2020-08-15 978 瀏覽
最近多吃他們的外賣午餐,味道超讚, 其實平時蜂窩主打日式 套餐 及 火鍋任食,但是因為疫情影響,所以 中午及晚市火鍋 食客 大減 ,於是乎現時推出日式 及 東南亞 午餐精選套餐。作為一個打工仔 ,價錢合理、 味道可口,夫復何求? 所以忍不住寫了一篇食評支持一下。 呢款生牛肉金邊粉,湯底味道鮮甜,牛肉 鮮嫩, 沒有煮得過火, 伴隨香葉及 少量洋蔥嘅清新,已經第二次買嚟食啦!
2020-08-15
外賣自取
2020-08-03 463 瀏覽
香港人最鐘意打邊爐,疫情下都會去打邊邊,但為左衛生起見,有陣時打邊邊都可以打得好安全架。例如搵D 打邊邊可以用獨立鍋的就最好不過,一人一鍋吾洗怕直接互相感染,甘就食的夠安心啦。講起一人一鍋,我就鐘意來到石門的日或刷刷鍋,呢度環境舒適,食物質素好,係我其中一間喜歡的火鍋店。話明日式刷刷鍋,鍋底是日本風味,有幾種鍋底可以揀,我喜歡吃辣的所以選擇了豐鍋麻辣鍋,鍋底其實沒有很辣,所以喜歡吃辣又不想太辣的朋友會比較適合。朋友選擇了日式豚骨鍋,有濃郁的豚骨湯味,適合喜歡清淡口味的朋友。這裏的火鍋是放題形式,我們選擇的是澳洲和牛,米國黑豚肉套餐,是$288 一位,價格算是中位價。除了肉類可以任點,野飲任飲,還可以自己其他挑蔬菜,肉類。而且這裡的菜十分清新,我本人很喜歡這裡的菜式。這裡還有甜品,雪糕,糖果選擇,雪糕是貴價的movenpick,食幾杯都抵返。雖然疫情未過,但如果疫情過後,真係可以約返三五知己來一人一鍋暢吃暢飲。
這裏的火鍋放題形式,我們選擇的是澳洲和牛,米國黑豚肉套餐,是$288 一位,價格算是中位價。除了肉類可以任點,野飲任飲,還可以自己其他挑蔬菜,肉類。而且這裡的菜十分清新,我本人很喜歡這裡的菜式。
2020-06-28
2020-07-22 260 瀏覽
**豐鍋日式涮涮鍋**呢個疫情之下打邊爐嘅話梗係想搵一人一鍋啦,就諗起石門有一間開業冇耐嘅日式火鍋。一於等埋老公收工一齊去。地方好整潔企理,自助嘅形式都有唔少嘅選擇,店員亦都收碟收得好快,唔怕張枱唔夠擺。而且好主動幫我哋加湯牛肉同豬肉嘅厚薄都好適中,唔會薄到成張紙咁,我哋都refill左三次, 分量亦都冇因為咁而變得少。飲品嘅選擇亦包羅萬有,有酒精同埋非酒精嘅飲品。而且仲有movenpick雪糕🍦
**豐鍋日式涮涮鍋**

2020-06-17
昨晚到石門吃日式放題,點選咗澳洲和牛、美國黑豚肉放題套餐,限時 90 mins. 湯底則分別選擇了醬油鍋和麻辣鍋,開動前嚐了一口麻辣湯底,味道還不錯,但沒有到達麻辣的那個程度! 😙😙😙看澳洲和牛上菜時滿滿雪花分佈的樣子,心裡已經樂翻天,一吃果然肉質嫩滑,美國黑豚肉也甚為鮮甜,不能小覻! 😋😋😋其他自選的配料和飲品也種類挺多,包括一些在其他日式放題較為少見的食材,如青口、白薯糕、厚切午餐肉、紫淮山、油揚和羽衣甘藍等等,真使人眼花繚亂呀! 😍😍😍

• 黑豚肉
  • 澳洲和牛
2020-07-01 168 瀏覽
又到左心思思想打邊爐嘅時間啦😍難得有一間喺自己屋企附近,仲要係有朋友推介過話好抵食,今次同屋企人嚟到,點左呢個$228一位嘅任食放題😋我哋當日大概夜晚6:30嚟到,當時仲有好多位置,但陸續都有好多人入嚟食啦,限時90分鐘。好企理,而且款式超級多喎!無論飲品同火鍋食材都非常豐富,好吸引。重點一題:呢到連Movenpick雪糕都可以任攞!😱平時出面放題佢哋只會限制一人只可以拎一杯!呢到好抵食!而且任飲黑啤,麥啤,普通啤,飲品種類繁多!啱晒一啲鍾意飲啤酒又鍾意傾偈嘅食客嚟啊!(飲酒當然唔好揸車嚟啦)打邊爐梗係唔少得食肥牛同黑豚肉啦,肉類好有質感,好香肉味。一盒盒,乾淨企理。整體來講真係非常抵食,種類超多,多到我食唔晒!下次會再嚟!10分推介😋
又到左心思思想打邊爐嘅時間啦😍
難得有一間喺自己屋企附近,
仲要係有朋友推介過話好抵食,
今次同屋企人嚟到,
點左呢個$228一位嘅任食放題😋

我哋當日大概夜晚6:30嚟到,
當時仲有好多位置,
但陸續都有好多人入嚟食啦,
限時90分鐘。

好企理,而且款式超級多喎!
無論飲品同火鍋食材都非常豐富,好吸引。

重點一題:
呢到連Movenpick雪糕都可以任攞!😱
平時出面放題佢哋只會限制一人只可以拎一杯!
呢到好抵食!

而且任飲黑啤,麥啤,普通啤,
飲品種類繁多!
啱晒一啲鍾意飲啤酒又鍾意傾偈嘅食客嚟啊!
(飲酒當然唔好揸車嚟啦)

movenpick

打邊爐梗係唔少得食肥牛同黑豚肉啦,
肉類好有質感,好香肉味。
一盒盒,乾淨企理。

整體來講真係非常抵食,
種類超多,多到我食唔晒!
下次會再嚟!10分推介😋
  • 黑豚肉
  • movenpick  雪糕
2020-06-29 127 瀏覽
推薦指數:🤩🤩🤩又黎石門搵食啦💙呢間豐鍋日式涮涮鍋唔錯喎,座位夠舒服,野食種類又多,性價比幾高👌🏼 今次嗌左兩款鍋湯底,一人一鍋,豆乳濃湯同麻辣湯,正呀😀豆乳鍋比較清,豆乳味濃,岩哂淥啲蔬菜肉類,食到食物天然嘅味道,豆乳湯仲唔會油膩,健康之選👍🏻🥳 咁當然唔少得都要個重口味啲啲嘅麻辣湯底🔥香噴噴嘅麻香味,配上索味嘅油揚,午餐肉,鴨血,肥牛好正呀。任食精選牛肉,肥瘦均勻,油花唔錯,快淥幾秒就岩岩好❤️豚肉厚薄剛好,唔好過韌,味道都幾濃肉香,水準幾掂🤗好多配料任君選擇,最正係好多特色配料都有,魚腐,芝士魚棒都係好好食💙仲要任飲任食雪糕都係高質嘅movenpick🤤🤤🤤omg食兩杯已經夠哂抵啦
推薦指數:🤩🤩🤩

2020-06-25 73 瀏覽
.近呢幾年石門變化好大除咗多咗碩門邨同商廈之外亦都多咗好多林林總總ge 新食店今次同友人揀咗日式火鍋🍲進入店舖之前店員會為你量度體溫🌡門口亦擺放左消毒啫喱比食客消毒雙手入座後店員會介紹套餐、再選擇湯底我哋揀咗$228個set米國Prime特選牛肉同黑豚肉🥩以日式火鍋店來講湯底種類都算幾多有豐鍋麻辣鍋、美肌豆腐鍋、日式豚骨鍋、北海道昆布鍋、豐味醬油鍋及野菌蕃茄鍋一人一小鍋確係方便點左日式豚骨鍋同醬油鍋豚骨鍋湯底都算幾濃郁(顧住食都唔記得影個鍋😂)落order後就可以自行出去揀選嘢食食物分布左係唔同位置選擇都幾多,有魚旦、魚腐、青口、蟹柳...有唔同種類既菇、菜類日式火鍋又點少得蒟蒻、油揚等🤭而肉類就要搵店員追加牛肉油脂分佈平均,肉味都好重唔算太多肥膏店員都好好服務會主動幫你收起食完既空碟最後再食埋杯雪糕🍦為呢餐豐富晚餐畫上完美句號🤰🏼🤰🏼
近呢幾年石門變化好大
除咗多咗碩門邨同商廈之外
亦都多咗好多林林總總ge 新食店
今次同友人揀咗日式火鍋🍲
進入店舖之前店員會為你量度體溫🌡
門口亦擺放左消毒啫喱比食客消毒雙手
入座後店員會介紹套餐、再選擇湯底
我哋揀咗$228個set
米國Prime特選牛肉同黑豚肉🥩
以日式火鍋店來講湯底種類都算幾多
一人一小鍋確係方便
點左日式豚骨鍋同醬油鍋
豚骨鍋湯底都算幾濃郁
(顧住食都唔記得影個鍋😂)
落order後就可以自行出去揀選嘢食
食物分布左係唔同位置

選擇都幾多,有魚旦、魚腐、青口、蟹柳...
有唔同種類既菇、菜類
日式火鍋又點少得蒟蒻、油揚等🤭
而肉類就要搵店員追加

牛肉油脂分佈平均,肉味都好重
唔算太多肥膏
店員都好好服務
會主動幫你收起食完既空碟
最後再食埋杯雪糕🍦
為呢餐豐富晚餐畫上完美句號🤰🏼🤰🏼
2020-06-24 70 瀏覽
豐鍋{靚靚肥牛打邊爐🍲🔥}.係男朋友屋企附近打個邊爐仔先返屋企🥳是但搵間食,冇期待啲咩,但坐低見佢啲牛幾靚🐄幾surprise☺️仲仼食Movenpick雪糕☺️已經回曬本!!雖然食物種類唔多但係每樣食物質素都好好🔥飲品選擇都夠,有啤酒飲添👍🏻.❣️Prime特選牛肉黑豚肉放題 $228本餐重點👇🏻1️⃣揀咗醬油湯同豚骨湯底🍲2款湯底都好夠味🍲👍🏻.2️⃣牛肉比我想像中好食😋👍🏻又滑又重牛肉味🐄嗌左成10碟有多🤣.3️⃣出去攞嘅食物都夠食🤩雖然啲款唔係勁多,但都滿足到我㗎啦 .4️⃣仼食Movenpick雪糕🍦‼️有雲呢拿,朱古力,士多啤梨味本人食曬3隻味🤣.整體來講,員工服務幾好,本身加湯要自助,但staff都會幫我哋加👍🏻而且環境都OK,唔會話成地好多油🤪.❣️食完俾分時間❣️🌟食物: 7/10🌟環境: 7/10🌟服務: 7/10🌟打卡: 7/10🌟推介: 7/10.📍 豐鍋日式涮涮鍋沙田石門安群街3號京瑞廣場一期地下G07號舖
豐鍋
2️⃣牛肉比我想像中好食😋👍🏻
又滑又重牛肉味🐄
嗌左成10碟有多🤣
3️⃣出去攞嘅食物都夠食🤩
雖然啲款唔係勁多,但都滿足到我㗎啦
4️⃣仼食Movenpick雪糕🍦‼️
有雲呢拿,朱古力,士多啤梨味
本人食曬3隻味🤣
📍 豐鍋日式涮涮鍋
沙田石門安群街3號京瑞廣場一期地下G07號舖
2020-06-23
2020-06-23 57 瀏覽
今日放工我同朋友突然想打邊爐,於是就去左石門食呢間日式火鍋放題,行左唔夠5分鐘就見到呢間野啦我地叫左米國Prime特選牛肉黑豚肉放題套餐,湯底我地就試左豐味醬油鍋同日式豚肉鍋。我既豐味醬油鍋係日本甜豉油,甜甜地唔會太鹹;日式豚肉鍋朋友就話湯底好濃好足味。個煲未黎之前就發現醬料方面好豐富,日式豉油、麻醬、日式醋都有得揀。蒜蓉係少有地好重蒜味,而辣椒算幾辣下,呢兩個配料我地都已經好有驚喜!嚟到戲肉啦,啲牛肉同豬肉嘅脂肪分布都好靚,啲肉淥熟咗都仲係好軟熟,肉質對比起其他放題真係算唔錯!每碟肉嘅份量都唔少,對得住呢個價錢!其他配料方面,佢地多到要用兩個地方去放,仲有好多特別野,例如:仿干貝燒、芝士魚卷、淮山卷等等,全部都幾好食架! 呢度有好多款嘢飲比我地揀,仲有movenpick雪糕做甜品。如果雪糕唔岩心水,都有好多款糖可以扭黎食添!最後,呢度嘅職員服務都幾好,會主動幫我地加湯架!平時大家去開嗰頭可以去試下啦!

2020-06-19 111 瀏覽
心血來潮突然好想打邊爐,本身媽咪話疫情仲未退,唔係好敢打邊爐。我話而家有啲一人一鍋嘅打邊爐,絕對合乎衛生,二話不說就捉咗媽咪去陪我過打邊爐引。衝着石門哩間一人一鍋而黎,佢個門口有一大個牌介紹有唔同款式嘅放題同湯底,我同媽咪就揀咗米國prime特選牛肉黑豚肉放題套餐($228) 湯底方面,我揀咗美肌豆乳鍋,媽咪就保守型,揀返日式豚骨鍋 牛肉同黑豚肉可以任叫,首先會比每人每款一盒你,每盒份量唔算多都係四五塊肉度,唔夠可以隨時叫,侍應fill得好快,又唔怕一盒太多食唔晒造成浪費。牛肉同肥肉分布平均,唔係食落鞋口嗰種頹頹牛肉,呢個價錢有咁嘅質素都算係唔錯。加上佢都有幾多唔同嘅配菜可以俾你揀,自助形式,想要咩就攞啲乜嘢,唔怕畫字紙畫到尷尬。因為我唔係啲大食人,自助形式嘅好處係我每樣都可以拎1,2塊試吓,如果真係好食先再添加。嘢飲方面佢都有好多選擇㗎,仲罕有地見到啤酒嘅出現。仲有仲有就係佢嘅甜品櫃,雪糕係movenpick雪糕, 好有誠意👍🏻 今次一人一鍋打邊爐經驗,連媽咪都覺得正👍🏻👍🏻

湯底方面,我揀咗美肌豆乳鍋,媽咪就保守型,揀返日式豚骨鍋
嘢飲方面佢都有好多選擇㗎,仲罕有地見到啤酒嘅出現。

今次一人一鍋打邊爐經驗,連媽咪都覺得正👍🏻👍🏻

2020-06-18 94 瀏覽
呢間主打日式火鍋放題嘅餐廳,下午有午餐供應。午餐有不同款式嘅日式便當及刺身定食可供選擇,一共有22款午餐俾你揀,套餐免費配汽水,供應時間由11:30至下午2:30。餐廳會先量體溫,然後安排入座。午市相當多人,要排一陣隊先有位。天氣太熱,所以揀咗刺身定食。定食包麵豉湯、前菜、茶碗蒸及汽水。揀咗海幸丼$118,有三文魚、赤身、油甘魚、島池、甜蝦、三文魚籽及帶子(跟住餐牌打!)。刺身勝在款式多,每樣有一片。季節刺身定食$128,今日係三文魚、吞拿魚、三文魚籽、魷魚及池魚。每樣有兩片。我鍾意茶碗蒸,味道唔錯,蛋夠滑又夠熱。麵豉湯都夠濃郁。

定食包麵豉湯、前菜、茶碗蒸及汽水。

刺身勝在款式多,每樣有一片。

我鍾意茶碗蒸,味道唔錯,蛋夠滑又夠熱。麵豉湯都夠濃郁。
2020-06-18 2384 瀏覽
石門站原來開設了很多商場及食肆其中一間日式涮涮鍋放題非常受歡迎,價錢親民餐牌分為五種級數選了中價90分鐘的米國Prime特選牛肉黑豚肉放題套餐 - $228逢星期一至四晚上7:00前結帳或晚上9:30人入座,每位減$30店內環境非常衛生,侍應收拾的速度也很快亦建議食客出入帶口罩入座第一時間到醬料區特調自己的心水醬汁醬底主要有麻醬、日式豉油及日式醋特別地有紅蘿蔔蓉,最佳配搭當然四種配料也要一點,味道層次也豐富點部份蔬菜亦放在這邊飲品選擇極多,有兩個雪箱一個有些酒精飲品另一個全是非酒精飲品特別推薦IF的荔枝蘆薈飲品平時零售價也接近$10一支啖啖荔枝果香味,又有清新爽口蘆薈咬口涮涮鍋以一人一鍋形式我選擇了美肌豆乳鍋,朋友則日式豚骨鍋強烈推介豆乳鍋日式鰹魚高湯加上濃厚香醇的豆乳還有來自多種蔬菜的甘甜,非常清甜鮮味每人一開始有一碟牛和黑豚肉米國Prime特選牛肉的質素非常之高是美國等級最高的牛肉肉質與脂肪分布最佳嫩度、風味與多汁性也是一等一,牛味極濃郁還以厚切的方式切割,極具咬口極滿足店內追加牛肉的速度極快,又沒有漏單肉類以外的食材可以自行任取推薦青口和大崎蟹柳,味道很鮮美另外一邊有營養價值超高
石門站原來開設了很多商場及食肆
其中一間日式涮涮鍋放題非常受歡迎,價錢親民
餐牌分為五種級數

店內環境非常衛生,侍應收拾的速度也很快
亦建議食客出入帶口罩

入座第一時間到醬料區特調自己的心水醬汁
醬底主要有麻醬、日式豉油及日式醋
部份蔬菜亦放在這邊

飲品選擇極多,有兩個雪箱
一個有些酒精飲品
另一個全是非酒精飲品
特別推薦IF的荔枝蘆薈飲品
平時零售價也接近$10一支
啖啖荔枝果香味,又有清新爽口蘆薈咬口

涮涮鍋以一人一鍋形式
我選擇了美肌豆乳鍋,朋友則日式豚骨鍋
強烈推介豆乳鍋
日式鰹魚高湯加上濃厚香醇的豆乳
還有來自多種蔬菜的甘甜,非常清甜鮮味

每人一開始有一碟牛和黑豚肉
米國Prime特選牛肉的質素非常之高
是美國等級最高的牛肉
肉質與脂肪分布最佳
嫩度、風味與多汁性也是一等一,牛味極濃郁
還以厚切的方式切割,極具咬口極滿足
店內追加牛肉的速度極快,又沒有漏單

肉類以外的食材可以自行任取
推薦青口和大崎蟹柳,味道很鮮美

另外一邊有營養價值超高的羽衣甘藍
口感很爽,湯底下變得不苦澀

油揚也非常值得一試
最好最開始的時候放下,吸收滿滿的湯汁,試試味道

店內雪糕竟然使用最貴的movenpick
還要是任食,有雲呢拿、朱古力及士多啤梨味
特別喜歡它的雲呢拿味,味道濃郁又香滑軟身
早前消委會還發現它的Vanilla不含任何添加劑
絕對值得吃多幾杯
2020-06-17
2020-06-17 47 瀏覽
疫情漸趨好轉,終於可以約下班frd打下邊爐,不過由於唔想交叉感染,所以建議左黎石門食呢間一人一鍋「豐鍋」,我地擇左$228餐 (可以任叫米國Prime特選牛肉黑豚肉套餐。 💡💡湯底方面今次我就叫左麻辣湯底,麻得黎好重花椒味,岩晒中意食辣既我😛一坐低就會根據你幾多個人,就會比幾多碟牛同豬。之後外面仲有兩邊有自助吧(近門口同近窗口),主要係菜同埋少量丸類為主,亦有雞肉同青口等等可以拎。飲品方面有啤酒汽水荔枝茶無糖茶韓國飲料等等..... 總結黎講係可以再encore 既恰下恰下👍🏻👍🏻 (提提大家出去拎自助吧要戴返口罩🙈)

沙田石門搵食攻略 豐鍋日式涮涮鍋 一人小鍋 抵食靚牛放題任食 Movenpick任食!數款食材自選 飲品款式多 美國牛肉黑豚肉 $188起 抵食火鍋推介!仲有任食雪糕! 豐鍋日式涮涮鍋 今次我地黎到沙田石門搵食,最近2年,聽到好多住附近既朋友講過石門多野食原來作為新發展區既地區,有2個商場就係地鐵站隔離,有好多小店同唔同既餐廳咁今次我們選擇了相當抵食既一人火鍋 $188一位起,另有更加高級既和牛放題但食材咁多款式,睇你想食咩級數牛肉再決定未遲唔食牛肉既朋友可以直接選$168 黑豚肉就夠另外雪糕仲要任食,Movenpick 杯裝,三款口味,朱古力,雲尼拿,士多啤梨,淨係呢度食多2杯都抵!最高級和牛$438,應該食既朋友不多~入座前先選湯底,六款,麻辣,豆乳,番茄,醬油,昆布,豚骨一人一鍋,食得安心~牛肉質素唔錯飲品選擇多,各種果汁,包裝飲品,韓式特飲,黑啤,麥啤,啤酒任飲另有純茶類2款,可樂,七喜,即食裝豆腐花也有呢~無糖SODA都有一款蔬菜都有唔少款式,蘿蔔,芽菜,粟米,雞脾菇,金菇,白靈菇,羽衣甘藍,烏冬,出前一丁芋絲,黑薯黨,波菜,黑粟米,南瓜片,雲耳,如果食素既朋友都可以考慮呀!
抵食火鍋推介!仲有任食雪糕! 豐鍋日式涮涮鍋

但食材咁多款式,睇你想食咩級數牛肉再決定未遲

唔食牛肉既朋友可以直接選$168 黑豚肉就夠
最高級和牛$438,應該食既朋友不多~
入座前先選湯底,六款,麻辣,豆乳,番茄,醬油,昆布,豚骨
一人一鍋,食得安心~
牛肉質素唔錯

芋絲,黑薯黨,波菜,黑粟米,南瓜片,雲耳,如果食素既朋友都可以考慮呀!蔬菜類都好多~
番茄片,炸豆皮,鮮羊肚菌,炸芋頭,虫草花,豆苗等款式~
全自助形式,只有牛肉,豚肉需要落單送上
自助醬料,日本醬油,麻醬,日本醋,辣椒蔥花蒜蓉等等~
雪糕櫃旁放了六款糖果,等你食完甜一甜,萬樂珠,可樂糖,棉花糖等等

自選食材另有獅子狗,芝士魚棒,嗚門卷,芝士腸,蟹柳,白魚蛋,貢丸,雞肉,午餐肉
魚豆腐,仿帶子,青口,日式豆腐
咁我地各選一種湯底,先打底食左蔬菜先,再之後先落牛肉做成鍋物咁慢慢食
牛肉質素相當唔錯,7分肉3分肥,呢種質素打邊爐最岩,不會太過肥膩而且肉味夠濃郁
黑豚肉更加係偏瘦,食起黎有彈肉,但味道偏淡,加返D濃味既湯底會比較夾~

番茄湯,夠濃,真係有番茄味,不會淡而無味,就咁煮熟食材唔點醬汁都非常夠味
芝士丸會爆漿食之前放涼一陣先好食,唔係好易辣親
大約夠鐘前15分鐘會提你埋單上最後一轉肉,服務態度唔錯,上肉速度夠快
唔會落單要2盤只比一盤,夠大方,唔怕你食
食到最後都唔覺膩,仲可以食到2杯雪糕先走,真心好抵食
小建議,先食菜後食材,無咁易飽!中段再食下菜再食過!
雪糕真心佛心,任食,如果有雪糕狂迷,食返幾杯已經貴過火鍋條數(以市價零售計)

沙田石門安群街3號
京瑞廣場一期地下G07號舖
2020-06-15 634 瀏覽
🔸米國Prime特選牛肉 · 黑豚肉放題套餐 $228.今晚去搵個喺沙田石門返工嘅frd食飯,當然係作為地頭蛇嘅佢帶路啦!佢就帶咗我去食間任飲任食嘅日式涮涮鍋打邊爐,仲係一人一鍋衛生啲。入座前先每人揀咗一款湯底先,六種湯底入面我揀咗北海道昆布湯,朋友就揀美肌牛乳湯,套餐揀咗中間價位嘅米國Prime特選牛肉、黑豚肉set。牛肉、豚肉可以無限refill,呢度嘅牛肉質素幾好啵,肥瘦適中有牛味,我哋encore咗5底。除咗豬牛之外仲有非常豐富嘅自助區可以隨便揀,想讚吓選擇真係幾多,丸類、蔬菜、菇等等任君選擇,少見嘅仲有雞肉同青口任食。飲品都係任飲,汽水、茶、果汁,連啤酒都係任拎任飲,擺滿三大個雪櫃。飯後甜品竟然仲有我愛牌Movenpick雪糕,仲要係任食!仲有一樣特別就係有糖果區,珍寶珠、棉花糖、果汁糖任食,幾有趣~仲要讚下呢度店員服務幾殷勤,收吉碟速度快手,見你食完牛肉會主動問你需唔需要添加,仲會主動幫你加湯。
🔸米國Prime特選牛肉 · 黑豚肉放題套餐 $228

飯後甜品竟然仲有我愛牌Movenpick雪糕,仲要係任食!

2020-06-15