔仔想添飲,但係我哋禁止佢,怕佢冇空間去食主菜同埋沙律吧。飲品方面就凍叫咗凍朱古力同凍檸樂。最後一人一件蛋糕, texture同味道都唔錯。埋單之後,餐廳畀咗啲優惠券 給我們,下次食嘢我哋會有折,yeah!

條魚調味不錯。

至於個肉眼扒,好大份,略嫌唔夠肥美。

飲品方面就凍叫咗凍朱古力同凍檸樂。

最後一人一件蛋糕, texture同味道都唔錯。

2019-07-04 397 瀏覽
話咁快就b day約左中同 一起晚餐當然我拍板la我之前見到呢間餐廳我覺得好田園好有健康感覺 所以就book檯雖然其他人未到 但我睇到 種植中 小芽菜佢地種完仲會入饌menu都好精緻仲share what is superfood and rainbow diet因為人未到齊叫左starter salad side dishes食住等有機羽衣甘藍巴馬火腿西柚合桃沙律好colourful而且味道也不錯有多重口感雞旦酥盒好特別 好酥脆而且細細口 方便進食炸蟹餅配芒果乳酪好足蟹肉碎黑松露薯條呢個好香黑松露味而且唔好 都仲有番茄醬選擇黃金菠蘿樹煙肉卡邦尼手造手意大利麵真係手造 因為好有蛋味 而且都好Q彈雜錦海鮮墨西哥餡餅配埋三個唔同調味醬俾大家選擇而且都好脆脆 而且唔太辣鹽焗本地盲槽配炒菜呢個係真材實料 好多鹽去焗而且入面仲有香茅 檸檬葉 所以成條都好香 好有泰國風味肉質好滑 而且好易起骨大人小孩都食到lam lam. 脷最後食埋b day cake
話咁快就b day

• 炸蟹餅配芒果乳酪
  • 鹽焗本地盲鰽配黑蒜炒菜
  • 菠蘿黃金樹
2019-07-03 368 瀏覽
相約朋友到尖沙咀K11的野玩田店吃晚餐,到了商場抬頭找餐廳店鋪位置時,一名穿制服的女生詢問要找什麼商店呢? 筆者道:野玩... 原來那是餐廳的職員,餐廳估計有不少到店用膳的客人會較難找到位置,所以在飯市時間特意安排店員到店舖外,帶客人到餐廳。餐廳位於飾品店內,一時間是會有點難找。在餐廳門面已看到種植了不少食用蔬菜,感覺清新。客人坐下來後,餐廳侍應會附上餐包及麵包條,客人可一邊吃麵包,一邊挑選菜式。📍雜錦海鮮墨西哥餡餅 $158餡餅薄而脆,帶微辣,海鮮餡料多汁美味,配以酸忌廉醬更開胃。📍蟹肉美國露筍闊條手造意大利麵 $178手造的闊條麵煙靭可囗,加上忌廉蟹肉汁,口感豐腴。📍香草燒美國野雞 $248 🌟🌟🌟🌟🌟呈現的方式非常特別,就像一座黃金的小山谷,讓人猜不透裡面藏著什麼驚喜。店員會細心提示,吃前只要輕輕的用刀叉𠝹一下酥皮。小山谷的酥皮可十分酥脆,刀叉觸碰薄薄的一層酥皮,發出清脆的聲響,隨之而來的是透出燒雞的香氣,燒得金黃的燒雞呈現在眼前,是名副其實的色香味俱全。酥皮內包著一隻燒春雞及不同的蔬果,有青瓜、露筍、馬鈴薯、菇類等。燒雞肉質嫰滑,酥皮薄身不膩,是必試的單品之一。📍菠蘿黃金樹$7

📍雜錦海鮮墨西哥餡餅 $158
餡餅薄而脆,帶微辣,海鮮餡料多汁美味,配以酸忌廉醬更開胃。

📍蟹肉美國露筍闊條手造意大利麵 $178
手造的闊條麵煙靭可囗,加上忌廉蟹肉汁,口感豐腴。

📍香草燒美國野雞 $248 🌟🌟🌟🌟🌟

📍菠蘿黃金樹$78
是巨型的菠蘿沙冰,杯子高度接近女生手臂,筆者我要站起來才喝到呢!當然大家可以拿著支撐的木架到低一點的位置喝,沙冰幼滑清甜,解渴一流。

餐廳食品味道不錯,玩味感十足,是可以一試再試的餐廳。

2019-06-29
2019-07-02 291 瀏覽
星期六的lunch選擇黎到k11呢間隱藏式綠色餐廳,外面的裝潢環境走綠色田園風,桌椅則用上木的元素!呢到的lunch,最出名當然是semi buffet,客人可以自行選擇只係食semi buffet或者點一個主菜同樣加多幾十蚊就可以享用埋semi buffet!識揀梗係揀曬兩樣啦!甘荀忌廉湯及餐包店員一開始已經提供餐包及甘荀忌廉湯。特別喜愛餐湯,香濃忌廉味,更有淡淡甘荀蓉!當然唔少得主打健康semi buffet,出面都有好多冷盤和熱盤選擇!冷盤方面有多款自製沙律菜,粟米,紅腰豆,車厘茄,煙火腿,沙拉菜等等.....值得一讚的是所有沙律菜都超fresh,好好食!一邊食又可以自製沙律。熱盤方面都有幾款選擇,例如有德國腸仔,芝士波波和炒雜菜等等!大蝦檸檬汁扁義大利粉主菜方面點了一客大蝦檸檬汁扁義大利粉,意粉配合新鮮原隻大蝦,用上清新檸檬汁烹調,開胃又夠曬fresh!香煎比目魚配刁草忌廉汁另外一款主菜挑選了呢道香煎比目魚,淡淡無骨魚肉,口感類似龍利柳,醬汁方面用上夠曬creamy的刁草忌廉汁,多添了一份香草的田園味道,配菜還有忌廉薯蓉!飲品-薑汁蘆薈蜂蜜 (熱)薑味夠濃!加入蜂蜜增加甜的味道

甘荀忌廉湯及餐包

大蝦檸檬汁扁義大利粉

香煎比目魚配刁草忌廉汁

飲品-
薑汁蘆薈蜂蜜 (熱)
薑味夠濃!加入蜂蜜增加甜的味道,還有粒粒蘆薈,豐富口感!

藍莓果仁蜂蜜雪梨smoothie
健康飲品點可以少左健康又顏色豐富的即榨smoothie呢!呢杯smoothie加入了藍莓蜂蜜果仁雪梨,每樣層次都好豐富,仲有淡淡藍莓味,非常清新!

2019-06-22
2019-06-28 228 瀏覽
之前喺K11行街嗰時 已經見到呢一間餐廳 見到個名又幾特別 裝修有好多花花草草咁已經擺入心目中嘅想食餐廳list啱啱朋友又想去尖沙咀食飯 就提議食呢間啦個餐牌都好靚 有唔同嘅菜式可以揀 想食清啲又得 想放縱下又得~我同朋友揀咗以下幾樣 芝士釀雞翼 $88 , 日本帶子海膽汁意大利飯 $208 同埋韓式和牛配韓式牛肉汁 $358一點完菜已經有幾個麵包送上 新鮮熱辣辣好好食跟住啲菜式都好快上~芝士釀雞翼超級好食 已經去晒骨 芝士味同雞翼味道超級配!帶子新鮮好食 意大利飯煮得啱啱好 和牛非常之林 有牛味 配上焗過嘅紅薯 加上泡菜 推介之選!!非常之滿足嘅一餐晚飯 臨走時見到原來午餐都幾正! 唔使$200已經有個半自助午餐 下次要試吓先!!
之前喺K11行街嗰時 已經見到呢一間餐廳
見到個名又幾特別 裝修有好多花花草草咁
已經擺入心目中嘅想食餐廳list

啱啱朋友又想去尖沙咀食飯 就提議食呢間啦

一點完菜已經有幾個麵包送上 新鮮熱辣辣好好食

跟住啲菜式都好快上~

芝士釀雞翼超級好食 已經去晒骨 芝士味同雞翼味道超級配!

帶子新鮮好食 意大利飯煮得啱啱好

非常之滿足嘅一餐晚飯

2019-06-28 182 瀏覽
今日喺K11度行街,見到有一間餐廳嘅名都幾特別,而且佢都有好多種類嘅食物選擇,有素食,所以就決定同朋友一齊試吓新野啦!我地叫左四樣野食。1️⃣芝士磨菇醮雞翼$88呢一款雞翼好特別,因為佢除咗有雞肉之外,仲有芝士同蘑菇係啲雞肉入面,成個味道好唔錯呀🥳🥳2️⃣蟹肉美國蘆筍闊條手造意大利麵$178呢碟野份量味道就算清淡,唔係重口味嘅嘢到屋企😆😆3️⃣日本頂級帶子海膽汁意大利飯$208就咁睇佢餐牌嘢食嘅名,就覺得好吸引,佢啲帶子的確煎得幾好,但海膽味唔算話好出。4️⃣意瓜藜麥羽衣甘藍🥬墨西哥餡餅🥙$138嘩!我想講呢一個餡餅真係超好食,佢有三隻醬汁可以點,佢啲餡料配搭得好好,食過返尋味,推介大家一定要叫呢一個菜式💕menu+環境:

1️⃣芝士磨菇醮雞翼$88

2️⃣蟹肉美國蘆筍闊條手造意大利麵$178
呢碟野份量味道就算清淡,唔係重口味嘅嘢到屋企😆😆

3️⃣日本頂級帶子海膽汁意大利飯$208

4️⃣意瓜藜麥羽衣甘藍🥬墨西哥餡餅🥙$138

menu+環境:
2019-06-27
  • 芝士蘑菇釀雞翼
  • 意瓜藜麥羽衣甘藍墨西哥餡餅
2019-06-28 183 瀏覽
今日同朋友係尖沙咀購物。去到晚上,去到這間在K11朋友介紹的餐廳。聽說這裏的食物不錯。一直未有機會食,餐牌選擇很多價錢唔貴,有牛扒,意粉,意大利飯,沙律還有一些特別的主菜。食材新鮮是他們的賣點。他們的飲品唔可以唔試!飲品是用新鮮的蔬果和水果。即叫即整,飲品味道清新解渴,炎炎夏日飲一杯超清爽😊。他們的帶子意大利飯,溫和的調味,還有四隻帶子,帶子煎得很好很香還很新鮮而且加埋海膽汁和在意粉配上少許芝士碎,非常好味。他們的手做意大利麵,煙煙銀銀好彈牙,醬汁都係自家製,唔會偏鹹。蟹肉美國蘆筍闊條手做意大利麵😝😝蟹肉先甜再加creamy的自家製醬汁感覺很健康。唔會好heavy 😁燒雞好好味燒得很好還有肉質嫩滑,配菜也很吸引。😌😌

燒雞好好味燒得很好還有肉質嫩滑,配菜也很吸引。😌😌
2019-06-28 145 瀏覽
今日係尖沙咀K11行街突然想食西餐,又想試新餐廳。所以去咗位於2樓嘅野玩田😁😁一入到餐廳,感覺很清新,環境不錯👍🏻👍🏻之後看到餐牌,真係好田園feel,好多款沙律,還有很多小食以蔬菜為主,很適合女士😁不過最後沒有選擇到Starter, 但選擇了三款不同的主菜,首先有帶子海膽汁意大利飯,帶子很大粒,而且不會過熟👍🏻,意大利飯味道濃郁,味道很好👏🏻 還有蟹肉美國蘆筍意大利麵,主要有忌廉汁,蟹肉份量亦很多,味道十分出色,最後一樣就是香草燒美國野雞,野雞不算很大隻,所以肉質也比較嫩口👍🏻飲品方面也有很多選擇,有果汁有smoothies👏🏻👏🏻👏🏻我試了Hazelnut Berry, 味道很新穎, 推介👍🏻👍🏻👍🏻